reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Chovejte se slušně, baby!

Women Talking Dirty

Další název:
Drsný holky
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Chovejte se slušně, baby!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.5.2016
bouncer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.12.2003
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.5.2009
Pulletka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2009
Lenickaaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.12.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42340minih42340Zelňačka (1996) [TV inscenace] 
Zelňačka n
minih4123minih4123Bingo Bongo (1982) 
Bingo Bongo n
minih142728minih142728Southbound (2015) 
Southbound n
minih9051minih9051Co my máme společného s revolucí? (1972) 
Che c'entriamo noi con la rivoluzione? n
minih37620minih37620Pražské mosty (1984) 
n
minih18905minih18905Skandální odhalení (1994) 
Disclosure n
minih98212minih98212Drsňačky (2013) 
The Heat n
minih134864minih134864Krvavý obchod (2015) 
Pound of Flesh n
minih19855minih19855Stůj, nebo se netrefím (1998) 
Stůj, nebo se netrefím n
minih57408minih57408Co tu vlastně dělám! (2006) 
Ma che ci faccio qui! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
6   - curil
4   - Kuvik
7   - Kycky
6   - bouncer
4   - deatdavid
7   - Pulletka
8   - Lenickaaa

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

68 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

68 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

48 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

53 minut již uběhlo
82 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.734/0.709