reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čekají na Godota

Čakajú na Godota

Rok:
1965
Délka:
37 minut
„Vojna začíná už ráno, ale večer je ještě před námi.“

Celkové hodnocení filmu Čekají na Godota

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
6.2.2015
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
25.10.2007
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.11.2007
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.1.2009
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih52051minih52051Svatí válečníci (2005) [TV film] 
Holy Warriors - Richard the Lionheart and Saladin n
minih39737minih39737Posvátná planeta (2004) 
Sacred Planet n
minih115864minih115864Kodaň (2013) 
Copenhagen n
minih4875minih4875Bylo nás pět (1994) [TV seriál] 
Bylo nás pět n
minih13686minih13686Navždy a daleko (1992) 
Far and Away n
minih46404minih46404Velký chlupáč (1998) 
Big and Hairy n
minih3176minih3176Apartmá nula (1988) 
Apartment Zero n
minih45426minih45426Gangsteři (2007) 
Crime Insiders n
minih55662minih55662Na doživotí (2007) [TV seriál] 
Life n
minih57973minih57973Čert na zemi (1975) [TV inscenace] 
Čert na zemi n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
7   - curil
5   - Kuvik
6   - Faye
7   - davidek
8   - fred.appl
7   - Area

TV Program

ČT1 - Ztracená brána (2/3) (2012) [T...

20:05 - 21:20

15 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Ve znamení Uranu

20:00 - 21:00

20 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Únos (2014/1) [TV epizoda]

20:20 - 21:35

0 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Prima - Ohnivý kuře (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:35

5 minut již uběhlo
75 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139582
Osobností: 599566
Fotografií: 517310
Plakátů: 250398
Obsahů a biografií: 128916

Poslední komentáře

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.62/0.595