reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Casanova Federica Felliniho

Il Casanova di Federico Fellini

Další název:
Fellini's Casanova
Rok:
1976
Délka:
154 minut
„Felliniho úchvatná vize o životě světoznámého svůdce žen, Giacoma Casanovy.“

Celkové hodnocení filmu Casanova Federica Felliniho

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70.8% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.9.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.7.2011
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.3.2010
fred.appl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
7.3.2010
teisan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2012
Dagfra3
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.9.2014
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.4.2009
deepend
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.10.2011
volam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.8.2008
nakp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007
natali.1983
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.6.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih49072minih49072Tenkrát a dnes (2006) [TV film] 
Though None Go with Me n
minih46446minih46446Virtuální posedlost (1998) [TV film] 
Host n
minih113108minih113108Uličníci (1957) 
Les mistons n
minih23251minih23251Warlock 2: Armagedon (1993) 
Warlock: The Armageddon n
minih8674minih8674Hraběnka a lišák z Dirtwateru (1976) 
The Duchess and the Dirtwater Fox n
minih58388minih58388Seriózní muž (2009) 
A Serious Man n
minih8250minih8250Historie hříchu (1975) 
Dzieje Grzechu n
minih57351minih57351Dům U Zlatého úsvitu (2009) [TV film] 
Dům U Zlatého úsvitu n
minih18261minih18261Rychlý jako blesk (1992) 
Rapid Fire n
minih42152minih42152Clerks 2: Muži za pultem (2006) 
Clerks II n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70.8 %
9   - curil
4   - jarda53
8   - Edward52
3   - Kuvik
8   - fred.appl
4   - MaKy92z
8   - teisan
8   - Dagfra3
5   - etos
8   - deepend
8   - volam
10 - nakp
9   - natali.198

TV Program

ČT1 - Události (1993) [TV pořad]

18:55 - 19:00

1 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Rajské ovoce z Arménie

18:55 - 19:50

1 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

96 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Zprávy TV Prima (1997) [TV poř...

18:55 - 19:25

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 6 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.459/0.436