reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta zpátky

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
17.4.1959
„Český film podle původního námětu Pavla Kohouta.“

Celkové hodnocení filmu Cesta zpátky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2013
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.1.2017
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2012
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2010
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33450minih33450Rytmy Brazílie (2002) 
Moro no Brasil n
minih19011minih19011Slavní jezdci (1965) 
The Glory Guys n
minih24962minih24962Můj nejmilejší bar (1996) 
Trees Lounge n
minih46038minih46038Ohnivá past (2001) 
Firetrap n
minih36927minih36927Ring volný (2004) 
Against the Ropes n
minih71266minih71266Moje svatba (2007) [TV film] 
I Me Wed n
minih34026minih34026Quo vadis? (2001) 
Quo vadis? n
minih18031minih18031Royal Flash (1975) 
Royal Flash n
minih26488minih26488Lola běží o život (1998) 
Lola rennt n
minih69742minih69742Dovolená po francouzsku 2 (1979) 
Les bronzés font du ski n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.5 %
7   - Erkul
6   - curil
7   - melakara
8   - nick4
4   - satyr
10 - dederon
6   - antoninses
6   - nabba

TV Program

ČT1 - Předpověď počasí, Sportovní zp...

12:20 - 12:30

6 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Na pomoc životu - trombóza

12:10 - 12:30

16 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:25 - 12:55

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

16 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252271
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.087/1.067