reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čekanky

Žánr:
Rok:
1940
Délka:
79 minut
Premiéra v ČR:
5.4.1940

Celkové hodnocení filmu Čekanky

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.3% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.8.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.12.2008
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
17.11.2012
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2010
nick4
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.4.2007
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.12.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.9.2009
vecernice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.12.2009
tvo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih83098minih83098Svatá čtveřice (2012) [2k digital] 
Svatá čtveřice n
minih24900minih24900Naše slečna Fred (1972) 
n
minih2571minih2571Případ Dominici (1973) 
L'affaire Dominici n
minih4767minih4767Buffy - zabíječka upírů (1992) 
Buffy the Vampire Slayer n
minih145362minih145362Uvěřitelné příběhy Neila Gaimana (2016) [TV minisérie] 
Neil Gaiman's Likely Stories n
minih48783minih48783Bent (1997) 
Bent n
minih18978minih18978Sladká Irma (1963) 
Irma la Douce n
minih30628minih30628Neporažení (1969) 
The Undefeated n
minih53190minih53190Když hvězdy svítí (1938) 
Es leuchten die Sterne n
minih76143minih76143Anděl strážný (1994) 
Heaven Sent n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.3 %
5   - Erkul
7   - curil
7   - clara.bow
4   - Hortensie
6   - pataamat
5   - Kuvik
5   - nick4
6   - rosta12
3   - jambroz58
6   - vecernice
9   - tvo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.51/0.49