reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Cesta za Ježíškem

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
20.10.2011
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2010
PORTER
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.1.2013
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.1.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.4.2011
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.12.2010
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
veronika86
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.11.2007
nireo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
1.1.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih90247minih90247Kon-Tiki (2012) 
Kon-Tiki n
minih4517minih4517Bouřlivé pondělí (1987) 
Stormy Monday n
minih4665minih4665Brontosaurus (1979) 
Brontosaurus n
minih28358minih28358Lovec policajtů (2001) 
Exit Wounds n
minih29504minih29504Snila jsem o Africe (2000) 
I Dreamed of Africa n
minih17910minih17910Rocky 2 (1979) 
Rocky II n
minih15467minih15467Partie krásného dragouna (1970) 
n
minih41223minih412237 trpaslíků (2004) 
7 Zwerge n
minih5997minih5997Delta Force (1986) 
The Delta Force n
minih11689minih11689Lupička (1987) 
Burglar n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66 %
3   - M.A.G.
8   - Kuvik
6   - PORTER
5   - davidek
8   - satyr
7   - Strength
6   - rosta12
5   - gyzmo
9   - veronika86
9   - nireo

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

72 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

72 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

52 minut již uběhlo
108 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

57 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599418
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.403/0.375