reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Chodím po Moskvě

Ja šagaju po Moskve

Další název:
Я шагаю по Москве, I Walk Around Moscow; Ya shagayu po Moskve
Žánr:
Země:
Rok:
1963
Délka:
86 minut

Celkové hodnocení filmu Chodím po Moskvě

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.8.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.4.2009
Hugin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.12.2012
lucymat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.7.2015
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.3.2014
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2012
olgab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.12.2007
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.11.2007
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.2.2012
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007
Angelo.Ferrari
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
1.5.2006
Járis8140
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.2.2012
frankvojta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.2.2013
lenuse
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2006
anton11
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih45064minih4506411. hodina (2007) 
The 11th Hour n
minih41612minih41612Kalhoty od krejčího ze Lhoty (1988) [TV inscenace] 
Kalhoty od krejčího ze Lhoty n
minih5543minih5543Černý Petr (1963) 
n
minih50257minih50257Autopohádky (2011) 
Autopohádky n
minih33050minih33050Sváko Ragan (1976) [TV minisérie] 
n
minih24392minih24392Živá pochodeň (1990) 
Spontaneous Combustion n
minih12916minih12916Motýlí čas (1990) 
Motýlí čas n
minih23643minih23643Zátah (1985) 
n
minih56486minih56486Kanadská jízdní policie (1940) 
Northwest Mounted Police n
minih29512minih29512Královská Kobra (1999) [Video] 
King Cobra n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.6 %
2   - curil
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - pataamat
5   - Hugin
7   - lucymat
10 - melakara
8   - Andrejevna
7   - olgab
10 - zepo
10 - dederon
8   - ceskytulak
10 - Angelo.Fer
8   - Járis8140
10 - frankvojta
9   - lenuse
3   - anton11

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

60 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

60 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

40 minut již uběhlo
120 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

45 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.485/0.461