Duben
ohodnotit

Cabin Fever

Další název:
Smrtonosný výlet
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
93 minut, 98 minut (directort´s cut)

Komentáře k filmu Cabin Fever

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 23
Kackanebe
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 19.3.2011
Tento film patří mezi mé   nejoblíbenější. Mám ráda   horory, ale bohužel je to   skoro vždy to samé, parta   lidí a jeden zabiják. Cabin   je horor kde neřádí vrah,   ale smrtelný virus který   rozloží Vaše tělo zaživa,   doposud jsem nic podobného   neviděla a opravdu mě to   hodně zaujalo. Cabin jsem   viděla už mockrát a vždy   když si jej pustím, tak   sedím přikovaná k sedačce.   Samozřejmě o druhém dílu   se nedá říct totéž a   hodně mě pokračování   zklamalo, není to horor   nýbrž ,,krvavá a velmi   nechutná komedie.''
WFan
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 19.2.2008
Co úroti tomu kdo má? Hostel   2, to je šunt, ale Cabin   Fever? S tím ať sem nikdo   nechodí, i kdyby tam nebylo   nic jinýho než ta harmonika   v krku.
hvezdyn
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 4.10.2008
Benzinová pumpa, či malý   obchůdek kdesi uprostřed   jakési americké pustiny.   Široko daleko žádná   civilizace. K tomuto místu   přijíždí skupina   teenagerů, či jsou to   hrdinové o krapet starší.   Na cestě je nečeká nic   jiného, než děsivá smrt.   To bývá základní kulisa   mnohých amerických   béčkových hororů. Svoji   módu zažívaly na přelomu   let sedmdesátých a   osmdesátých. Občas se k   tomuto stylu tvůrci vracejí.   Zkvalitňují se triky,   zkvalitňuje se technika.
Cabin Fever je příběhem   pětice právě   dostudovaných. Jakou školu   dokončili, není   specifikováno. Tři mladící   a dvě slečny. Užívají si   prázdniny a k tomuto   užívání si pronajali srub   kdesi uprostřed lesů, vod a   strání. Hned se, v už   zmíněném obchůdku,   setkávají s podivně se   chovajícími lidmi. Mezi nimi   najdeme kousajícího   chlapečka, starce   obsluhujícího obchůdek a   který má připravenou   brokovnici pro negry, či otce   onoho kousajícího   chlapečka.
Mládež   tam nakoupí a odjíždí   dovádět do pronajatého   srubu. V takových filmech   jsou nezbytnými ostré   dialogy, srandičky a sex. Co   pětici hrdinů začne   ohrožovat není maniak se   spuštěnou motorovou pilou,   či jiné individum s břitvou   v ruce. Je to záhadný virus.   Ten způsobuje, že tělo   postiženého se rozpadná v   krvavé trosky.
Musím   přiznat, že se mi toto   dílko docela líbilo. Má   svůj styl humoru. Ten je   uplatněn na počátku a na   konci příběhu. Chvilkama   jsem měl pocit, že se v   ději tvůrci hororu dostali   někam, odkud hned nevěděli,   jak ven. Film Cabin Fever je   oddychovkou pro milovníky   hororového žánru.
261972
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.3.2012
Režisér Eli Roth (Hostel,   Hostel 2) je známý jako   mistr sra*ek, zvratek, krve,   odpadající kůže,  a   hektolitrů krve. "Cabin   Fever" je pouze drobeček   z pestré nabídky tohoto   béčkového režiséra. Film   byl natočen v roce 2002.   Parta přátel jede na týden   na chatu do lesů. Po   nešťastné události, ve   které dojde k poškození   jejich auta a k úmrtí   neznámého muže, který jim   ho zapálí, se parta rozhodne   vyhledat pomoc.  Během pár   dnů se ale na jejich těle   začnou objevovat vyrážky a   postupuje to tak daleko, že   začne jeden po druhém   umírat. Ti, kteří ještě   žijí, se snaží z lesů   dostat, ale vyrážka se   stupňuje k horšímu. Odkud   se vyrážka vzala a má   vůbec  někdo šanci na   prežití? "Cabin   Fever" je béčkový   horror ve kterém se nehraje   na napětí. Ani na akci.   Ovšem brutality se   nešetřilo. Ale kvalita je na   horší stupnici tohoto super   krvavého   "stříkání". I   přes tyto chyby je to   koukatelný snímek.
moldovan
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.9.2008
Po pravdě trochu zklamání.   Neočekávám od hororu   melodramatický příběh, ale   tento film mne naplnil   nejvýše hnusem.
foxx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 18.11.2007
Tak jednou zase další pokus   ve stylu rádoby Blair Witch.   Bohužel. Dal jsem ohodnocení   mírně nadprůměrné, ovšem   jen tak tak. Ničím   zajímavý námět, hororové   sekvence jsou spíše   odpudivé, než strašidelné.   Těžko říct, jaký byl   záměr tvůrců. Vyvolat v   divácích strach, nebo hnus?
cynik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Zápletka tohohle hororu není   nijak světoborná, ale co se   na něm musí ocenit je to,   že tentokrát skupina   teenagerů, kteří jsou   tradičně postupně   likvidováni nebojují svůj   boj se zlem v nějaké   pustině bez lidí, jak bývá   v amerických hororech   časté, ale v docela hustě   obydlené oblasti.
Nikdo jim sice nepomůže,   ale atmosféra je   uvěřitelnější, než u   nějaké vyvražďovačky v   poušti nebo hlubokém lese,   kde není ani živáčka.
kvakoun
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.10.2009
Docela pěkný kousek. I když   to není nic objevného,   určitě patří k tomu   lepšímu, co se v poslední   době natočilo.
hledaseniki
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 5.12.2009
Cabin Fever
Prvních několik minut se   nese v duchu party víkendu,   to se ovšem rázem změní,   když se na scéně objeví   nemocný muž. Tenhle film   toho postrádá hodně, ale   rozhodně ne pořádné   množství krve. Velmi   jednoduchá zápletka, krvavá   jatka, nesmyslné chování   hlavních hrdinů, kterým po   většinu času přejete   přesně to co je čeká, je   to banda otravných,   nesympatických lidí, kteří   jinak filmu nepomáhají, pro   mne je Cabin Fever naprosto   obyčejnou lacinou podívanou,   kterou si už nikdy nemusím   zopakovat.
Kuvik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.1.2010
Ani by som tento filmový   snímok nezaradil medzi   horory, trochu som sa   vystrašil azda len z toho   hnusného krvilačného   psiska, ale ostatné scény,   to je skôr nejaký nechutný   krvák. Dokonca sú tu aj   scénky s čiernym humorom,   ako napr. v závere filmu,   keď mladík, čo zostal   nažive ako posledný zo   skupiny mladých ľudí sa   radoval slovami "Som   nažive, ja som to   dokázal" a vzápätí to   do neho "našili"   miestny poliši.
marci22
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 26.7.2013
Na chatu uprostřed lesů   přijíždí pařit skupinka   teenagerů kteří se chovají   naprosto klasicky   teenagerovsky,takže   souloží,chlastají,hulí   trávu,střílejí po   veverkách a co hůř   pronášejí přiblbé kecy a   myslí si že to někoho   pobaví.Mě to pobavilo v   negativním slova smyslu a byl   jsem rád když se u   jednotlivých postav začaly   objevovat první příznaky   nakažení virem z   kontaminované vody.Ona   vlastně celá první půlka   filmu je jakože celkem   nezáživná,ale když se   objeví na scéně nějaká ta   krvavá scéna tak to   újde.Očekával jsem   pořádná jatka a suprové   gore scény což se   nekoná,takže to vidím na   průměr.
AlCapone
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Béčkovský,(jakoby   horor).Nuda a zase jen nuda...
Topi
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 1.5.2005
ptákovina
Tenhle film je opravdu dost   blbý, na druhou stranu je   zábavný a je vidět že na   něm pracovali fanoušci   žánru. Pro mě určitě   zábavnější teen   vyvražďovačka než Pach   krve či Texaský masakr.
kara.lol
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.10.2008
No, hrdinové filmu zde nejsou   sice vyvražďováni   šíleným maniakem, nicméně   bych od hororu čekala trošku   víc akce a napětí. Snad   příště.
power
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 4.5.2006
akcni ne zajimavej trochu ale   strasne nechutny film   doporucuji si to podivat jenom   fanouskum skoro hororu
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 25.1.2011
Bohužel, příliš nudné.   Neustálé čekání až se   něco semele. Hrdinové   klábosí a klábosí a také   se evidentně nudí. Budiž   však něco málo přiznáno,   za pár dobrých gore efektů.   kterými se však mocně   šetřilo.++++++Můj koment z   roku 2007 z mého filmového   deníku je velmi stručný v   tom smyslu, že to nelze   považovat za horor, protože   chybí prvek nadpřirozena. S   dalším komentem z roku 2010   souhlasím, ale přidávám   dvacítku za ten konec po   příjezdu těch tří   obchodníků. 25.3.2018
BinLADIN
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Brutální to jo dost drsné i   na mně horor má rád ale i   tento kousek je dost i na mně   masožravej virus je dost   ubohé
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.7.2018
║Rozpočet   $1,5milióna║Tržby USA   $21,158,188║Tržby   Celosvetovo $30,553,394 ║   Eli, Eli, Eli, vidíš to   niekedy keď chceš tak to aj   za niečo stojí! Aj keď nič   prevratné sa nekoná, aspoň   sa to dá zniesť a príbeh   nepôsobí otravne a   nechutnosti sú v celku dobre   spracované, dokonca tak že   hrajú a zapadajú pre   načrtnutý nakazený príbeh   nejakou hnusnou otravou, blee.   /40%/
Saara77
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 15.12.2005
Moc jsem nepochopila, k   jakému žánru se film   pokouší řadit. K hororu? -   vizualitou zcela jistě ano.   Bohužel je film místy spíš   k smíchu. Jediný sympatický   je závěr. Ale budiž, znám   horší "díla"   podobného typu.
kaylin
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Ach jo...
Nesnáším Eli Rotha.   Stručně řečeno je to   magor, který neumí natáčet   horory, i když se za to jeho   filmy vydávají. První jsem   viděl Hostel, který mě   zhnusil, nepobavil,   nevystrašil, prostě nic... a   až potom Cabn Fever, který   byl ještě horší. Rádoby   předělávka Raimiho Evil   Dead, nebo alespoň inspirace   v něm totálně nevyšla,   hraje se tu na úchylárny,   sex je t na hlavním místě a   potom až smrt. Kamera je   naprosto idiotská a záběr,   kdy dlouhých pár sekund   zabírá pozadí jedné z   postav v tom člověka   skutečně utvrdí. Nechápu   úspěch Eliho Rotha a nikdy   ho nepochopím. Jedině, že   by všichni mladí Američané   byli stejní idioti jako on...
Sel
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 8.11.2006
:-)
Tak je to vážně děsný,   pravda občas jsem se usmál   ale to bylo spíš   zoufalství. Jediný co trochu   stálo za to je bonusovej   anim.
nevím jak   příšli na to že je to   krvavý? :-o
mischel251
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 5.3.2009
Ako ked toto je horor tak   neviem neviem, skor je to o   tom aby to bolo čo   najnechutnejšie fakt tento   film je o ničom neradím to   pozerať.
Thomax
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 3.4.2008
BRUTÁLNÍ A NECHUTNÉ, tak to   sotva. Možná tak, TRAPNÉ A   NUDNÉ. Nevím nic víc co   bych o filmu napsal. Ztráta   času.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih115101minih115101V oku tornáda (2014) [2k digital] 
Into the Storm n
minih12953minih12953Mravenčí teror (1977) 
Empire of thr Ants n
minih43627minih43627Hvězdný prach (2007) 
Stardust n
minih45851minih45851Království pavouků (1977) 
Kingdom of the Spiders n
minih50629minih50629Vražedné prázdniny (2003) [TV film] 
Vacances mortelles n
minih40939minih40939Dvě Cecilky (1970) [TV inscenace] 
Dvě Cecilky n
minih36138minih36138Nejkrásnější portrét (1988) 
n
minih44010minih44010Neuvěřitelná dobrodružství Italů v Rusku (1973) 
Невероятные приключения итальянцев в Ро&#1089 n
minih45730minih45730Toxický mstitel 2 (1989) 
The Toxic Avenger, Part II n
minih52654minih526542Bobule (2009) 
2Bobule n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Cabin Fever (2016)

 Cabin Fever (2016)
Cabin Fever n
 
Žánr: horor
Země: Spojené státy americké
Režie: Travis Zariwny

(remake)

Cabin Fever: Patient Zero (2014)

 Cabin Fever: Patient Zero (2014)
Cabin Fever: Patient Zero n
 
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Kaare Andrews

(pokračování)

Cabin Fever 2 (2009)

 Cabin Fever 2 (2009)
Cabin Fever 2 n
Cabin Fever 2: Spring Fever
Žánr: horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Ti West

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

17:40 - 18:00

8 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Věčný Egypt

17:15 - 18:10

33 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

18 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2003/1) [TV pořad]

16:40 - 17:55

68 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190545
Osobností: 697835
Fotografií: 763956
Plakátů: 376533
Obsahů a biografií: 178274

Poslední komentáře

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10

Bitva pohlaví (1998) [TV epizoda...

Bitva pohlaví
Bitva pohlaví je podle mně   spíš "obyčejněší" díl,   ale pár hlášek a scének   zabaví. Nejlepší je závěr   s telefonováním a se stolem   u Formanů:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Nesnáším chlupy (1998) [TV epizo...

Nesnáším chlupy
Blíží se příjezd   prezidenta a každej se na   něj chystá po svém. Někdo   ho chce vřele uvítat, někdo   kuje klukoviny, Bob Pinciotti   s více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Příšerná chvíle (1927)

Příšerná chvíle
Jedná se o strhující   filmové dílo, které   obstálo ve zkoušce časem a   i v dnešní době dokáže   přinést mrazivé napětí a   strhující příběh. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Studené štěstí (1992)

Studené štěstí
Nečekejte žádný filmový   skvost, ale když na tenhle   titul narazíte, uvidíte   docela zajímavý film,   natočený podle velmi   solidní více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10