reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Četa 317

La 317e section

Další název:
La 317ème section / 317th Platoon / 317th Section
Žánr:
Rok:
1965
Délka:
100 minut

Celkové hodnocení filmu Četa 317

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.4.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
151974
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.4.2015
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2012
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.5.2009
Joker93
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.5.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih145021minih145021Světluškou na 90 dní (2012) [TV film] 
Smart Cookies n
minih58279minih58279A Balmy Knight (1966) 
n
minih42660minih42660Stříbrná pila (1978) [TV seriál] 
Stříbrná pila n
minih59221minih59221Glee (2009) [TV seriál] 
Glee n
minih63078minih63078Raz, dva, tři (1935) 
Bonnie Scotland n
minih16603minih16603Poslední psanec (1994) [TV film] 
The Last Outlaw n
minih5919minih5919Dceruška k pohledání (1940) 
n
minih136226minih136226Most špiónů (2015) [DCP] 
Bridge of Spies n
minih11884minih11884Žraloci a malé ryby (1957) 
Haie und kleine Fische n
minih41010minih41010Pošťácká pohádka (1982) [TV inscenace] 
Pošťácká pohádka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
9   - curil
7   - Kuvik
5   - 151974
9   - Johnny1
4   - deatdavid
8   - Joker93

TV Program

ČT1 - Tak neváhej a toč – speciál ! ...

15:05 - 16:10

47 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Válečné projekty třetí říše II...

15:40 - 16:25

12 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

52 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Hádej, kdo jsem! (2007) [TV po...

15:30 - 16:35

22 minut již uběhlo
43 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140558
Osobností: 602613
Fotografií: 520707
Plakátů: 252179
Obsahů a biografií: 129567

Poslední komentáře

Ani ve snu! (2014)

???

Ani ve snu!
No ať přemýšlím jak   přemýšlím tak se tady   něco nepovedlo. Může mi   někdo říct o čem to je ?   Možná je to něčí debut,   ale trochu se to více >

Autor: 5000 | Hodnocení: 2 / 10

Green Room (2015)

Green Room
No, natočeno je to skvěle.   Hodně lehce se tomu uvěří.   Hodně potěšily poctivé   efekty, žádné digi, a velmi   dobří herci. Co už mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Kluci (2015)

Kluci
Po delší době jsem   vzhlédla skvělé švédské   drama. Co vzhlédla, spíš   jsem zírala, jak se děj   odvíjí. Příběh trochu   pohádkový více >

Autor: petule611 | Hodnocení: 8 / 10

The Gravedancers (2006)

Křepčit na hrobě má své důsledky...

The Gravedancers
Poslední rozloučení se   zesnulým kamarádem může   vyvolat nejen staré   vzpomínky a vášně ale i   temné síly které jen   čekají jak proniknout více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Pokoj s vyhlídkou (1985)

Pokoj s vyhlídkou
Oddechová romantika, která   zaručeně uspokojí   milovníky staré Anglie, ke   kterým se počítám.Hlavní   hrdinka je sice chvílemi na   pár více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.453/0.432