reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cena odvahy

Rok:
1986
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
1.7.1987

Celkové hodnocení filmu Cena odvahy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.1.2013
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.1.2016
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.3.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.2.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.1.2016
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2010
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2012
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
6.3.2014
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih117026minih117026Tvoje poslední šlapka (2011) 
Tvoje poslední šlapka n
minih43895minih43895Dary moře (1997) 
Driftwood n
minih40047minih40047Underworld: Evolution (2005) 
Underworld: Evolution n
minih12270minih12270Melodie podzemí (1963) 
Mélodie en sous-sol n
minih8276minih8276Hlad (1983) 
The Hunger n
minih48468minih48468Hra na dvě strany (2001) 
Double Bang n
minih43772minih43772Co mi táta nalhal (1975) 
Lies My Father Told Me n
minih56233minih56233Volejte Novu (2003) [TV pořad] 
Volejte Novu n
minih80914minih80914Báječný hotel Marigold (2012) 
The Best Exotic Marigold Hotel n
minih133732minih133732Paranoiac (1963) 
Paranoiac n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57 %
2   - curil
1   - Pitryx
8   - Kuvik
8   - Nasudr
5   - satyr
6   - Kycky
8   - rosta12
9   - dederon
2   - Bape
8   - tvo

TV Program

ČT1 - Hříšní lidé města pražského (1...

10:45 - 11:40

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

10:45 - 11:45

7 minut již uběhlo
53 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:45 - 11:00

67 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

09:55 - 12:00

57 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139609
Osobností: 599627
Fotografií: 517440
Plakátů: 250471
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.521/0.497