reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Cannonball!

Další název:
Carquake
Žánr:
Rok:
1976
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Cannonball!

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.11.2007
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.4.2011
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.5.2008
jjano
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih31943minih31943Jeepers Creepers (2001) 
Jeepers Creepers n
minih10088minih10088Kdo je Harry Crumb? (1989) 
Who´s Harry Crumb n
minih16081minih16081Podraz II (1983) 
The Sting II n
minih52878minih52878Éducation de prince (1927) 
Éducation de prince n
minih23878minih23878Zlaté dítě (1986) 
The Golden Child n
minih7328minih7328Elsa, Elsa (1985) 
n
minih9245minih9245Dýka (1989) 
Jacknife n
minih49311minih49311Krvavý Valentýn (2009) 
My Bloody Valentine 3-D n
minih45265minih45265Daniel Landa - Vltava Tour 2003 (2003) 
Vltava Tour 2003 n
minih8381minih8381Ho! (1968) 
Ho! n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
6   - Edward52
3   - Agostino
5   - R.RICKIE
4   - satyr
5   - T800
5   - jjano
7   - TomasekWRC

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

20 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

50 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Námořní vyšetřovací služba (20...

15:55 - 16:57

15 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.265/0.245