Duben
ohodnotit

Čistá duše

A Beautiful Mind

Další název:
Čistá duša (SK)
Rok:
2001
Délka:
134 minut
Premiéra v ČR:
21.2.2002
„Viděl svět tak, jak si nikdo nedokázal představit.“

Komentáře k filmu Čistá duše

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 53
efCZa
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.1.2009
Úžasný příběh o   matematice, schizofrenii a   hlavně o jednom velice   silném muži, kterého si   brilantně vystřihnul Russel   Crowe. Celý film udržuje   napětí, i když se občas   zdá, že některé pasáže   jsou zbytečně dlouhé nebo   nudné, nakonec se káže, že   mají svůj význam. Všichni   herci odvedli skvělé výkony   a navíc ... matematika je   skvělá.
pataamat
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.4.2009
Tento film je v podtate o tom   ,že genialita môže mať za   následky deformáciu   osobnosti,tento výborný film   pozdvihuje ešte viac to ,že   je to skutočný príbeh.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.7.2009
Tento film je fantazie a to   naprostá geniální matematik   v podání Russel Crowe to je   na prostá špice ledovce   bravo za tento výkon
T2
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 1.8.2018
║Rozpočet   $58miliónov║Tržby USA   $170,742,341║Tržby   Celosvetovo $313,542,341║   Famózny film s bravúrnym   hereckým predstavením v   podaní hercov ako Russell   Crowe a Jennifer Connely. Od   Rona Howard to je jednoznačne   najlepší film čo natočil.   V tomto filme všetko   funguje(kamera, hudba) a   nesmierne ľadí. /videl v   kine: 100%/
Cash89
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2008
Čistá duše dokáže diváka   připoutat k sedadle a   nedovolí mu ani na okamžik   nedávat pozor.Je to moc   zajímavý film natočený   podle skutečné   události.Crowe podal   oscarový výkon-nechápu,že   za tohle Oscara   nedostal.Skvělá   hudba,dojemný konec.
Pardal
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.11.2005
Tento film mě doopravdy   dostal, skvělý příběh   genia který si svoji   vyjímečnost musel vykoupit   hroznou nemocí. On se však   nevzdal a dokázal překonat   svůj nepříznivý osut,   citlivější diváky zcela   určitě některé scény   rozpláčou.
davidek
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Russell Crowe zahraje   všechno. To je rozdíl mezi   "Romper Stomper" a   "Čistou duší". v   obou filmech absolutně   dokonalý.
kockak1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.6.2014
Excelentní výkon Russella   Crowea nenechá nikoho na   pochybách, že schizofrenie   je velmi vážný stav, který   lze do jistě míry korigovat   silou vůle a postihnout muže   kohokoliv bez rozdílu   vzdělaní i inteligence.   Životopisný snímek je   vystavěný jako napínavá   detektivka, kdy se divák při   odhalování reality v   porovnání se scénářem   odehrávajícím se v choré   mysli, nestačí divit.   Nicméně bez Croweova   hereckého výkonu by nebyl   tím, čím je a já před nim   hluboce smekám.
Naki
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.1.2013
Inspirace byla asi hodně   velká ... Ron Howard a jeho   bezpochyby největší dílo,   kterým ohromil celou   americkou kinematografii a   zřejmě i sám sebe, ale bez   Russella Crowea by nic nebylo.   Říkám si, zda má Crowe na   tak velké role štěstí, ale   ne... on je doopravdy tak   mocný. Režie a scénář   zaskočí každého kdo film   vidí poprvé. EHM... u tohoto   filmu si myslím, že mohlo   proběhnout daleko více   Oskárků, například za   hlavní roli ne? Russell Crowe   je dříč, osobnost a   sympaťák, který má cit jak   pro válečné role, tak i pro   ty melodramatické...
bouncer
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.9.2003
Čistá duše
Vynikající film - příběh   mě uchvátil a herecký   výkon Crowea   nadchnul...nemám mu co   vytknout-jen tak dál :-)
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.2.2005
sem pochopil az nakonci ze ma   schyzu
Mary.Elwood
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.8.2008
Navždy patří mezi   nejlepší filmové   klenoty,které jsem kdy   viděla. Russell Crowe podle   mě zahrál životní roli.   Plné emocí a kruté reality   - fenomenální!
callaghan
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.2.2008
Tenhle životopisný film je   zpracován skutečně ve   velkém stylu. Moc slabých   míst v něm nehledejte. V   jistých scénách člověku   až mrazí v zádech z tvrdé   reality. Paradoxem potom pro   mě, jako asi pro mnohé,   zůstává, že při žni   Oskarů vyšel naprázdno R.   Crowe, na jehož výkonu celý   film stojí. Dovolím si   tvrdit, že bez něj by to   dost možná byl jen další   průměrný film.
tuwanakha
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2004
Kde je skutečnost?
Film nám pokládá mnoho   nitěrných otázek a jeho   odpovědi jsou jako údery   kladivem Že je Russell Crowe   vynikající herec to   prokázal už v Gladiátorovi,   ale zde zboural všechny   hranice. Věříte mu vše až   do doby, kdy vám scénárista   ukáže, že je vše jinak.   Trochu ve skrytu skvělého   Crowa a excelentního Harrise   je mladý Paul Bettany   (Příběh rytíře), ale   myslím, že i o něm ještě   uslyšíme. Vůbec jsem   netušil, že existuje ten   vědec doopravdy, to tedy   klobok dolů.
christinak
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.10.2004
Skvělý i když trošku   smutný film. Jeho zhlédnutí   mě doopravdy nadchlo, stejně   tak i herecký výkon Rusela   Crowea. Doporučuji vidět,   stojí to za to!!!
wolvie95
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.6.2014
John Forbes Nash ml. -   matematický génius,   držiteľ Nobelovej ceny za   ekonómiu. Musím sa priznať,   že až do pozretia filmu som   o tejto významnej osobe   nepočul. Tento životopisný   snímok mapujúci jeho život   a obdobie v prepuknutí   schizofrénie je natočené   výborne - veľmi pútavý   príbeh ma zaujal už od   začiatku, pričom dobre   zachytáva tie   najdôležitejšie momenty v   jeho živote. Veľkou   zásluhou na pôsobivosti   celého filmu majú hlavne   bravúrne stvárnené postavy   - herecké výkony väčšiny   z hereckej zostavy sú veľmi   nadpriemerné. No a v prípade   Russella Crowa ide   jednoznačne o najlepší   výkon, ktorý som od neho   doteraz videl. Zhostil sa   charakteru majstrovsky a   človeka- génia trpiaceho   schizofréniou zahral   neskutočne. Z filmu som mal   veľmi silné dojmy a pocity a   na konci ma svojou silnou   témou a príbehom dojal. 5*
jirina.legatova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2012
John Nash
Čistá duše
Životopisný film   inspirovaný skutečným   osudem Johna Nashe, jenž byl   vyznamenán Nobelovou   cenou.
Není to   člověk co ovlivňuje své   pocity a chování - velkou   měrou to dělá jeho duše =   duševní rozpoložení.
Kam až duše může   zajít je neuvěřitelné a   lze to jen těžko pochopit. O   to obdivuhodnější je   hlavní postava, muž nemocný   paranoidní schizofrenií a   zároveň génius ve svém   oboru. Výborně zpracovaný   film a dobré obsazení.
Autor/Zdroj: /Febiofest
tholy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 3.1.2010
8 z 10ti dávám kvůli spádu   filmu, chvílemi je   zdlouhavý, ale jinak   zajímavý příběh   člověka, který... Nebudu   říkat co, abych nepřipravil   diváky o moment překvapení.   Rusell Crowe rozhodně   výkonem zabodoval a co bych   ještě extra vyzdvihl je   soundtrack, který je asi můj   nejoblíbenější ze všech,   co jsem dosud slyšel. James   Horner rozhodně umí   komponovat. Takže film   doporučuji, ztráta času to   rozhodně není, i když asi   to není nic pro lidi, co   mají rádi jednodušší   filmy tipu Kameňák nebo Byl   jednou jeden polda. Tohle je   úplně jiná liga.
Poe64
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.12.2008
Super.Po Insiderovi a   Gladiátorovi další   nezabudnuteľný kúsok s   Crowom v hlavnej roli.Po   hereckej stránke jeho   najlepší výkon.Film mal   výbornú   hudbu,atmosféru,napätie a   niekoľko dalších   výborných hercov.Bravo
Nalimex
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.9.2007
Spolu s Gladiatorom a   L.A.Confidential...je toto pre   mňa vrcholom Croweovej   filmografie, škoda že sa   potom už ničím ani   nepriblížil
Charlii
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 7.8.2010
Taky obdivuju skvělý   herecký výkon Russella   Crowa, jak dokázal skvěle   zahrát roli Johna Nashe. Ale   jsem překvapená, jak se   zachovala jeho manželka v   podání Jennifer Connelly. V   jeho nejtěžším období ho   neopustila(i když neměla na   mále), ale pomohla mu se s   jeho nemocí vypořádat.   Podporovala ho, a nebýt jí,   nikdy by se s tou nemocí   nemusel vypořádat, a nikdy   by nebyl prestižně oceněn.
ataner3
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 30.10.2006
Nádherný,dojemný,tajemný i   napínavý film s překvapivou   pointou.Herecký výkon Crowa   nemá téměř konkurenci v   tomto filmu,sledujete jedním   dechem.Film určitě patří   mezi ty filmy,které stojí za   to mít stále doma.
havsoft
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2018
Užasný (smutný) životní   osud profesora jeho rodiny a   jeho tří pronásledovatelů   ničící jeho soukromí.
Petka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 16.2.2005
Perfektní herecké výkony a   strhující příběh! Bravo!
ewulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 15.4.2009
Naprosto úžasnej film,   skvělý herecký výkon v   podání Russella Crowea,   patří k mým   nejoblíbenějším. Všem   rozhodně doporučuji, stojí   za to!
klasifikátor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.3.2020
Strhující životopisné   oscarové drama je bezesporu   jedním z vrcholů tvorby   známého režiséra Rona   Howarda a nejlepším výkonem   v kariéře Russella Crowea.   Film nepostrádá napětí   lyriku ani vykreslení doby je   dokonale výrazově   vyvážený a dokáže dojmout   asi i značně otrlého   diváka čemuž hodně   pomáhají i výkony dalších   herců především pak Eda   Harrise a Jennifer Connelly.   Naprosté dokonalosti brání   jen drobné historické   nepřesnosti ale to je opravdu   marginální.
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.11.2007
Russell Crowe v nezvyklé roli   citlivého muže. Je vidět   že nemusí hrát jenom   gladiatory. Film je moc hezky,   všem doporučuji
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.7.2009
Tak v tomto filmu obdivuju   hlavne vynikajici vykon   R.Crowe.Ten to zahral uplne   skvele.Fakt ze jo.A zbytek   obsazeni je taky dost znamych   tvari.
enejčel
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.4.2011
pěkný, smutný film o   legendárním Johnu Nashovi,   co byl postižen   schyzofremií, nemocí, při   které člověk vidí duchy a   zrovna jednoho z duchů hraje   Harris.
Je jen smutné,   že Nash tu nemoc opravdu   měl.
hejtman
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 25.12.2006
U tohoto filmového skvostu   mám jediný problém a to,že   první polovinu jsem nijak   neprožíval-jen sem se díval   (silně řečeno tak trochu   nezáživné ),ale vše je   později,kdy se příběh   pomalu rozplétá,   vynahrazeno.Ani ve snu mě   nenapadlo,kdo či co je ve   skutečnosti bývalý   spolubydlící s koleje či   tajemný tajný agent.Skvělá   Hornerova hudba (velmi   podobný a uspěšný styl not   jako ve filmu Šifra m.L.od   jiného autora !?),velmi   slušné herecké obsazení   včele s nenapodobitelným   Russellem C.,slušná režie a   hlavně silný příběh s   překvapením.
Yontalcar
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.11.2012
Musím říct, že název   "Čistá duše" je   trochu zavádějící. Před   zhlédnutím snímku jsem si   představoval hlavního hrdinu   jako nevýslovně plachou,   citlivou a jistou   výjimečností obdarovanou   osobu, čehož se mi sice   více méně dostalo, ale v   úplně jiném světle. Rychle   jsem se ale s tím smířil a   podřídil režisérově vizi   a jsem rád, že jsem tak   učinil. Příběh o   geniálním matematikovi ve   mně zpočátku nevzbuzoval   nadšení (matematiku jsem ve   škole přímo nesnášel!),   ale jakmile se děj začal   rozvíjet, pochopil jsem, že   jsem možná narazil na   filmový klenot. Touha získat   uznání, zapsat se   nesmazatelně do lidských   dějin, překonat příkoří,   léčky osudu a zkrotit   nepřítele v sobě samém -   to jsou stěžejní body, na   kterých je snímek postaven a   to velice zručně. Nevím   proč lidé v poslední době   tolik nesnáší patetické   konce. Já osobně se jim   nevyhýbám, pokud jsou   podány s citem a vkusně,   což je případ i tohoto   filmu. Navíc se tím kruh   krásně uzavírá na sklonku   života jednoho člověka,   jednoho příběhu.
decepticon
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2012
Skvely film s vybornou hudbou   - celkovy dojem mi zkazil   akurat nevhodne vybrany hlas   pre Crowa v ceskom dabingu.

/3.8.12/ cz dab   Studio Virtual 2002 [pip]
kali.4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.7.2008
Ano! Naprosto okouzlující   hudba Jamese Hornera, skvělý   scénář a fantastické   herecké výkony. Z filmu je   úplně cítit ona osudová   láska mezi Johnem a Aliciou.   Vynikající jsou také   ostatní herci (Paul Bettany,   Josh Lucas, Adam Goldberg a   hlavně Ed Harris), ale   snímku jednoznačně vévodí   Russell Crowe s Jennifer   Connelly.
mikee
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.10.2009
Vynikajícím způsobem   zrežírované a excelentně   zahrané životopisné drama ,   držící diváka v   neustálém napětí a   očekávání a to až do   samotného rozuzlení. Musím   vyzdvihnout naprosto   mimořádný herecký výkon   Russella Crowea , kterého   velmi zdatně doplňují   okouzlující Jennifer   Connelly , tradičně dobrý   Ed Harris a (pro mě)   překvapivě i výrazný Paul   Bettany. Dalšími neméně   důležitými složkami   snímku jsou podmanivá hudba   Jamese Hornera , silný   příběh a v neposlední   řadě také vynikající   masky , které společně s   dobovou atmosférou a již   zmiňovanou vynikající   režií Rona Howarda tvoří   prakticky dokonalý celek   zajišťující divákovi   špičkový filmový   zážitek. Vřele doporučuji.
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2004
Crowe umí
Tenhle herec prostě jen   dokazuje že umí, že   Gladiátor nebyla jeho jediná   role a počkejte až uvidíte   Master and Commander pokud   jste ho ještě neviděli.
ELEONORA
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 6.4.2008
Hlavní představitel
mne ještě v žádné roli   nezklamal. Též jeho   spoluhráči ve filmu jsou   skvělí. Takový genius se   rodí jednou za mnoho let a   film je zde od toho, aby vzdal   takovému geniovi poctu.   Takové filmy, životopisné   moc miluji a vřele každému   doporučuji.
Duen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.6.2011
skvělý film...Russell Crowe   předveld skvělý herecký   výkon,,věřil jsem mu celou   dobu filmu.Sám jsme byl i   lehce zmaten po prvních jeho   vidinách ale pak to bylo   dobré.. :-) určitě si ho v   budoucnu pustím opět a rád.
Otek
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 3.12.2009
Vždy když se dívám na   tento film jsem uchvácen   neuvěřitelným výkonem   Russella Crowa. Tady byly   hranice hereckého výkonu   posunuty dost vysoko.
Fox
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 8.8.2003
Oscar
Jak je známo tak Oscary   může herec dostat i rok po   svém best výkonu o tom už v   poslední době není   pochyb... Ale myslím, že u   tohodle filmu a Rusela Crow se   to obrátilo a stihl nafasovat   sošku rok předem v   porovnání s Johnem horším   výkonem za roli Gladiátora
umberto
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 27.1.2021
Dokonalý film o životě   jednoho vědce naznačuje, jak   těžké je potýkat se s   takovým těžkým   onemocněním jako je   schizofrenie a jak těžké je   navázat s ženami a   ostatními lidmi vztah. 9/10
Petrusis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2004
Kvalita snímku mi vyrazila   dech, příběh je skvělý a   herecký výkon Russella Crowa   je vynikající.
mudr.pavlik
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.10.2008
Po všech stránkách   absolutně úžasný film,   který vás vtáhne a   nepustí.
Skvěle   zpracované drama o boji s   nevyléčitelnou nemocí.
volam.sa.pistik
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.10.2015
Zmätená myseľ
To, že ste paranoik ešte   neznamená, že vás   nesledujú. Spočiatku úplne   obyčajný a skoro až   nezáživný film, všetko sa   mení v polovici, keď ho   odnášajú na psychiatriu, a   všetko sa ukazuje úplne v   inom svetle, film stúpa a   celé je to riadne pomotané,   tie vízie, tá zvláštnosť   choroby, to blúznenie. Vtedy   sa to zmenilo a začal sa   odohrávať zvláštny boj so   svojimi démonmi. Neviem   nakoľko si tvorcovia   primysleli, ale asi dosť, ako   to už býva vo filmoch   "podľa skutočnej   události". Ale ja som to   skôr pozeral ako príbeh o   jednom osude so zvláštnou   chorobou. Sila. Musím   vyzdvihnúť aj geniálny   soundtrack
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.2.2009
Výborné drama se skvělým   výkonem Russela Crowea. Film   si výborně hraje s divákem   a ten netuší co je pravda a   co ne. Nejednou mě příběh   překvapil.
dobes.pavel
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.7.2010
Čistá duše
Povedené životopisné drama,   které je inspirováno   skutečným životem   geniálního matematika.   Osobně si myslím, že film   celkem obstojně mapuje život   hlavního hrdiny. Nicméně   ačkoliv je příběh   zajímavý a docela poutavý,   tak na mě nějak silně   emočně nezapůsobil. Za   zmínku snad jen stojí vůle   hlavního hrdiny změnit svůj   osud. A nakonec bych měl   podotknout, že matematika   není, jak si mnozí myslí,   zas tak špatná věda. Může   být přece i užitečná.
Ostrovan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 16.3.2013
Kromě přespříliš krásné   Jennifer Connelly v roli té,   která si vezme zjevně   schizofrenního matematika   snad není Čisté duši co   vytknout. Moc fajný biják!
Snape
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.8.2010
Je to hodně komorní a docela   předvídatelný, žádná   drsňárna jako Revolutionary   road, ale navzdor plačtivému   konci to Russel zase   zachraňuje.
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Dobrý film s dobrým   scénářem a ještě lepším   hereckým obsazením :)
red.mann
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.3.2020
Oceněný film čtyřmi   Oscary. Ron Howard odvedl   perfektní práci a připravil   nám filmovou lahůdku.   Russell Crowe byl také hodně   dobrý a Jennifer Connelly asi   nejlepší herecký výkon v   její kariéře.
Imo
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 30.4.2020
Na každou věc existuje rovnice
Film je nesporně slušným   pokusem o hluboký ponor do   skutečného života Johna   Forbese Nashe ml.,   geniálního amerického   matematika, který chtěl   najít rovnice pro řízenou   dynamiku a odvodit rovnováhu   v teorii her (odtud pseudonym   Nash). Byl si vědom své   geniality a dával to najevo   svému okolí. Zpočátku   nechtěl připustit, že trpí   paranoidní schizofénií,   později se s ní racionálně   vyrovnal. Ztvárnil ho   přesvědčivým způsobem   Russel Crowe. Při hodnocení   tohoto filmu ale třeba   poukázat na obsahové   nepřesnosti a plytkost   scénáře vůči skutečnému   životu tohoto génia, co film   dost znehodnocuje. Ve filmu   zazněla i absurdní   myšlenka, že Rusové chtěli   odpálit v USA atomovou bombu,   aby dosáhly ztráty na   civilním obyvatelstvu USA.   Tak to si scénář dost   dovolil. Scénář dále   nemluví o některých   významných skutečnostech,   které Johna Forbese životem   provázely. Odchylky od jeho   skutečného života si může   divák porovnat   prostudováním jeho   životopisu a zjistí, že to   nebyla až tak čistá duše.
bombyste
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 18.8.2009
tento film je velice dobre   hodnoceny, v hlavni roli   Russell Crowe (Gladiator). Zda   se to byt jako dobra   upoutavka, ja bych tento film   popsal jako dvouhodinova   ztrata casu, od zacatku do   konce nuda
Misantrop
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 26.10.2011
Další z potvořených   životopisných filmů.   Ještě jsem snad neviděl   jediný životopisný film, z   kterého by se nakonec   nevyklubal patetický   plačtivý doják s   přebujelými rodinnými a   milostnými city, anebo   bulvární slátanina -   případně v typickém   případě obojí. Některé   epizody z Nashova života   vypadaly více než   nevěrohodně, až přepjatě,   jakoby vymyšlené pro   větší efekt;   "žánrové   obrázky" z Princetonu   připomínaly v lecčems   jiného tamějšího   potrhlého profesora -   Einsteina (jízda na kole ve   smyčce apod.). No hrůza.
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 10.3.2011
katastrofa.
nechápu to vysoké   hodnocení, nechápu to   ocenění.... Tohle je film   naprosto mimo mísu, nuda od   úvodních titulků po ty   konečné, nebyl zde prostor   pro jakékoli herectví   (výjma hry na mrtvého   brouka), tohle by odhrála i   uklízečka veřejných   záchodků za svou běžnou   výplatu. Jennifer zde   působila (ostatně jako   vždy) jako lacinná,   nabízející se rádoby   prostitutka. Dopadlo to   nakonec tak, že téměř ani   nevím vůbec o co šlo, jak   to bylo nezajímavé. No,   alespoň jsem si procvičila   zývání a vypila tři   šálky silné kávy, abych   ten film vůbec překonala,   když ten Russell je tak   "úžasný" herec...   protože jediný úžasný   byl, je a bude, a to nejen v   tomhle snímku Ed Harris...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih39394minih39394Shrek Třetí (2007) 
Shrek the Third n
minih44499minih44499Bobule (2008) 
Bobule n
minih40047minih40047Underworld: Evolution (2005) 
Underworld: Evolution n
minih14864minih14864Ohnivé oči (1984) 
Firestarter n
minih19860minih19860Stvoření světa (1957) 
La Création du monde n
minih47532minih47532Čivava z Beverly Hills (2008) 
Beverly Hills Chihuahua n
minih8053minih8053Hamlet (1948) 
n
minih13638minih13638Návrat do Modré laguny (1991) 
Return to the Blue Lagoon n
minih10422minih10422Komando (1985) 
Commando n
minih7931minih7931Goldfinger (1964) 
Goldfinger n


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190552
Osobností: 697848
Fotografií: 763972
Plakátů: 376579
Obsahů a biografií: 178278

Poslední komentáře

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10