reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 11.12.2016 a svátek má Dana. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Červené střevíčky

The Red Shoes

Rok:
1948
Délka:
133 minut
Premiéra v ČR:
13.12.2011
„Nově restaurovaný, ve svém žánru nepřekonaný film z baletního prostředí o zhoubné rivalitě „umění versus život““

Celkové hodnocení filmu Červené střevíčky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.5.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.4.2009
mia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
2.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.10.2007
radegaster
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
17.4.2016
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.2.2012
Antonin_Vezekmin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.8.2015
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
26.5.2009
Vojtěch79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.1.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47022minih47022Královna Viktorie (1954) 
Mädchenjahre einer Königin n
minih45941minih45941Bez rodiny (2000) [TV film] 
Sans famille n
minih5661minih5661Člověk obojživelník (1962) 
Čelovek-amfibija n
minih3989minih3989Big Man V. - Uloupené šperky (1988) [TV film] 
The Diva - Big Man V. n
minih42152minih42152Clerks 2: Muži za pultem (2006) 
Clerks II n
minih45380minih45380Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008) 
Boy in the Striped Pyjamas n
minih6199minih6199Děvče za výkladem (1937) 
Děvče za výkladem n
minih23565minih23565Záměna (1983) 
Trading Places n
minih131757minih131757Král Škorpion: Cesta za mocí (2015) [Video] 
The Scorpion King: The Quest of Power n
minih22965minih22965Všechno zlato světa (1961) 
Tout l'or du monde n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 %
8   - curil
9   - clara.bow
9   - pataamat
10 - mia
3   - Kuvik
8   - Faye
2   - radegaster
9   - Blanche21
7   - Antonin_Ve
2   - deatdavid
10 - Vojtěch79

TV Program

ČT1 - Nevěsta (1985/1) [TV inscenace...

08:45 - 09:45

53 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

ČT2 - Heydrich - konečné řešení (201...

09:35 - 10:00

3 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Víkend (2005) [TV pořad]

09:15 - 10:15

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Prima ZOOM Svět

09:15 - 09:45

23 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139670
Osobností: 599832
Fotografií: 517585
Plakátů: 250526
Obsahů a biografií: 128961

Poslední komentáře

Tenkrát v Americe (1984)

Tenkrát v Americe
Bohužel poslední dílo   tohoto mistrovského   režiséra,i když mě osobně   tento snímek nechytil tak   jako jeho westerny i přesto   skvělá více >

Autor: PORTER | Hodnocení: 8 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Vánoční Kameňák
Několik dobrých vtipů a   hlášek neschová to, že   film je celkem nudný a ten   humor je vlastně z těch   všech Kameňáků   vyrecyklovanej i více >

Autor: FLA | Hodnocení: 3 / 10

Star Trek: Do neznáma (2016)

Star Trek: Do neznáma
Nejsem fanda ST, ale vydal   jsem se v roce 2013 Do temnoty   a teď Do neznáma, protože   se mi film minulý celkom   páčil. Příběh je a bude   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Teorie všeho (2014)

Teorie všeho
The Theory of Everything   hodnotím jako velmi povedený   kousek. Redmayne nám herecky   krásně roste a s rolí se   popral dost zdařile. Ještě více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 8 / 10

Bakaláři navíc (1981) [TV inscen...

Bakaláři navíc
Povídka ´Fotbalová   odysea´

Když je někdo   televizní maniak, není divu,   že mu uniká život pod   rukama, tudíž ani neví, co   se děje v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.492/0.471