reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Célina a Julie si vyjely na lodi

Céline et Julie vont en bateau

Žánr:
Země:
Rok:
1974
Délka:
193 minut
Premiéra v ČR:
10.9.2003
„Dvě skutečně hravé dívky a jejich zásahy do neskutečného dění v jedné tajuplné vile. Dnes už klasické přelomové dílo evropské filmové moderny.“

Celkové hodnocení filmu Célina a Julie si vyjely na lodi

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 88% (5 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.2.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.4.2011
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.3.2011
menderly
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.2.2011
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih2908minih2908Americký ninja 5 (1993) 
American Ninja V n
minih15221minih15221Otrokyně lásky (1975) 
Раба любви n
minih47595minih47595Karate tiger 8: Nejlepší z nejlepších 4 - Bez varování (1998) 
Best of the Best: Without warning n
minih31181minih31181Msta (1989) 
American Rampage n
minih46397minih46397Jedna vila pro dva (2003) [TV film] 
Une villa pour deux n
minih47209minih47209Vraždící stroje - Pravda o dinosaurech zabijácích (2005) [TV seriál] 
The Truth About Killer Dinosaurs n
minih9881minih9881Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu (1992) 
n
minih12690minih12690Mňága - Happy end (1996) 
n
minih12952minih12952Mravenci nesou smrt (1985) 
Mravenci nesou smrt n
minih39646minih39646Walk The Line (2005) 
Walk The Line n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

88 %
10 - cerfik
8   - satyr
8   - rosta12
8   - menderly
10 - blue.moon

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

25 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

10 minut již uběhlo
110 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

40 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.419/0.397