reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu China O'Brien

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (12 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
19.3.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.2.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
10.6.2011
rimeon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2012
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.6.2010
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.8.2012
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
21.2.2013
Spurs
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.2.2010
Nik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2014
pepinodix
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.3.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51375minih51375Dva nosáči a rádio (1982) 
Piratensender Powerplay n
minih4944minih4944Carmen na ledě (1990) [TV film] 
Carmen on Ice n
minih54992minih54992Povolání: detektiv / 21. okrsek (2001) [TV seriál] 
The Job n
minih42152minih42152Clerks 2: Muži za pultem (2006) 
Clerks II n
minih49169minih49169Andalusie (2007) 
Andalucia n
minih46681minih46681Po stopách hvězd: Hana Zagorová (2008) [TV film] 
n
minih33332minih33332Pupendo (2003) 
Pupendo n
minih7190minih7190Dvojitý zásah (1991) 
Double Impact n
minih42518minih42518Královna (2006) 
The Queen n
minih19852minih19852Stůj při mně (1986) 
Stand By Me n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

China O'Brien II (1990) [Video]

 China O'Brien II (1990) [Video]
China O'Brien II n
 
Žánr: akční
Režie: Robert Clouse

(pokračování)

Hodnocení filmu

68.3 %
3   - Kuvik
6   - Charlie35
5   - R.RICKIE
6   - satyr
8   - rimeon
6   - luan66
9   - oulisna
8   - tomast
10 - zazrakpave
5   - Spurs
8   - Nik
8   - pepinodix

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

78 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

78 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

58 minut již uběhlo
102 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

63 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.249/0.226