reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Co řekne žena

Další název:
Zadzwońcie do mojej źony
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
93 minut, 2645 metrů
Premiéra v ČR:
26.9.1958
„Pohled na tehdejší život u nás i v Polsku.“

Celkové hodnocení filmu Co řekne žena

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 49.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
27.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.5.2006
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
8.1.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.2.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.7.2009
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.2.2012
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
BLloOky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
25.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3693minih3693Bazén k utopení (1974) 
n
minih14894minih14894Okénko (1933) 
n
minih41507minih41507Navěky drakem (1988) 
Fei lung maang jeung n
minih31957minih31957Klikaři (2001) 
Lucky Break n
minih54961minih54961Krvavá jízda (2009) [Video] 
Hit and Run n
minih44830minih44830Bílá velryba (1998) [TV minisérie] 
Moby Dick n
minih26452minih26452Posledná bosorka (1957) 
Posledná bosorka n
minih3004minih3004Anděl s ďáblem v těle (1983) 
Anděl s ďáblem v těle n
minih21567minih21567U pokladny stál (1939) 
U pokladny stál n
minih14362minih14362Noc klavíristy (1976) 
Noc klavíristy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

49.1 %
5   - Erkul
4   - curil
7   - clara.bow
4   - hvezdyn
3   - pataamat
2   - Kuvik
3   - nick4
6   - rosta12
10 - dederon
7   - Zdenek13
3   - BLloOky

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

19:00 - 19:50

32 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Země: Očima astronautů

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Televizní noviny (1994) [TV po...

19:30 - 20:20

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Krimi zprávy (2011) [TV pořad]

19:25 - 19:40

7 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139603
Osobností: 599608
Fotografií: 517421
Plakátů: 250467
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.522/0.5