Duben
ohodnotit

Cesta bojovníka

Pathfinder

Další název:
Pathfinder - Fährte des Kriegers
Rok:
2007
Délka:
100 minut
Premiéra v ČR:
21.6.2007
„Postavil se zlu a stal se legendou“

Komentáře k filmu Cesta bojovníka

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 38
SvoKar
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 28.4.2013
Hodně mi vadí ladění   filmů do "nižší   škály" barev. Krev   není červená, modrou taky   nevidět, a přitom se   odehrává v jinak hezké   přírodě. Když už se   nebáli brutality, mohli (s   figurínou) ukázat i   roztržení Indiána. Jedním   z mála kladů je ta jeho   milá; jinak tedy žádná   sláva. A dabing ho dělal   starším.
MARi0
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 15.1.2011
Cesta bojovníka
Tak bohužel velké   zklamání. To, že zde   nenaleznu žádný příběh,   to jsem jakž takž čekal a   byl jsem připraven jen na   pořádné souboje. Ale ty,   přes to že jich zde bylo   dost, pořádné rozhodně   nebyli. Vše je tak   rozvláčné, střih a kamera   jsou úplně příšerné že   člověk chvílemi vůbec   neví co se děje. Jednotlivé   souboje vypadají jako ve   zpomaleném filmu, kde ještě   ke všemu střihačovi ujeli   nůžky. Takže nejen že jsou   nezáživné, ale navíc i   nepřehledné.
Délka   100 minut není také zvolena   přímo šťastně, hodina a   půl by bohatě stačila,   těch deset minut navíc je   dost negativně znát. Navíc   obsazení jen neznámými a   nezkušenými herci také   nepřidalo. Marcus Nispel je   znám jen svým remakem na   "Texaský masakr   motorovou pilou", kde se   nejspíše naučil používat   hooodně moc krve a tady nám   to hned ukazuje. Jednotlivé   bitvy tím ale ztrácejí na   surovosti a stávají se   spíše parodickými, protože   za každým bouchnutím   následuje výstřik červené   jako blázen.
Příště, až budu   chtít nějakou pořádnou   válečnou vřavu, rozhodně   zvolím jiného režiséra...
FLA
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 19.11.2011
Marcus Nispel se nebojí krve   ani akce,ale neumí podle   mého udělat film víc   než"průměrný"a   taková je i Cesta   Bojovníka.Pár dobrých   momentů,zajímavé tonování   do modré barvy,pár krvavých   scén,ale výsledek   neucelený,lehce rozpačitý.
Hugin
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 18.12.2007
Tento remake Norského filmu   Stopař, jediný rozdíl   spočívá v tom, že se děj   odehrává na severu Evropy,   místo indiánů a vikingů   tam byli Laponci a Čudové,   je poplatný módní vlně   historicko-akčních snímku   poslední doby. A až na   dobře zobrazenou ponurou   atmosféru, ovšem ničím   neopodstatněnou, nevybočuje   z průměru. Oproti původní   verzi od režiséra Nilse   Gaupa z roku 1987 je poněkud   akčnější, což je spíše   na škodu. Samotné bojové   scény a bitvy nepovažuji   též za originální,   vyvraždění a vypálení   indiánské vesnice mně   připomíná úvodní scénu z   filmu Barbar Conan, a   některé bojové scény, již   v předchozích komentářích   zmiňované, jak z Ramba. No a   když indiáni mluví   anglicky, je to taky na   pováženou. Kdo nečeká nic   jiného než akci a krev tak   velice vhodné na takové to   domácí pokoukání a   odreagování se.
M.A.G.
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.5.2013
Karl Urban byl hlavním   důvodem, proč jsem skočil   po tomto filmu - no, že jsem   si radši někde nezlomil nohu   :-).
Byl jsem totiž   poněkud, když to řeknu   slušně, zklamán - těmi 4   bodíky jsem to možná i   přehnal.
Nevím,   možná se to zdálo jenom   mně, ale přišlo mi to jako   by se skoro 2/3 odehrávali ve   tmě - možná jsem ale taky   měl vlčí mlhu, i když je   fakt, že jsem byl   střízlivý, když jsem to   sledoval :-).
Jinak to   ale nebyl špatný nápad na   film.Protože i historie nám   říká, že už   "velcí" Vikingové   připluli do Ameriky dávno   před nějakým   Kryštofem.Ovšem realizace   filmu zjevně nedopadla   nejlíp.
BinLADIN
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.7.2009
velice pěkně udělaní film   skvělé efekty který   provází
tento   film nemají chybu je to   propracované dílko
Lynette
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 20.5.2012
Odpadní filmový materiál...
Nějak jsem doteď nepochopila   smysl vzniku tohoto   "historického   veledíla".:-/ Byla to   čistočistá řezničina,   která nedávala hlavu ani   patu.. Filmový střihač,   scénárista, kostyméři a   hlavně pan režisér Marcus   Nispel by potřebovali   pořádně seřezat, jako to   udělal ten pan vikingský   otec tomu svému synovi v   počátku filmu, ze kterého   se nakonec stal   "indiánský"   bojovník se stejně   sadistickými /vikingskými/   způsoby.. M. Nispel neví o   historii zhola nic a je jedno,   čeho se to týká a jaké   kultury a časového údobí.   Po celou dobu sledování jsem   měla pocit, že mám noční   můry, ze kterých se nemohu   probrat.. Hodnotím 1/10,   protože na méně to už   bohužel tady ohodnotit   nejde....
T2
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.10.2018
║Rozpočet   $45miliónov║Tržby USA   $10,232,081║Tržby   Celosvetovo $30,822,861▐   Tržby za predaj DVD v USA   $27,356,328 //počet   predaných kusov 1,604,034║   Marcus Nispel sa v jeho plnej   neschopnosti vyprávať   príbeh, ktorý tento film   takmer ani nemá, úplne   stratil v pasívnej   nevýraznosti scén, kde ani   tie bojové súboje nič moc   nedajú. Doslova dej príde   ako šablónový vícuc z   Barbara Conana. /25%/
roox
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Temná zábava na sobotní večer
Neexistuje film, kde nenajdete   historickou blbost. Vždy se   nějaká najde. Přilby s   rohy, no tak ruku na srdce,   kdo by si hned nevzpomněl   při slově Viking na tu   helmici, či na dračí loď?   Vikingové tu byly možná   vykresleni až moc krutě, ale   co vím tak se zrovna moc s   lidma nepárali ani v Evropě.   Že byly modernější   zbraně, toho si všimne   málokdo, a na to amíci   spoléhali. Filmaři   spolehájí více na akci a v   poslední době na brutalitu   té doby, než na historickou   přesnost. Je to sice smutné,   ale je to tak. I přes   historické chyby, temné   prostředí (které není na   škodu), celkem odhadnutelný   příbeh se mi film líbil.   Mohl být lepší, ale i   horší.
rankinfitch
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.10.2008
No, tak jsem si naivně   myslel, že po divnym   Beowulfovi si ohledně legend   spravim náladu timhle filmem.   No to jsem si teda naběhl...   :-( Vizuelně zpracovaný   celkem obstojně   (uvážíme-li, že Marcus   Nispel je režisérem dnes už   kultu Texaského masakru), ale   ta nuda a zvláštní dějová   linie jsou vážně na   vypnutí v půlce filmu.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.1.2008
Zaujimavy napad skombinovat   dva svety/svet Indianov a svet   Vikingov/ s ich roznymi stylmi   zivota.Napad vsak dostava   tazku ranu v priam detinskom   scenari a pouziti snad   vsetkych filmovych   klise/adoptovanie   cudzinca,laska tajomny   cudzinec-domaca kraska,mudry   otec,vnutorne pochybnosti a   prerod hrdinu atd./Svoju   kvalitu film skryva niekde   inde.Su to hlavne super   kostymi Vikingov,zobrazenie   ich divokej povahy/v kontraste   s detinskym vyobrazenim   Indianov-autor ma asi   indianske korene :)))/ a   brutalne bojove sceny.Howgh!
lucymat
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.8.2009
Film, který po zhlédnutí   okamžitě zapomenete.   Rozvláčnost příběhu   nezná mezí a lze jen těžko   uvěřit, že odpadlý Viking   se svými dvěma indiánskými   přáteli (svou milou a   obecním bláznem) bude takhle   hravě likvidovat celou četu   perfektně vycvičených,   ozbrojených a ke všemu   odhodlaných Vikingů. Mě   potěšila jen scéna v lese,   kde náš odpadlík vyrobil   past, která své poslání   tak docela nesplnila.
mildaaxe
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.1.2010
tohle dílko sem si pustil   jenom s velkejma obavama,   páč co sem koukal na csfd,   hodnocení 4,7 asi nejni   vizitka toho nejlepšího   filmu. musim ale říct, že   sem byl příjemně   překvapenej, zajímavý   téma, téměř žádný   dialogy, podivný barevný   ladění celýho snímku,   výborný i když asi až moc   bestiální vikingové,   brutální scény se spoustou   krve a trochu moc zběsilá   kamera, kerou vidim jako   jedinej výraznější zápor,   jinak moc zajímavý dílko.
Charlie35
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 3.9.2009
Nejsem si jistý, jestli je   tohle zrovna remake   vynikajícího norského filmu   Pathfinder, pokud ano, tak je   to jeden z nejhorších   remaků, které jsem viděl.   Všechno špatně, šílená   klipová kamera,   nepochopitelně nepřirozeně   barvy, absence děje či   dialogů, přehnaný akcent na   brutalitu soubojů působí   naprosto kontraproduktivně   atd atd. Klipový režisér   Nispel nepochopil, v čem je   tajemství filmařského   uměni. Nepochopitelné a   hlavně nespravedlivé   líčení Vikingů, jako   nemyslících vraždících   robotů je ten pomyslný   poslední hřebík do rakve   tohoto filmového blábolu.
killy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 23.11.2007
Skvělý filmeček, s   bezvadnými akčními scénami   a s velmi kvalitním hereckým   obsazením. Herci působí   velice přesvědčivě a   vybrané role se k jejich   postavám velice dobře hodí.
radegaster
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 29.7.2015
Tragický režisér
Znuděný Karl Urban ve své   zatím nejméně   charizmatické roli,   neuvěřitelným způsobem   zabitá tak zajímavě   vypadající tématika,   brutálně těžkopádné   souboje - naprosto všechny   (!) zpomalené. Umělá   digitální krev bijící do   očí v každém druhém   záběru, dementně   jednoduchá mytologie a   poselství filmu, o ději snad   ani nemůže být řeč.   Zkrátka geniální ukázka   zabitého vysokorozpočtového   a velkohubě se tvářícího   projektu, který má duši   jako sto let stará mrtvola.
Sanchez
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 16.9.2007
Jak slušně se to rozjelo,   tak bídně to pokračovalo.   Škoda, že se Cesta   bojovníka místy tváří   jako historická pohádka s   neohroženým hrdinou, místy   jako nízkorozpočtová   slátanina. Také K. Urban mi   do hlavní role neseděl, ale   budiž, odehrál to co měl.   Jenže příběhová   prázdnota, hodně umělá   atmosféra, nepřesvedčivé   herecké výkony - to vše   určitě ubralo na kvalitě   filmu. A co si budem povídat,   samotné souboje mohly být   určitě propracovanější.   Ale s jakýmsi nadhledem se na   tento snímek dívat dá, ale   žádné napětí nebo něco   podobného .. ne v tomto   filmu.
terka69
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.7.2011
Jediné co se dá na tomhle   filmu obdivovat jsou kostýmy   hlavně precizně vyrobené   masky vikingů a taky krajina.   Děj chvílema nudný   chvílema napínavý.
hlavsa5
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.1.2011
Něco mezi Conanem a   něčím... Ponurá nálada   dokreslená zajímavým   odstínem filmu, masakr   idiánů a pomsta jedince..no   dobrý ... Chcete - li   posedět koukat a nemyslet,   tak si to pusťte..
Clockwork
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.6.2007
Pokut chcete videt   dobrodruznou pohadku pak se   budete bavit, ale jestli   cekate neco vic tak asi   prijdete skratka. Zacatek   filmu se vyviji celkem slibne   ovsem behem nekolika malo   min... je po nandeji. Celkem   nudne bojove sceny a Karl   Urban tomu rozhodne moc   nepomohli !
Ingrid
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 14.10.2007
Co je to teď za módu točit   bitky tak, aby z nich v   konečné fázi nebylo nic   vidět? Člověk celou dobu   čeká na souboj, konečně se   k něčemu schyluje a hups,   roztřesená kamera a detail   na ruku a detail na hlavu a   kde nic tu nic. Nebýt konce,   který jediný upoutal moji   pozornost, skoro nekoukatelný   počin.
Manučao
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Ujde, ale nijako neoslní -   či už súbojmi, dejovou   linkou alebo hercami. Pár   známych tvárí poteší -   predovšetkým Moeller.   Príbeh ale rýchlo vypadne z   hlavy.
sobmaster
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.6.2007
Je to v podstatě historicky   komiks a nějakou přesnou   historii tu nečekejte.V   určitých momentech sice film   působí jako Tv film,ale   drsná atmosféra,kostýmy a   vcelku dobře vymyšlené   bojové scény ho   zachraňují.Asi nejlepší   film o Vikinzích který jsem   vyděl.
Llewelyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 7.1.2009
Docela rozporuplné   komentáře a hodnocení, co   čtu zde. Jistě, scény jsou   vykradené, ale který film   dnes není? Jen to můžeme   přičíst nebo odečíst   režisérovi, jak to dokáže   schovat...Marcus Nispel má   zkušenosti s horory, akční   žánr bude muset dopilovat,   ale přesto si myslim, že   zpracování není špatný.   Hezky to vypadá, boj je dost   krutej a krvavej, jak to má v   bojových scénách být,   žádná cenzura, příběh   opravdu pokulhává, nicméně   je to jeden z těch lepších   fantasy/historických   filmů....pro mě
Snape
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 27.5.2008
Uzasny trailer a naprosto   strasny film. Vizualne   zajimave nic. Snad   najstupidnejci dejova linka,   jaka kdy ve filmu byla.
vorenus
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 9.11.2007
Od tohoto filmu jsem nic   nečekal a taky jsem se   ničeho nedočkal.Je to jako   pokus o Ramba,akorát s   indiány a vikingy.Přitom   trailer vypadal,tak slibně.To   už není ani béčko spíš   déčko.
POMOthy
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 10.10.2018
Akcia natoľko neprehľadná,   že nevidíte čo sa v nej   deje a kdo koho zlikvidoval   zistíte až podľa toho, kto   odchádza z boja živý. V   časoch poetických a   prehľadných bitiek a lá 300   je taký handicap   neospravidlniteľný,   obzvlášť pri filme, ktorý   stavia predovšetkým na   akcii. A rozprávanie príbehu   a práca s postavami je pre   Marcusa Nispela takisto   španielskou dedinou. Čo   vlastne tento tvorca vie? V   tomto prípade iba zahaliť   filmove plátno do   emocionálne plochej temnoty.   Príšerný film podľa   scenára na inteligenčnej   úrovni najhorších   videoherných adaptácií,   ktorý úplne pochovávajú   záverečné cliffhangerovské   scény, pripomínajúce   filmárske postupy Eda Wooda   (dlhé zábery na padajúcu   lavínu, vzaté bohvie   odkiaľ). Po dlhšom váhaní   musím klesnúť na 1*. Toto   nepatrí do kín.
renod
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 20.1.2009
Cesta
Hodně dobrá záležitost,   mrknul jsem víckrát,   některý scény jsou velmi   dobře udělané.   Fascinující, strhující   děj. HMM, tak nějak to tehdy   vypadalo a dost možná   ještě hrozivěji .
Amthauer
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 8.5.2009
Mám z toho filmu docela   rozporuplný pocit.   Jednotlivé scény nebo   obrazy, tedy všechny ty   temné lesy zalité tajemnými   paprsky, divočina, obrovští   Vikingové, vikingská řeč a   brutální akce, to je   výtečné. Ale dohromady a na   délce oněch sto minut to   občas přestává fungovat.   Paradoxně ani nemůžu   říct, jestli jsem se nudil   nebo naopak - děje je totiž   tak málo, že jsem byl na   konci překvapen, že už to   skončilo a akce naopak tolik,   i když tak rozvláčné, že   mě už po půl hodině   přestávala bavit. Takže   těžko říct, na epos chybí   něco epického, na   čistokrevnou akci se to   naopak tváří příliš   epicky. Co dodat?
Bumbacius
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 12.11.2007
Sice se tento film nemůže   rovnat takové legendě jako   jsou VIKINGOVÉ ale myslím si   že to ztráta času určitě   nebyla. Masky indiánů i   vikingů byly na velmi dobré   úrovni. A děj taky nebyl   špatný.
TSZ
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.7.2007
Nemůžu si pomoct,ale docela   se mi to líbilo.I kdyz   samozrejme originalni napady   by tu clovek asi   nenasel,staticke   "hrani" K.Urbana na   kvalite nepridalo,ovsem   zejmena ta cast,kdy mi to cele   napadne pripominalo Ramba v   zime se mi opravdu vcelku   libila.Film v mych vzpominkach   urcite prilis dlouho   nezustane,ale byla to celkem   zabavne stravena hodinka a pul   (odhadem:-))
aribary
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 19.10.2009
Mrazivé,brutální,temné,kru   té,krvavé,syrové a   mystické.Napadla by mne   spousta jiných synonym,ale   řekl bych,že tahle   vystihují atmosféru   filmu.Nedoporučuji   sledování v depresivní   náladě,nebo v průbehu   večeře.Kdo má rád   Vikingy,tak zde má jejich asi   nejlepší vizáž a správnou   dobyvačnou brutalitu.
grunge1492
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 25.10.2007
nic moc, souhlasím s tím   názorem o té módě, bylo to   takovy cely tichy a suchy,   jinak hezká výprava a dobře   vyobrazení Vikings ;)
Wez
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 27.7.2014
mě se film líbil,teoreticky   i ten děj se mohl stát-i   když Vikingové zas takový   válečníci a barbaři   nebyli,jak jsou vyobrazeni v   tomto filmu(spíš   obchodníci,aspoň podle   nejnovějších   zjištění,ale ono je   "in" je takhle   zobrazovat).Jinak ztvárnění   filmu se mi velice   líbilo,včetně kamery a   jejich filtrů,anglicky   mluvící indiáni mi vůbec   nevadili,naopak oceňuji snahu   tvůrců,že vikingové   mluvili islandsky,což je   nejbližši jazyk,kterej se od   vikingů zachoval,stejně jako   obyvatelé Islandu k nim mají   nejblíž-velice se mi líbbil   i Clancy Brown jako Gunnar-ten   člověk v žádné roli   záporňáka snad ještě   nezklamal :-)
TornadoLou
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.1.2008
Zaujme a pak rychle vyšumí do ztracena...
Před shlédnutím tohoto   snímku jsem vyslechl či   přečetl mnoho   protichůdných názorů. Dnes   jsem si jej pustil. V   hodnocení zůstávám někde   uprostřed. Co se týče masek   a prostředí, kde ponurost,   která dodávala příběhu   zvláštní atmosféru, byla   čistě tvůrčím   uměleckým záměrem.   Žádné jiné souvislosti v   tom netřeba hledat a už   vůbec ne možnost, že se   děj odehrává třeba na   jiné planetě. :o) Označit   jej jako historický žánr   asi dost těžko, to spíš   akční s velice jednoduchým   dějem se k němu hodí lépe.   Vikingové jsou ztvárněni   ohromně a to i doslova.   Spodní záběry kamery jejich   jízd na koni jsou dobrým   tahem kameramana. Působí to   velice tajemně až   strašidelně. Film, který   vás pravděpodobně pobaví,   ale hodně rychle zase   vyšumí do ztracena.
yuri.ov
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 11.11.2010
celou druhou třetinu jsem   měl pocit, že koukám na   Rambo 1 před tisícem let...   Scenérie nádherné, kostýmy   taky, ale ta nuda byla   bezbřehá...
js.henry
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 10.4.2008
neuvěřitelné
Vezměte plnou hrst klišé,   slepte je dohromady, vynechte   jakoukoli originalitu,   přidejte šílené střihy,   nepřehlednost obrazu,   záporné hrdiny bez kousku   mozku, chvilku protřepte a ta   mazlavá odpudivá břečka,   která vyteče ze šejkru, tak   to je Cesta bojovníka.
Neuvěřitelně nudná   záležitost, která snad   všechny scény někde   vykradla.
Za zmínku   stojí také   "kostýmy" Vikingů.   To co má ta banda bezmozků   na sobě má ze skutečnými   Vikingy jen hooooodně málo   společného.
piwium
Hodnocení:
Přidáno: 12.1.2012
Bože jak někdo muže říct,   že jsou zde dobře   vyobrazení Vikingové (   Kostými a kultura). Tento   film je další ukázkou toho,   jak Američané dokáží,   prznit evropskou historii.   Chování Vikingů zcela   neodpovídá jejich   kulturnímu vzezření z   přelomu 10. - 11. St. (V   této době již většina   přešla na křesťanskou   víru a od krvavých řeží   bylo upuštěno). Samozřejmě   jediné důkazy jejich ústupu   od agrese, jsou pouze   písemné prameny, ale co je   neoddiskutovatelné, že   takhle Viking v žádném   případě nevypadal.   Příšerně vytvarované   helmy a na nich dnes již   doufám přežitý kýč, jako   jsou rohy ( Já se věnuju   historickému šermu a něco   vám povím, pokud by byl   skutečně z rohoviny odpad by   po první bitvě a pokud by   byl z kovu – v momentu   zásahu do rohu by měl   majitel zlomený Vaz). Pak na   sobě mají pláty z 14 a 15   st. a oblečení, které s   vikinskou kulturou nemají nic   společného. Což podle mě   ve filmu, který se označuje   jako historický nemá co   dělat. Co se týče akčních   scén – těžko mohou   vypadat reálně, když si   nikdo nedá tu práci a herce   naučí aspoň základy   šermu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih153971minih1539717 životů (2017) 
Seven Sisters n
minih32656minih3265640 dnů a 40 nocí (2002) 
40 Days and 40 Nights n
minih44168minih44168Houbičky (2006) 
Shrooms n
minih56252minih56252Pevné pouto (2009) 
The Lovely Bones n
minih46148minih46148Tropická bouře (2008) 
Tropic Thunder n
minih28161minih28161Pearl Harbor (2001) 
Pearl Harbor n
minih96714minih96714Zadrž ten úsvit (1955) 
Hold Back Tomorrow n
minih37881minih37881Španglicky snadno a rychle (2004) 
Spanglish n
minih32243minih32243Pátek třináctého 3 (1982) 
Friday the 13th Part 3 n
minih66710minih66710Poslední boj (2006) 
Hak kuen n


Hodnocení:n12345678910

Tagy

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190542
Osobností: 697825
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178269

Poslední komentáře

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

Dračí princ (2015)

70%? To jako vážně? :-D

Dračí princ
Po dlouhé době bude mé   hodnocení úplně jinde, než   u zbytku uživatelů. Cca 70%,   tedy nadprůměr, je opravdu   velký přestřel. Ruská   verze více >

Autor: Karius | Hodnocení: 2 / 10