reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 16.1.2017 a svátek má Ctirad. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Chci domů

Je veux rentrer á la maison

Další název:
I want to go home
Žánr:
Země:
Rok:
1989
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Chci domů

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.6.2009
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.2.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.3.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.5.2011
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2007
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.5.2012
tomba2812
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih122521minih122521Moje dvě lásky (2012) [TV film] 
Mes deux amours n
minih17293minih17293Přestřelka (1971) 
A Gunfight n
minih39444minih39444Chyť mi špiona (1971) 
n
minih35465minih35465Auto Focus - Muži uprostřed svého kruhu (2002) 
Auto Focus n
minih4547minih4547Brácha za všechny peníze (1978) 
Brácha za všechny peníze n
minih26609minih26609Statočný zlodej (1958) 
Statočný zlodej n
minih53051minih53051Sirotek (1976) 
Árvácska n
minih4813minih4813Burziáni (1959) 
Les grandes familles n
minih40679minih40679Nadmuté město (1972) 
Fat City n
minih9757minih9757Josefina Mutzenbacher (1978) 
Die Beichte der Josefine Mutzenbacher n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
7   - curil
7   - Justik66
7   - Kuvik
8   - satyr
8   - dandysek
7   - Johnny1
5   - tomba2812

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:40

40 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Požár v ná...

16:30 - 17:15

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

35 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

Prima - Odpolední zprávy

16:30 - 16:50

0 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140460
Osobností: 602381
Fotografií: 520456
Plakátů: 252056
Obsahů a biografií: 129525

Poslední komentáře

Bouli (1989) [TV seriál]

Český název: Ledová planeta Země

Bouli
Tenhle zapomenutý   francouzský animovaný   seriál byl u nás vysílán   na začátku 90. let na ČST   (buď v Magionu nebo v   Kuřátkách, nejsem si více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Marťan (2015/1)

Matt zase potřebuje zachránit.

Marťan
Vážně? Proc ho rovnou   neprejmenovali na Rayna. OK   film trpí mnoha problémy a   to i jistou nelogičnosti,   např.: neověřování   informací, více >

Autor: Itsfullofnames

Hodný dinosaurus (2015) [DCP]

Hodný dinosaurus
hezký příběh, kluka to moc   baví. I mě se líbí proslov   Butche u ohně :-) Typický   příběh o návratu domů kde   se potkaj nejrůznější   kreatury a dobrodružství

Autor: Duri86 | Hodnocení: 9 / 10

Šípková Růženka (2001) [TV seriá...

Šípková Růženka
Velmi slabý seriál o   přehnaně sebevědomé   feministické krávě, která   si mermomocí chce hrát na   velkopodnikatelku a je jí   fuk, co pro to více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 2 / 10

V/H/S (2012)

V/H/S
Found footage v celé své   kráse a na několik způsobů   ve dvouhodinovém povídkovém   filmu, u kterého vydrží jen   ti trpělivý a se silnou   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.758/0.731