reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bum

Další název:
Boom
Žánr:
Rok:
1979
Délka:
11 minut
„Vtipné varování před nebezpečím závodů ve zbrojení.“

Celkové hodnocení filmu Bum

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 66.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.8.2015
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
10.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.8.2007
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.6.2014
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.12.2010
Bape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.4.2016

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih66729minih66729Drive Angry (2010) 
Drive Angry 3D n
minih143792minih143792Strýček John (2015) 
Uncle John n
minih25436minih25436Churchillova válka (1989) 
Churchill's War n
minih41493minih41493Agent spécial à Venise (1964) 
Agent spécial à Venise n
minih129803minih129803Christmas Proposal (2008) 
Christmas Proposal n
minih43618minih43618Saw 4 (2007) 
Saw IV n
minih28280minih28280Romulus a Remus (1961) 
Romolo e Remo n
minih61893minih61893Děkan Spanley (2008) 
Dean Spanley n
minih40651minih40651Malá černá skříňka (2004) 
Little Black Book n
minih144279minih144279Garderobiér (2015) [TV film] 
The Dresser n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

66.7 %
4   - curil
4   - Kuvik
8   - Faye
8   - melakara
8   - satyr
8   - Bape
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.228/1.207