reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Buster: Velká vlaková loupež / Buster

Buster

Další název:
Buster - Velká vlaková loupež
Žánr:
Rok:
1988
Délka:
103 minut

Celkové hodnocení filmu Buster: Velká vlaková loupež / Buster

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.4% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Erkul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2011
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.1.2011
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.11.2010
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.2.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.4.2009
JanaOss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.1.2009
antoninsestak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2010
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
19.5.2009
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.6.2007
Vesme
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42201minih42201Boříkovy lapálie (1973) [TV seriál] 
n
minih25038minih25038Nadaný žák (1998) 
Apt Pupil n
minih2654minih2654Aida (1953) 
Aida n
minih8296minih8296Hlava rodiny (1991) 
Father of the Bride n
minih25263minih25263Extra život (1997) 
A Life Less Ordinary n
minih117879minih117879Zapněte si bezpečnostní pásy (2014) 
Allacciate le cinture n
minih12544minih12544Mise (1987) 
The Mission n
minih15553minih15553Páv se zlatým okem (1967) 
Reflections in a Golden Eye n
minih27771minih27771Pod sluncem Satanovým (1987) 
Sous le soleil de Satan n
minih5299minih5299Copak je to za vojáka... (1987) 
Copak je to za vojáka... n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.4 %
5   - Erkul
8   - curil
6   - clara.bow
7   - Kuvik
6   - Bara.40
7   - satyr
6   - MaKy92z
7   - rosta12
6   - JanaOss
7   - antoninses
4   - deatdavid
6   - stereolab
10 - Vesme

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

4 minut již uběhlo
86 minut zbývá do konce

ČT2 - Cesty víry: Dar všech darů

12:30 - 13:00

4 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Dva a půl chlapa (2003) [TV se...

12:25 - 12:55

9 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Jake a Tlusťoch (1987) [TV ser...

12:10 - 13:20

24 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602757
Fotografií: 520977
Plakátů: 252271
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Rváčův deník (1995)

Rváčův deník
Strhující příběh, kdy   Leonardo di Caprio jde až na   dno duše kluka, který   všechno ztratí, aby našel   cestu zpět k sobě.Je to   drsné, je více >

Autor: collen | Hodnocení: 8 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.867/0.837