Duben
ohodnotit

Chyť mě, když to dokážeš

Catch Me If You Can

Další název:
Chyť ma, ak to dokážeš (SK)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
140 minut
Premiéra v ČR:
13.2.2003
„Pravdivý příběh skutečného podvodníka.“

Komentáře k filmu Chyť mě, když to dokážeš

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 67
klasifikátor
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.10.2023
Tenhle film natočený podle   skutečného příběhu a   pohybující se na pomezí   hned několika žánrů měl   všechny předpoklady stát se   skutečně mimořádnou   kinematografickou událostí.   Měl totiž k dispozici   skvělého režiséra,   výborné obsazení hlavních   i vedlejších rolí i silný   námět. Jenže i když je to   bezesporu výrazně   nadprůměrný film, ničím   mimořádný mi bohužel   nepřišel (a to jsem ho   viděl třikrát). Já jsem   totiž od Stevena Spielberga   čekal trochu víc a tak jsem   z tohoto filmu přece jen   trošku zklamaný.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 6.3.2011
Tak tohle se nepovedlo!   Možná proto, že je   inspirován skutečností, a   ty moc nemusím? Je to slabé,   nazáživné, napínavé jen   minimálně, a to by přece   mělo být.
green-tea
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.10.2020
Originální a vtipná, místy   dokonce i dojemná   krimikomedie s úžasnou   dvojicí Leonardo DiCaprio a   Tom Hanks, vedoucí spolu   dlouholetou hru na kočku a   myš. Film je založený na   skutečném příběhu, ale   pod mistrnou taktovkou S.   Spielberga získává takový   náboj, že nakonec nevíte,   komu fandit víc - jestli   mladému, ale   "prefíkanému"   podvodníkovi, nebo jeho   zarputilé   "stíhačce".
veverka-zrzka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.1.2008
Opravdu zajímavý film!   Neuvěřitelné na tom je, jak   dokázal takovou dobu   falšovat šeky atd. aniž by   mu na to někdo přišel.
Frolíček
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.10.2021
Kvalitní spielbergovina,   nejvíce zajímavé je, jak se   hlavní postava dokázala ze   všeho "vykecat".   Odvahu má teda slušnou, já   bych to položila hned,   hlavně bych si nepamatovala,   komu co kdy jsem řekla a   mrzelo by mne, že musím   opouštět své přátele.
Možná tomu Leonardovi   jednou přijdu na chuť, což   o to hrát umí, ale pořád   vypadá na čtrnáct, tady mi   spravoval náladu Tom Hanks.   Zajímavé informace ohledně   šeků, takové znalosti!
MARi0
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 4.8.2008
Filmu se nedá skoro nic   vytknout, kromě délky,   kterou zaviňují zdlouhavé   zbytečné scény. Ale jinak   fajn filmeček, ke kterému   ještě přispívá fakt, že   je natočen podle skutečné   události.
pataamat
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 3.4.2009
DiCaprio ako mladý Frank   okráda a klame ako sa dá a   agent Carl ho sleduje naprieč   svetom až kým ho nedolapí   ///dnes sa na tom asi   skutočný Frank iba zasmeje
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.2.2013
Je vůbec možné, aby to bylo   podle skutečných událostí   ? Asi je :-).
Když se   tak člověk dívá na ten   film, tak si říká, jak to   bylo jednoduché, stačilo   najít jenom nějaké díry v   systému a pak jich   náležitě využít.
Výborně zfilmované -   pokaždé se u toho dost   pobavím :-).
petrusmev
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.8.2018
Téměř hrabalovský   příběh o užívání si   života ne podle zákona, ale   podle svých představ. Je   dobře, že tvůrci nastínili   i pohnutky, proč hlavní   postava podvádí všechny   okolo. Stává se tak pro   díváka relativně   sympatickým. Opět skvělí   Leonardo DiCaprio a Tom Hanks,   ale mít větší prostor, s   přehledem by je oba   předčila svým výkonem Amy   Adams.
Lienocka22
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.6.2008
Celkom schopný filmík.   Vynikajúce obsadenie už   vopred napovedá skvelému   zážitku. Kto by to bol   povedal, že falšovanie   šekov v tej dobe bola taká   malina? :D
prvosenka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.1.2013
CHYŤ MĚ, KDYŽ TO   DOKÁŽEŠ

Příjemná oddechová   komedie Stevena Spielberga   natočená ve svěžím retro   stylu. Skvělá hříčka.   Kdybych ale nevěděla, že   byl film natočen podle   pravdivé události, zdálo by   se, že se dívám na nějaký   pěkný komiks ze 60-tých   let. Spielberg má jako   obvykle skvěle promyšlený   každý detail a Kaminski   dokázal vykouzlit věrohodnou   atmosféru. Hudba Johna   Williamse příjemně   dokresluje celkový dojem z   filmu. Na panu Spielbergovi je   vidět, že si stále hraje,   ale své příběhy umí   vyprávět báječně.

Chyť mě, když   to dokážeš je nenápadné   dílko napsané a   zrežírované s citem a   elegancí, výborně balancuje   mezi humorem a dramatem. Je to   oddechovka s vyváženou   mírou hloubky a inteligence,   kterému k dokonalosti chybí   možná jen trochu více   pořádných emocí a   výraznější kompozice.   Takto zůstalo jen u velmi   příjemné oddechovky. Ale   nudit se nebudete hlavně   díky oběma hlavním   představitelům. Hvězdami   filmu jsou Leonardo DiCaprio   a Tom Hanks, kteří hrají   oba výborně, jak je již u   nich zvykem.

Prostě, Chyť mě, když   to dokážeš je sice od   režiséra Spielbergových   kvalit trošku slabší   dílko, které bylo natočeno   nejspíš jen tak, pro radost.   No, proč ne. I já si takhle   nějak představuju   příjemné odreagování a   zapomenutí na běžné   starosti života. U mne   vládne spokojenost
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.8.2009
Výborně DiCaprio zahrál   podvodníčka, který svojí   dovednosti falšovat šeky to   dotáhl na odborníka u FBI .   Celý pravdivý příběh   díky zvolené dvojci   hlavních hrdinů je hodně   zajímavý a ještě k tomu ve   vynikající režii Spielberga   je jasná volba pro dobrou   zábavu jen to mohlo být   trošičku kratší.
PORTER
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.5.2014
Docela příjemná krimi   komedie,žádné střílení   ,žádná vražda jen   podvodník který se vydává   za pilota a falšuje šeky a   agent FBI který se ho snaží   chytit.Dobrá herecké výkony   hlavních hrdinů.
BinLADIN
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 6.10.2009
Skvělá komedie natočená   podle skutečného případu ,  
je to   herecký koncert herců.Mně   osobně se moc líbil akorát  
mohla bít kratší   délka toho to filmu
Kuvik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 17.4.2009
Veľmi dobré spracovanie   skutočného príbehu   falšovateľa bankových   šekov F. Abangaleho, pod   režisérskou taktovkou   Stevena Spielberga, čím len   znova potvrdil, že je   skutočne majstrom svojho   remesla. Skvelý herecký   výkon tu podal L. di Caprio.   Samozrejme v súčasnosti už   polícia používa   sofistikovanejšie metódy na   dolapenie a usvedčenie   takých zločincov ako bol   svojho času Frank Abangale,   Jr.
enejčel
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 21.2.2012
Caprio a Hanks
Tihle dva vytvořili vzkutku   báječnou dvojici soupeřů.   S režisérem Stevenem   Spielbergem za zadkem,   natočili jeden ze svých   nejlepších filmů a to jich   oba dva mají hafo. Tenhle   snímek vždycky potěší.
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.10.2007
A Spielberg zase boduje. Je   vidět, že Steven opravdu   natočí cokoliv. Klidně i   skvělou, pohodovou krimi   komedii se skvělými herci a   suprovou hudbou. Navíc jako   jeden z mála dokáže   vymáčknout herecký výkon i   z DiCapria.
thejduk
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 17.5.2014
Spielberg jako režisér,   DiCaprio jako Frank a Hanks   jako agent FBI jako herci,   tahle trojka je zárukou   dobrého filmu a když je film   natočen podle skutečnosti,   je to majstrštyk. U nás by   se asi film jmenoval Standa -   bůh mi odpustil (aneb Ze   strojvůdce milionářem).   Ovšem, kdo by hrál hlavní   roli? Prostě film plný   narážek a perfektních   triků. Opravdu na tenhle film   se rád podívám. Ty podvody   prostě miluji - Podraz jako   dělaný a Spielberg opět   dokázal svoji genialitu.   Frank dokonce odhalil řadu   skutečných podvodníků.
collen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.10.2016
Výborná a vtipná zábava   pro každou   příležitost.DiCaprio se do   role Franka opravdu hodí a   stejně dobře se dívá na   Toma Hankse, takže je to   vlastně tak trochu koncert   těchto výborných herců ve   skvělé režii.
Máša13
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.10.2020
Zajímavý
snímek a to o to víc, že   celkem věrně kopíruje   skutečné události. Herecké   výkony výborné, ale k   dokonalosti tomu chybělo   něco, něco, no prostě něco   navíc:-)
Cash89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 20.1.2008
DiCapria moc nemusim,teda   spíš nemám rád,takže sem   do tohohle kousku musel   přemlouvat a později jsem   vůbec nelitoval.Ten   nápad,ten je opravdu   originální a velmi dobře   zpracovaný - zarážející   drzost, vždy krůček k   pravdě a rychlý konec.To se   opravdu povedlo,ale určitě   bych v této roli viděl   radši někoho jiného.
decepticon
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 8.8.2012
Skutocne kvalitny film, az ma   mrzi, ze som sa k nemu dostal   az teraz. Jedine co mi vadilo   bol celkom nevhodny vyber   hercov v ceskej verzii, inak   spokojnost po vsetkych   strankach.

/6.8.12/ cz dab Studio   Virtual 2003 [pip]
JVSoolen
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2007
Svizne dilko natocene podle   skutecnych udalosti. Vyborni   herci a jazzova hudba Johna   Williamse + typicka   Spielbergovska rezie.
Ostrovan
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 5.10.2011
Hvězdný Leo a hvězdný Tom   pod vedením velkého Stevena   Spielberga? Poprvé a zatím   naposledy jsem se přistihl,   že fandím podvodníkovi,   což dokázala právě výše   uvedená sestava a zaslouží   si za to 9/10.
Moc rád   bych někdy Franka Abagnala   potkal osobně...
Byla   by chyba projít kolem tohoto   filmu bez povšimnutí!
Ondrej_pribehar
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 24.2.2009
Chyť mě, když to dokážeš   velmi dobře zpracovává   skutečný příběh a patří   mezi filmy, na které se   člověk rád podívá při   každém jejich uvedení. Je   pravda, že poprvé jsem   některé části v něm   úplně nepochopil, ale když   jsem se na něj podíval   znovu, musel jsem uznat, že   Steven Spielberg je pořád   stejný jako dřív, točí   filmy tak, jak to mají rádi   diváci i kritici a to se mu   vyplácí.
No a když   má dobrý příběh a k němu   vybere ty nejlepší herce do   rolí, zde Leonarda DiCapria a   Toma Hankse, je nakročeno k   filmu kvalit Chyť mě, když   to dokážeš.
Ale taky   je ve filmu vidět ta   americká důvěřivost, u   nás se nikdy šeky v takové   míře nerozmohly, protože   Češi jsou na ně moc   podezřívaví; právě   nebezpečí v šecích skryté   pak dokázal Frank W. Abagnale   mistrně využít.
rimmerova-motorka
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 15.1.2017
Fakt dobrej snímek podle   skutečného padoucha. Rád se   na film vždycky rád mrknu   znova. Asi by si člověk   někde v koutku duše přál   být mazaný a drzý jako   Frank. Aspoň občas :-)
nash
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 31.1.2006
Ano jistě, byl to moc   zábavný a zajímavý   příběh, ale jinak nevim   nevim. Spielberg už natočil   mraky lepších filmů, a ani   Hanks s Di Capriem   nepodávají ty nejlepší   výkony. Jako odreagování   funguje snímek dobře, ale   kdo čeká od filmu něco   víc, bude celkem zklamán.   Jestli ten týpek fakt   existoval, a všechno tohle   dokázal, tak kloubouk dolu.
lebowski
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 28.1.2005
Svěží a zábavná komedie   ze života šedesátých let.   Herecký koncert DiCapria a   Toma Hankse pod Spielbergovou   taktovkou...
huron
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.4.2006
Film na mě působil nemastně   neslaně. Přes evidentně   filmařsky zručně odvedenou   práci a výborné herce se   mě příběh nějak vnitřně   nedotkl - od Spielberga bych   čekal něco jiného. Ale za   podívání určitě stojí. A   abych nezapomněl - moc   zajímavé úvodní titulky.
Saara77
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 30.10.2005
Jooo!
Zase jednou milá,   inteligentní a vtipná   podívaná. Hanks i De Caprio   jsou báječní a rozhodně se   nebudete nudit.
michal33
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.2.2008
Komedie o podvodníkovi   světového formátu mě   zaujala zajímavým   přístupem a svěžím   tempem,kterým běží rychle   kupředu...Až na pár   rodinných scén,které   nemusely být tak   rozvláčné...Negativní   hrdina vykreslený filmaři a   L.DiCapriem tak kouzelně,že   mu prostě musíte fandit za   každou cenu a šťastný   holywoodský konec/i když je   film natočen podle   skutečnosti/,pobaví a   zaujme...
reby
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.9.2011
Výbornej film o člověku   kterej jako mladistvej   začínal na pár šecích,   postupně se dostával víš a   víš, dělat pilota,   právníka, doktora a bůch   ví co ještě, okrádat banky   po celém světě, smekám   před ním, nyní má vlatní   firmu na ochranný prvky a je   multi milionář, zajmavej   příběch jednoho člověka
Vídžej
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2004
Vlastně je to obyčejný   příběh o neobyčejných   věcech, takže pak ani ten   příběh nemůže být   obyčejný. Hanks i   DiCaprio(což přiznávám   nerad, ale nejsem pokrytec)   zahráli své role výborně.
ELEONORA
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.2.2009
Další film skvělého režiséra!
Nechce se věřit, že film   trvá 140 minut. Takový má   spád. Frank.W.Abagnale je   skutečná postava, která na   přípravě tohoto filmu má   lví podíl. Snad i proto   máfilm takovou popularitu.   Tři herecká esa v hlavních   rolích, to je koncert pro   každého filmového diváka.   I když nemám ráda dagink,   zde jsem jej uvítala. Je   skvělé, když nadaný   podvodník dá své služby ve   prospěch dobra. Film vřele   doporučuji.
bouncer
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.9.2003
Chyť mě...
Spielberg natočil další   kasovní trhák, který má   opravdu chytlavý příběh a   zaručeně vás nezklame...Leo   je opravdu herec :-)
AlCapone
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2007
Povedeně natočená   krimi/komedie s Tomem Hanksem   a Leonardem DiCapriem,pod   taktovkou režiséra Stevena   Spielberga.U filmu se nudit   nebudete:)
AshT
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 26.9.2009
Napínavej Thriller s Hanksem   a De Capriem který nakonec   dopadne dobře já jen filmu   vytknu že to až moc dlouho   trvalo.
artcrime
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 18.2.2005
fikanej film.trilero komedije   jak ma bejt
anetaaneta
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2010
K tomuhle filmu nemám co   dodat. Úžasný námět už   tím, že je podle skutečné   události, výborní herci a   mohla bych pokračovat dál a   dál..takže hodnotím 10b.
Warden
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.2.2008
Příjemná retro   komedie,kterou trošku   sráží její délka.Dobří   Leonardo Di Caprio a Tom   Hanks.Výborný oddychový   film.
biscutstar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.2.2010
Málo kdy se stane když   uvidíte komedyy a drama v   jedné osobě a tento film se   poved já Lea moc nemusím ale   tady hraje simpatáka ktery   furt zrhá hanksovy taková   honíčka nehonička fakt ok   film
foxx
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.11.2007
Stevena Spielberga mám moc   rád už od doby, kdy natočil   E.T. Jsem už dávno   přesvědčený o tom, že   může natočit snad cokoliv a   bude to trhák. Jeho jméno   uvedeno v titulcích v kolonce   režisér pro mě vždy   znamená záruku filmu, na   který se nemůžu dočkat,   až jej uvidím.
Tento   snímek mě v tom jen   usvědčuje. Vynikající   herecké obsazení,   excelentní, přesvědčivé   výkony hereckých celebrit,   výborný scénář...klobouk   dolů, být jen takové   filmy...
simca.talpi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 1.3.2008
Vtipný, svěží film o   sympatickém podvodníčkovi,   který dokáže oblafnout   kdekoliv koholiv a ještě   vyšetřovatele Carla vydeptat   k zblánění. John Williams a   Steven Spielberg jsou prostě   kabrňáci.
ricky4
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.1.2014
Parádní snímek, který mě   překvapil svou kvalitou.   Hanks je (nečekaně)   úžasný, ale podle mě jej   DiCaprio a hlavně Walken   výrazně předčili. Na   výkonu DiCapria se mi   líbilo, že dokázal zahrát   16-ti letého syna stejně   jako 28-ti letého zloděje...   Hudba vcelku ušla, ale moc   jsem ji nezaznamenal.   Příběh mi přijde   nereálný, ale úžasný,   dojemný a silný. A Hanksova   proměna v DiCapriova   přítele je geniální,   takhle věrohodně to   dokáží podat jen opravdoví   mistři... Závěr je super,   modlil jsem se aby se DiCaprio   vrátil a měl jsem pak z toho   velkou radost. Dávám 5   hvězd, což jsem před   shlédnutím podle recenzí a   hodnocení nečekal- a navrch   90%
fifoml
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.2.2005
Kdyby to tak slo
Tak toto se jim opravdu   povedlo. Zabavni krimi komedie   o tom jak se da ukrast 2.5   milionu dolaru pomoci seku a   vest blaznivi zivot plny   vymyslu kterym kazdy veri jen   ne vy. Vy ste je vymyslel...
weitinger
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 21.4.2007
Arsen Lupén po americku
Další povedený film pana   Spielberga. Když zůstane na   zemi a nepouští se do   fantasmagorií typu Válka   světů, je to vskutku   brilantní řemeslník.   Možná je dobře, že   natáčí ty megafilmy,   vydělává na umění /To   jsem prohlásil před léty po   promítnutí Barvy nachu, na   který získal peníze   třídílným propadákem o   nejznámějším bělošském   indiánovi/.
Leonardo   DiCaprio je dobrý herec a je   vidět, že má nadání i pro   komiku a jistou nadsázku své   postavy. To dokazuje i   tentokrát, jeho kreace mě   nadchly. Je fakt, že to má   zlehčený veskrze sympatickou   postavou – kdo by nefandil   někomu, co dokáže očesat   finančníky. Sekunduje mu Tom   Hanks, vyjímečně opustil   masku Foresta Gumpa a zkouší   jakoby akční roli.
Nezbývá než se zmínit   o filmu samotném. Říkají   podle skutečného příběhu.   Budiž. Mi se líbily   životní peripetie tohoto   podvodníka a recesisty, konec   byl kapánek přitažený za   vlasy, americké filmy jsou   prostě takové. S tím se   nedá nic dělat.
Hodnocení: 3*
Kristi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.6.2004
DiCapriovi tato role sedla,   jeho herecký výkon se mi   líbil; některé scény jsou   vážně povedené a   vychytralé. Hudba byla taky   dobrá. ;-)
jirina.legatova
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.10.2012
pravdivý příběh
PRAVDIVÉ PŘÍBĚHY - TO je   moje, sledovat filmy dle   skutečných událostí, nikdy   neodmítnu. Tenhle film dle   pravdivého příběhu patří   opět mezi ty nejlépe   hodnocené, navíc je dobře   obsazený. Doporučuji vidět
Kecka1
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.2.2005
Tenhle film je prostě klasa.   Má vtip, spád a nápaditost.   Di Caprio je dobrej a Hanks   taky. Úplně mne unesly   zvraty, kterými je celý film   přímo prošpikován.
L4cost3
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.5.2009
.
Další povedený Spielberguv   film.Výborný děj a skvělý   Tom Hanks.Není co dodat,   vřele doporučuju všem.
Bouvard
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.5.2004
Rodičovský film
Film jakoby říká:   "vychovávejte a věnujte   se svým dětem tak, aby z   nich nevyrostli stejní   podvodníci". Ale   protože nemůže chybět   šťastný a polepšující   konec, nazávěr film   vzkazuje: "a když se   vám to nepodaří bude   pracovat v kdysi uznávané   FBI".
Typicky   americký, společnost   nepřímo vychovávající   film, který má ovšem   pestrý děj a vynikající   herecké výkony.
Nannar
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.8.2009
Dicaprio určitě nepatří   mezi mé oblíbené herce, ale   zde hrajě skvěle a neumím   si představit na jeho místo   nikoho jiného. Tom Hanks zde   sedí taky skvvěle.
LordPagi
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 9.5.2004
Jeden z nejúspěšnějších   filmů roku inspirovaný   neobyčejným a pravdivým   příběhem mladého   brilantního mistra podvodů,   který uspěl jako pilot,   právník i doktor do svých   21.narozenin, a agenta FBI na   jeho horké stopě.
xCindy
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 2.6.2007
Víc takových
Už se zase jednou ukázalo,   že natočit příběh   inspirovaný skutečnou   událostí je sázkou na   jistotu. Nejen díky   skvělému příběhu, humoru,   zápletce a rozuzlení se   tento film řadí na první   příčky mých oblíbených   filmů, které můžu vidět   několikrát a stále mě   pobaví.
Nalimex
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 19.9.2007
Nemám rád nejako zvlášť   Di Capria resp. som ho nemal   rád .
Veľmi dlho som   ho uznával len vo filme   Gilbert Grape...
Musím   však uznať že tu , a v   Aviatorovi zahral   skvele.....je to predsa len   excelentný herec
halounak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.11.2008
Oba hlavní představitelé   hrají své role perfektně.   Ale spíše u mě vede Leo.   Nesmím zapomenout ani na   Chrise Walkena v roli Frankova   otce. Dobrá hudba...
janaetz
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.6.2007
skvělý film režiséra   Stevena Spielberga spolu s   hvězdným hereckým   obsazením v této   kriminální komedii dává   jistou záruku pobavení a   příjemného pokoukání. Oba   herci jak Leonardo di Caprio   jako padělatek a podfukář   tak i kriminalista z fbi Tom   Hanks v tomto filmu opět   ukázaly svoje perfektní   herecké výkony.
Dudelino
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.4.2007
Příjemný film u kterého se   stále usmíváte, člověk by   to chtěl také umět, jestli   je pravda, jak píší na   konci, tak si hlavní hrdina   po propuštění z vězení   možná přišel ještě na   větší peníze, a legálně!   Je vidět, že De Caprio hrát   dokáže, o Hanksovi a   Walkenovi se pochybovat nedá.   Spielbergova režisérská   lehkost
Aravis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.11.2004
Di Caprio zazářil
Já Di Capria moc nemusim ale   v tomhle hrál opravdu jako   profík! Ve filmu neustále   zdrhá a mistrně se dostává   z každého problému. Třeba   dělá pilota, právníka nebo   operuje, všechno samozřejmě   bez kvalifikace při   příležitosti toho, že se   většinou vydává za někoho   uplně jinýho. Filmu nechybí   ani vtip, ani pointa,   doporučuju.
Petrusis
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.1.2004
Ani nevíte jak je jednoduché   vydávat se za někoho kým   nejste, musíte však působit   věrohodně a být dobrý ve   falšování. Leonardo   DiCaprio to zvládá   precizně, agent Tom Hanks je   mu však v patách.
MichalVoska
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.7.2010
Skvělý film podle skutečné události
Di Cardia moc nemusím, to se   přiznám, ale tento film je   naprosto vyjímečným,   zaprvé svou autentičností,   respektive tím, že je film   natočen dle skutečné   události a za druhé   obsazením. Co více dodat,   skvělý film, či komedie,   pokud to chce někdo tak   natočit
emkohacko
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 13.9.2014
10/10
Toto je můj asi   nejoblíbenější film   vůbec. Má šmrnc a spád,   udrží vás v lehkém   napětí po celou dobu a Leo s   T.Hanksem jsou tu prostě   skvělí!
Dogfish
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 7.2.2011
Výborně natočený film,   který dal vyniknout hereckým   esům, jako je Leonardo   DiCaprio a Tom Hanks. To, že   je to podle skutečné   události a že Frank W.   Abagnale skutečně existoval   je o to větší pecka.
hathor
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 14.7.2005
Film natočený podle   skutečné události.Je to   film toho typu, když člověk   ať chce nebo ne fandí druhé   sraně. Tom H. nezklamal a ze   své vedlejší role uděla   druhou hlavní :-)
Maeglin
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 25.5.2004
Nezklamal
Leonardo nezklamal jako vždy   zvládl svojí roly stejně   jako v Titaniku. Film je   skvělá komedie životního   příběhu. Ukazuje blbost   američanů a jednoduchost v   podvodech, které nikdy nikoho   nenapadli.
alvaret
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 11.12.2011
super a moc
Jeden z nejlepších filmů,co   jsem kdy viděla.Velice   zajímavý a   kvalitní,určitě každýmu   doporučuji.Inteligentní   komedie,na kterou bych se   mohla dívat klidně i   stokrát :D :))
jyryk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.10.2014
Super
Jeden z nejlepších filmů co   jsem kdy viděl. Neskutečně   mě zaujal. Což jen tak o   nějakém filmu neřeknu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih34954minih34954Brouk v hlavě (2002) [TV inscenace] 
Brouk v hlavě n
minih5109minih5109Cikáni jdou do nebe (1976) 
Tabor uchodit v něbo n
minih28230minih28230Pra Pra Pra... (2000) [TV seriál] 
n
minih39993minih39993Hitler: vzestup zla (2003) [TV film] 
Hitler: The Rise of Evil n
minih23065minih23065Vymítač ďábla (1973) 
The Exorcist n
minih53482minih53482Křesadlo (1968) [TV inscenace] 
Křesadlo n
minih125986minih125986Hacker (2015) 
Blackhat n
minih65737minih65737Muž v pokušení (2009) 
Solitary Man n
minih42647minih42647Psáno na pranýř (1974) [TV inscenace] 
Psáno na pranýř n
minih21280minih21280Trhák (1980) 
n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - --

12:00 - 12:20

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrodružství vědy a techniky ...

11:55 - 12:25

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

NOVA - Polední Televizní noviny, Spor...

12:00 - 12:20

4 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

11:30 - 12:30

34 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190541
Osobností: 697820
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178269

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10