reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 5.12.2016 a svátek má Jitka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Casanova 70

Žánr:
Rok:
1965
Délka:
113 minut
„Satirická komedie, která připomíná názvem i zaměřením povídkový film Boccacio 70.“

Celkové hodnocení filmu Casanova 70

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 76.1% (23 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.12.2008
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.5.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.2.2010
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.3.2010
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
15.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
28.5.2008
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.10.2007
Rene1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.2.2008
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.3.2014
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.5.2014
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.3.2010
phorsky1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.3.2008
Henry2222
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.1.2009
Myshitchka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2007
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
23.4.2011
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.5.2008
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.4.2009
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.7.2012
vejt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2013
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
aniiicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41701minih41701Haló, haló! (1982) [TV seriál] 
Allo, Allo! n
minih74523minih74523Nechápu, jak to dokáže (2011) 
I Don't Know How She Does It n
minih132024minih132024Hledání Fidela (2006) 
Looking for Fidel n
minih17913minih17913Rocky 5 (1990) 
Rocky V n
minih68604minih68604Saša (2010) 
Sasha n
minih105167minih105167Rande (1997/1) [TV pořad] 
Rande n
minih98209minih98209Noční vlak do Lisabonu (2013) 
Night Train to Lisbon n
minih51733minih51733Hamlet na kvadrát (2008) 
Hamlet 2 n
minih10860minih10860Krvavá romance (1996) 
Curdled n
minih56623minih5662320.000 dollari sul 7 (1968) 
20.000 dollari sul 7 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

76.1 %
8   - cicis
8   - Erkul
9   - curil
8   - jarda53
4   - Kuvik
9   - Bara.40
6   - Faye
5   - Rene1
8   - Nasudr
8   - melakara
6   - Faustka
5   - MaKy92z
9   - phorsky1
8   - Henry2222
7   - Myshitchka
9   - miroslav22
9   - Johnny1
9   - Area
9   - Zdenek13
8   - pehe

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

18:00 - 18:25

4 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - V nebi, pod zemí

17:15 - 18:15

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

17:25 - 18:25

39 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:45 - 18:55

19 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139579
Osobností: 599551
Fotografií: 517310
Plakátů: 250396
Obsahů a biografií: 128909

Poslední komentáře

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Polda (2016) [TV seriál]

20 let v komatu, ale nic ho nezastaví:-)

Polda
Zkřížit komediální   ladění a kriminálku v   jednom není zas tak   jednoduchý, hlavně když jde   o vraždy. Zde to vyšlo tak   napůl. Případy více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

45 Minutes from Hollywood (1926)

45 Minutes from Hollywood
Stan Laurel se zde objeví jen   v několika prostřizích. No,   s tím knírem vypadá fakt   divně. Snímek má rychlost i   spád, a je svým způsobem   legrační. Je to groteska ne?

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Laurel a Hardy na moři (1940)

Laurel a Hardy na moři
První polovina byla fajn, tak   trochu připomínala zlaté   časy grotesky, druhá byla   už moc a moc slabá. Na moři   se toho mnoho neodehrálo. Dá   se na to dívat, ale   nečekejte zázrak.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Taneční mistři (1943)

Taneční mistři
Podle názvu jsem čekal   větší opičárnu. Scénka   dražení a přenášení   hodin tu byla nedávno ve   filmu „Thicker Than   Water“. Jinak je to v více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.487/0.456