reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 2.12.2016 a svátek má Blanka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta zpátky

Žánr:
Rok:
1958
Délka:
92 minut
Premiéra v ČR:
17.4.1959
„Český film podle původního námětu Pavla Kohouta.“

Celkové hodnocení filmu Cesta zpátky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 67.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.2.2013
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.4.2011
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2012
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.12.2010
nabba
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.10.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih4609minih4609Bratři Karamazovi (1969) 
Bratja Karamazovy n
minih37450minih37450Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [TV film] 
Na dvoře je kůň, šéfe! n
minih3322minih3322Atlantic City (1980) 
Atlantic City n
minih27381minih27381Křídla vášně (1997) 
Wings of the Dove n
minih66549minih66549Veselé příhody z natáčení (1988) [TV pořad] 
Veselé příhody z natáčení n
minih42967minih42967Prci, prci, prcičky: Nahá míle (2006) [Video] 
The Naked Mile n
minih57362minih57362Temný rytíř povstal (2012) 
The Dark Knight Rises n
minih14153minih14153Neuvěřitelná cesta 2 - Ztraceni v San Francisku (1996) 
Homeward Bound II: Lost in San Francisco n
minih144228minih144228Žluté květy v zelené trávě (2015) 
Tôi thay hoa vàng trên co xanh n
minih25885minih25885Žaloba (1998) 
A Civil Action n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

67.1 %
7   - Erkul
6   - curil
8   - nick4
4   - satyr
10 - dederon
6   - antoninses
6   - nabba

TV Program

ČT1 - Johančino tajemství (2015) [TV...

20:05 - 21:30

71 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Český žurnál: V nejlepším zájm...

21:00 - 22:15

16 minut již uběhlo
59 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoční Kameňák (2015)

20:20 - 22:00

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:40

61 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139522
Osobností: 599362
Fotografií: 517118
Plakátů: 250297
Obsahů a biografií: 128865

Poslední komentáře

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Totální odpad. Zmasakrovali   i poměrně vtipné scénky.   Někteří "herci" ani hrát   neumí. Troškův Kameňák   byl proti tomuhle umělecké   veledílo.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Dvojníci (2016)

Dvojníci
Docela dobrá   oddechovka,převládají   povedené a humorné scény   nad nuceným humorem ,herecké   obsazení v pohodě O.Sokol   zvládl dvojroli v více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Pokud tuto sérii lze vůbec   hodnotit běžnými   prostředky, pak tato pátá   část je NIC (i když 1*).   Takový pořad jsem snad v   životě více >

Autor: GeeZeR

Kutil Tim (1992) [TV seriál]

debilita!!!!!!!

Kutil Tim

Autor: no

Scooby Doo: Záhady s.r.o. (2010)...

ten Scooby doo!

Scooby Doo: Záhady s.r.o.
je to divná série... ale je   to   sssssssuuuuuuuuuuuupppppppppee   eeeeeeeeerrrrrrrr....! a ten   konec je divný taky!

Autor: no | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.454/0.428