Duben
ohodnotit

Clerks 2: Muži za pultem

Clerks II

Žánr:
Rok:
2006
Délka:
97 minut
Premiéra v ČR:
1.2.2007
„Když nic neděláš, nic nezkazíš!“

Komentáře k filmu Clerks 2: Muži za pultem

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 20
kaylin
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Nejsem tvorbou Kevina Smithe   příliš dotčený, zatím   jsem měl tu možnost vidět   pouze Clerks 2 a Jaye se   Silent bobem, ale přesto si   myslím, že tenhle chlapík   je mistr dialogů a rozhodně   je skvělým scénáristou.   Jeho humor je možná pro   někoho drsný, ale mě sedí   dokonale a jsem rád, že jsem   jeho filmy objevil!
grunge1492
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.9.2007
tohle byl masakr. Vůbec jsem   nevěděl do čeho jdu, ani   jsem nečetl recenzi, jen jsem   se prostě začal dívat. Už   ta první scéna z ohněm mě   dostala. A pak to byla jedna z   nejlepších komedií za   poslední rok, co jsem viděl.   Tenhle druh humoru mám rád a   zjistil jsem to až po tomhle   snímku. Dobrej tip na skvěle   strávený večer :)
adelkasprdelkas
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.7.2008
Film je o dvou 30ti letých   pakách, co promalnili život.   Jednomu z nich však svítá   na lepší časy, protože se   má ženit s prsatou,   zajištěnou, ale i   inteligentní blondýnou, u   které si ovšem neni jistý   zda ji miluje. U koho si tím   ovšem je jistý, je šéfka   jejich fast foodu, se kterou   mimochodem čeká miminko.   Všechno se nakonec   naštěstí vyřeší, ale v   tomhle prosťoučkym   příběhu zazní tolik   hlášek, většinou   vulgárních, ale vážně   stojej za to. Kevin Smith je   vážně frajer.
Ergon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.7.2008
komedie
Pokud čekáte duchaplnou   komedii, tak vám tento film   rozhodně nedoporučuji.   Ovšem pokud máte rádi   ujeté (pubertální) komedie   u kterých si člověk   odpočine a nemusí na nic   myslet, tak je jednou z   nejlepších, sice v   posledních deseti minutách   jako kdyby ztrácela dech, to   jí však neubírá na humoru.   Clerks II. bych označil za   špičku filmů Kevina Smithe.
jhsoft
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2007
Jedna z   "ujetějších" teen   komeedií, kde heslo filmu   je" lízejte   pipiny", mně osobně se   tento druh komedií líbí,   ale s tímto filmem dál od   dětí:)
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.7.2009
povedená komedie skvělé   téma a sranda celí  
film je   zaručena zábava a sranda je   to klasická
Langley
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.7.2008
Vydařená komedie od Kevina   Smithe, který se zde vrací   ke svým kořenům.Toto   pokračování navazuje na   jeho debut z roku 1994 a   zachycuje život dvou   nejlepších kámošů Randala   a Danteho během jednoho   pracovního dne v   hamburgárně, který se   ovšem neobejde bez   skvělých, komických a   vtipných dialogů a scén,   narážek na filmové tituly,   mezidruhové erotiky a dva   dealery s trávou Jaye a   Mlčenlivého Boba, kteří tu   přidávjí další šťávu   smíchu.
dobes.pavel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.4.2014
Clerks 2: Muži za pultem
Parádní pokračování   kultovního   nízkorozpočtového filmu o   mladých mužích za pultem.   Tento kousek neztrácí nic na   zábavnosti a komické   vytříbenosti jedničky.   Hlavní hrdinové se opět   předvádí ve sledu   neuvěřitělně vtipných   situací, fantasticky   trefných gagů a   brilantních, sexuálně   otevřených dialogů. Tady ta   vulgárnost a ničím   neomezená komika skutečně   funguje. Za vše mluví scéna   s mezidruhovou erotikou. Konec   konců jsem se už pěkně   dlouho tahle bezvadně u filmu   nezasmál.
cerfik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.6.2014
Pro mě je jednoznačnou   hvězdou druhého dílů   Mužů za pultem Rosario   Dawson v roli vedoucí   rychlého občerstvení, na   kterou se nejenže krásně   kouká, ale je ve své roli   tak přirozená a nenucená,   až se to kupodivu zdá do   očí bijící. To ale   zřejmě dělá to okolí   plné gagů a bláznů.   Třešničkou na dortu je   mezidruhová erotika, kdo   neviděl neuvěří, kdo   viděl, nezapomene. Od   pomalejšího rozjezdu je   druhá půle opravdu nářez   Smithoviny. Dobře se bavte.
Shugy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 26.5.2007
Trpí či netrpí
Většina filmů, které mají   svá pokračování trpí   degradací jak dějové   zápletky tak humoru. Ač jsem   nečekal nic zvláštního tak   jsem byl překvapen. Po ne   zcela povedeném Tátovi na   plný úvazek se Smithovi zase   něco povedlo... Jde sice o   film s poněkud svérázným   typem humoru, ale pokud   člověk viděl jedničku, pak   tenhle film musí zákonitě   docenit, i když plně   nedosahuje jejích kvalit.   Rozhodně mě většina scén   dost pobavila na to, abych   filmu odpustil pár   zanedbatelných chybiček.
IceCold
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.7.2007
Čo?
Nechápem komentár toho že   2/10* yle v poho. Baby tento   druh humoru proste málokedy   pochopia... Ja som sa nasmial   teda fakt že dosť a nemám   voči otmuto ani jednu   výhradu!!! Slovné vojny,   zábava, oddych a buzerovanie   v práci? No a čo! Poďme si   zajazdiť na motokáry! A   navyše: Star Wars vs. Pán   Psteňov??? Hehe no koniec!
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2013
Ako dokáže nevypnutá kanvica meniť osud
Podobne ako jednička, dvaja   týpci makajú za pultom a   preberajú metafyzické   otázky typu najlepší je   Návrat Jediho, akurát   popracovali na dialógoch,   ktoré sú zväčša solídne   perverzné, a ktoré sú ešte   väčší hardcore než   predtým. Navyše tu pridali   aj romantiku, skvelú Becky a   sladký koniec, ktorý ja   rád. Je to ako jednotka,   čiže výborná luxusná   záležitosť, tak netypická,   presne ako sme u Smitha   zvyknutý. K tomu Jay a Bob   majú slušný priestor,   pekelné hlášky a navyše sa   aj Jay solídne odhaľuje.   Plus bonus na kazeťáku   púšťaný KIND DIAMOND   (nemáte tam niečo menej   satanistického?). Samozrejme   nemôžu chýbať Star Wars,   kde si to slovne rozdal Randal   so zákazníkom, že ktorá   trilógia je lepšia -   Hviezdne vojny či Pán   prsteňov? Tak toto bolo už   hotový Mordor či Gorgoroth.   No a bonus nakoniec, postava   Eliáša, fakt borec. A tá   (pre mňa) novinka o   polštarníčkovi a   zubáčkovi, tak to už boli   fakt jatky
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Pro mě určitě lepší než   první díl. Je sice pravda,   že už je film docela dost   sentimentální ale hlášky   ve filmu nabraly jiný rozměr   a ve většině případů   jsou dokonalé.
Phreaker
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.2.2011
Šílená komedie bez   pořádného děje postavená   někdy až na dost zbytečně   sprostých hláškách.   Nemůžu říct, že bych se   nebavil, to opravdu ne. Třeba   scéna, kdy Randal předvádí   o čem byl Pán prstenů na   mě působila naprosto   skvěle. Asi je to proto, že   podobný názor na Pána   prstenů mám i já, ale to je   ve výsledku jedno. Vzhledem k   tomu, že ve filmu hraje má   oblíbená Rosario Dawson,   přidávám ještě jednu   hvězdu navrch.

Výsledek? Komedie, kterou   se dá zaplácnout nudné   odpoledne a díky obsenci   rozumného děje i celkem   slušně vypláchnout mozek.
Doudis19
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 8.11.2011
Režisér Kevin Smith se v   pokračování svého   kultovního debutu vrací do   malého obchůdku, aby   zjistil, jak se jeho hrdinům   daří po třicítce. Vtipné   a hlavně ohromně vulgární   dialogy tu znějí i dnes,   dokonce přibyla i   mezidruhová erotika (sex s   oslem), přesto je film   vlastně až překvapivě   sentimentální.
jones1240
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.6.2011
prostě dobrá komedie
Když sem se na to chystal   dívat tak sem si myslel že   to bude stejně ujetý jako   jay a mlčenlivý bob vrací   uder ale byl sem překvapen   místo šílené komedie sem   dostal takovou klidnější   nekdy vážnější komedii   která nešetří kvalitními   vtipy ale taky si dělá   srandu z pana prstenů a   transformers proste pohodová   komedie 8/10
BrianJohnson
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.10.2007
Pro mě lepší než první   díl. V tomhle filmu najdete   více humoru i vtipných scén   než v jeho starším   bratříčkovi. Scéna s oslem   je nezapomenutelná (pro   slabší povahy asi moc   nedoporučuju =D)
Kawis
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.6.2009
Zklamání. Velké velké   zklamaní. Zatímco první (a   pro mě jediný opravdoví)   Clerk něco řeší a   vypovídají, tohle je jen   přisprostlý humor a   kýčovitá romance, další   komerční Béčko.
swman
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 23.5.2007
Překvapení
četl jsem na tenhle film   hodnocení tak jsem si řekl   že ho musím vidět protože   bude dost dobrej.Navrkal jsem   do toho i drahou polovici ta   to po pul hodině vzdala a já   čekal že se to trošku   rozjede.no tak jsem se pět   minut zasmál ale že by to   odpovídalo hodnocení to   těžko.tak radím všem co to   ještě neviděli pustit si   něco lepšího.
hvezdyn
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 1.12.2014
Následující text obsahuje   sprostá slova. Tenhle film je   snad o ničem. Má se   odehrávat během jednoho dne   v jednom americké fastfoodu.   Scénář je bídný. Jestli   se tak normálně baví lidé,   tak jak v tomto filmu jeho   hrdinové, tak to s tou   jůvesej je velice špatný.   Texty plné sexulních   narážek a sprostých slov.   Řeší se třeba to, jestli   je správné ptáka napřed   strká do prdele a pak do   pusy. Ten film je utrpení.   Rozhodně pro lidi, kteří   mají alespoň trochu vkusu.   Pro mne je to shit vhodný   hození do odpadkového koše.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih29895minih29895Equilibrium (2002) 
Equilibrium n
minih42922minih42922Řím (2005) [TV seriál] 
Rome n
minih3239minih3239Armáda temnot (1992) 
Army Of Dakness n
minih22452minih22452Vetřelci (1986) 
Aliens n
minih40707minih40707Doba ledová 2: Obleva (2006) 
Ice Age 2 n
minih42712minih42712Dokonalý trik (2006) 
The Prestige n
minih36349minih36349Hrdina (2002) 
Jing siung n
minih4550minih4550Braindead - Živí mrtví (1992) 
Braindead n
minih35385minih35385Hledá se Nemo (2003) 
Finding Nemo n
minih28558minih28558Kid (2000) 
Disney's the Kid n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10