reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cléo od pěti do sedmi

Cléo de 5 á 7

Další název:
Cleo from 5 to 7; Cléo de cinq à sept; Cleo dalle 5 alle 7 (Italy)
Rok:
1961
Délka:
83 minut
Premiéra v ČR:
1.2.1964
„Psychologické drama zpěvačky“

Celkové hodnocení filmu Cléo od pěti do sedmi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 80% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
22.3.2010
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.2.2007
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.3.2014
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.3.2010
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.1.2006
Nevo38
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.3.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40752minih40752Libertin (2005) 
The Libertine n
minih125944minih125944Jeptiška a komisař: Ukradený anděl (2009) [TV film] 
Die Nonne und der Kommissar - Todesengel n
minih123399minih123399Warren Jeffs: Prorok mimo zákon (2014) [TV film] 
Outlaw Prophet: Warren Jeffs n
minih24236minih24236Žádný úkryt (1993) 
No Place to Hide n
minih43251minih43251Nebeský pláč (1994) 
Heaven's Tears n
minih120226minih120226Android Cop (2014) 
Android Cop n
minih61429minih61429Pozvánka k tanci (2007) 
Danse avec lui n
minih20567minih20567Tam, kde je srdce (1990) 
Where the Hearts Is n
minih37188minih37188Strašidelný dům (2003) 
The Haunted Mansion n
minih70237minih70237Burácení s Burácem (1981) [TV inscenace] 
Burácení s Burácem n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

80 %
8   - curil
8   - jarda53
9   - pataamat
2   - Kuvik
9   - petrusmev
7   - Faye
10 - melakara
9   - Johnny1
10 - Angelo.Fer
8   - Nevo38
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.805/0.781