reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čistá

Pure

Žánr:
Rok:
2002
Délka:
96 minut

Celkové hodnocení filmu Čistá

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 64.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.4.2010
jonny.net
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.12.2013
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.7.2015
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.4.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5408minih5408Čarodějův učeň (1977) 
Čarodějův učeň n
minih3466minih3466Báječná Angelika (1964) 
Merveilleuse Angélique n
minih33459minih33459Božská komedie (1995) 
A Comédia de Deus n
minih2612minih2612Agent WC 40 (1996) 
Spy Hard n
minih6960minih6960Burani v domě hrůzy (1967) 
Hillbillys in a Haunted House n
minih14841minih1484137. patro v plamenech (1991) [TV film] 
Fire! Trapped on the 37th Floor n
minih37926minih37926Blue Hawaii (1961) 
Blue Hawaii n
minih95322minih95322Svatba mezi citróny (2012) 
Den skaldede frisør n
minih5837minih5837Dáma z Orient expresu (1990) 
La señora del Oriente Express n
minih60976minih60976Popel a krev (2009) 
Cendres et sang n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

64.3 %
6   - Kuvik
7   - jonny.net
8   - olgab
7   - Kycky
8   - Area
7   - Zdenek13
2   - deatdavid

TV Program

ČT1 - Motiv (2013) [TV seriál]

23:05 - 23:45

15 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

22:25 - 23:25

55 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Temný příliv (2012)

22:35 - 00:50

45 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Prima - Telebazar (2003) [TV pořad]

22:45 - 23:50

35 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.194/0.175