reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 20.1.2017 a svátek má Ilona. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cesta dlouhým dnem do noci [TV film]

Long Day's Journey Into Night

Rok:
1973
Délka:
161 minut
„Hořkosti, tvé jméno je beznaděj… Přepis slavné autobiografické hry Eugena O'Neilla.“

Celkové hodnocení filmu Cesta dlouhým dnem do noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.3.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.4.2011
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.3.2008
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.3.2009
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
frada
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.9.2007
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83803minih83803Kit a spol. (1974) 
Kit & Co. n
minih27184minih27184Hořčice mi stoupá do nosu (1974) 
La Moutarde me monte au nez n
minih68578minih68578Revue za šest korun (1985) [TV film] 
n
minih14578minih14578O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 
O princezně Jasněnce a létajícím ševci n
minih9827minih9827K noze, Muchtare! (1965) 
Ко мне, Мухтар! n
minih29726minih29726Valentine (2001) 
Valentine n
minih28666minih28666Návrat mušketýrů (1989) 
The Return of the Musketeers n
minih44365minih44365Vydržte až do půlnoci (1973) [TV pořad] 
n
minih9875minih9875Kam s ním? (1955) 
Kam s ním? n
minih84607minih84607Královská aféra (2012) 
En Kongelig Affære n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72 %
8   - Lienocka22
6   - Kuvik
9   - melakara
8   - satyr
8   - fred.appl
5   - Area
6   - yuyka
6   - pan_opicka
10 - frada
6   - kouba001

TV Program

ČT1 - Výsledky losování Šťastných 10

21:54 - 21:55

0 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

ČT2 - Hluboký spánek (1946)

21:45 - 23:40

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

NOVA - Letopisy Narnie: Lev, čarodějn...

20:20 - 22:55

94 minut již uběhlo
61 minut zbývá do konce

Prima - Mezi vlky (2011)

21:35 - 00:10

19 minut již uběhlo
136 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140566
Osobností: 602649
Fotografií: 520708
Plakátů: 252186
Obsahů a biografií: 129568

Poslední komentáře

Hvězdná brána (1994)

Hvězdná brána
Tvůrci se zřejmě zabývali   egyptologií, přičemž   sáhli i po nejznámější   teorii platící do   dnešních, která vzniká   vždy, když si vědci více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

G.I. Joe 2: Odveta (2013)

Akcny narez No.II

G.I. Joe 2: Odveta
Pokracovanie akcneho filmu ma   nesklamalo.
Pridalo na   zaujimavom hereckom obsadeni a   vizualnych efektoch,co je pre   tento typ filmu   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

G.I.Joe (2009)

Akcna oddychovka.

G.I.Joe
Prijemny akcny film,pri ktorom   mozete vypnut svoje   mozgovezavity a obdivovat   vynikajuce akcne sceny,efekty   a zaujimave herecke   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Coriolanus (2011)

Shakespeare s modernym kabatom...

Coriolanus
Reziserska prvotina tohto   skveleho herca dopadla   dobre,aj ked je
miestami   vidiet nedostatok   skusenosti.Prave prilisna   snaha bola více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Angelika, markýza andělů (1964)

Angelika, markýza andělů
Jméno Angelika je na poli   historických romantických   filmů obrovský pojem. Nic   fenomenálnějšího snad   natočeno do této chvíle   nebylo. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.307/0.282