Zari
ohodnotit

Cesta zničení [TV film]

Path of Destruction

Další název:
Ničivá stopa
Rok:
2005
Délka:
86 minut

Obsah filmu Cesta zničení

 
Výsledkem nanotechnologického pokusu je masivní smrtící exploze. Mladá reportérka Katherine je jediná, která byla svědkem této katastrofy. Následky jsou obrovské. Nebezpečné nanočástice unikají do stratosféry a způsobují nepředvídatelné změny počasí. Uprostřed ničivých bouří musí Katherine za každou cenu doručit zprávu vládě. A to dříve, než katastrofa nabere světové rozměry.

Zdroj: FTV Prima

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Distributor v ČR:
HCE
 
 
Typ:
[TV film]
 
 
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Cesta zničení >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

thejduk
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 24.3.2014
Reportérka Kate objeví možnost zneužití   nanotechnologie jako zbraně hromadného ničení,   i díky Kate je celosvětové katastrofě v   poslední chvíli zabráněno. Další z možných   katastrofických filmů, které jsem viděl jen   jednou a nelituji toho. Důkaz toho, že všechno   ještě natočeno nebylo, alespoň je co točit.
martin.stusak.9
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 24.3.2014
Kdo se zajímá o vědu ví, že vědci si s   nanotechnologií skutečně zahrávají a mají   hlavu plnou nápadů, jak je využít. Ale co   když se něco stane a nekontrolovatelně se   dostanou do ovzduší? S takovouto otázkou si   pohráli tvůrci tohoto televizního   katastrofického snímku. Ale moc práce si tedy s   námětem nedali. Děj je hodně jednoduchý bez   sebemenší špetky nápadu. Ne že bych od Tv   něco očekával, ale když už se do toho dali,   měli vymyslet alespoň pořádný varující   příběh. Speciální efekty jsou na Tv produkci   průměrné. Neoslní, ale ani nenadchnou. Boj s   nanočásticemi je doslovná fantas magorie.   Proboha, ten scénář psali děti? A tak se   jedná o další Tv snímek, jehož zbytečnost je   nezpochybnitelná a který si zaslouží zahrabat   kilometr do země a zalít betonem. Fantasii se   sice meze nekladou, ale na druhou stranu, čeho je   moc, toho je příliš.
PORTER
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 23.3.2014
Jaká si katastrofická slátanina bez   zážitku.Hrozný efekty,amaterské herecké   výkony,příběh hrozný a zrovna tak režie,40   min.víc jsem nevydržel.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Chybička se vloudí

Chybička se vloudí

Naposled navštívené:
Chybička se vloudí

Chybička se vloudí