reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Červený a černý

Krasnoje i čornoje

Další název:
Красное и чёрное; Červený a čierny; Krasnoe i chyornoe
Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
292 minut

Celkové hodnocení filmu Červený a černý

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.3% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.5.2006
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.4.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
boudaj
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.1.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.3.2008
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50527minih50527Vyměněné osudy (1991) [TV film] 
Switched at Birth n
minih43020minih43020Ze Země na Měsíc (1998) [TV minisérie] 
From the Earth to the Moon n
minih4908minih4908Ragan (1968) 
Ragan n
minih3468minih3468Báječná chvíle (1987) 
Some Kind of Wonderful n
minih28333minih28333Návštěvníci (1983) [TV seriál] 
Návštěvníci n
minih33340minih33340Česká spojka (2002) 
Bad Company n
minih24626minih24626Přežil jsem svou smrt (1960) 
Přežil jsem svou smrt n
minih28539minih28539Nejsem blázen (1994) 
Nobody's Fool n
minih5156minih5156Cizí tvor z hlubin (1989) 
n
minih24619minih24619Ta chvíle, ten okamžik (1981) 
Ta chvíle, ten okamžik n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.3 %
9   - clara.bow
10 - mia
6   - Kuvik
2   - deatdavid
6   - boudaj
7   - Tominko
6   - tomkal
7   - freaxonic

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

18:25 - 18:55

11 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

ČT2 - Filantrop: Sanjive Suri

18:15 - 18:45

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

76 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

61 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.217/0.198