reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Čas pro život [TV film]

A Time to Live

Další název:
Čas žít
Žánr:
Rok:
1985
Délka:
95 minut
„Pravdivý příběh rodiny, která se snaží vyrovnat se zákeřnou nemocí syna“

Celkové hodnocení filmu Čas pro život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 51% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
11.6.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
18.5.2008
Alfpaseka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.10.2007
respiro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
jura1973
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007
Ladik80
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
CESTA11573
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
hrncir20
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
vlastik23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
dominicek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5393minih5393Čarodějky (1996) 
The Craft n
minih28410minih28410Sestřička Betty (2000) 
Nurse Betty n
minih40707minih40707Doba ledová 2: Obleva (2006) 
Ice Age 2 n
minih36695minih36695Účastníci zájezdu (2006) 
n
minih8933minih8933Chlad (1991) 
Холод n
minih25284minih25284Jindřich V. (1989) 
Henry V. n
minih12776minih12776Modří hoši (1957) 
n
minih2367minih23673 nindžové - Příprava k útoku (1995) 
3 Ninjas Knuckle Up n
minih10507minih10507Konec starých časů (1989) 
n
minih3052minih3052Zuřivý úsvit (1955) 
Rage at Dawn n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

51 %
2   - Rendys
3   - T800
5   - Alfpaseka
8   - respiro
5   - jura1973
3   - Ladik80
8   - CESTA11573
5   - hrncir20
6   - vlastik23
6   - dominicek

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

56 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Zvířecí mazl...

17:20 - 18:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Znovu 17 (2009)

17:20 - 19:30

16 minut již uběhlo
114 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! Poslední večeře

17:35 - 18:55

1 minut již uběhlo
79 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599414
Fotografií: 517159
Plakátů: 250327
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.395/1.366