reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Brunet přijde po setmění

Brunet wieczorową porą

Žánr:
Země:
Rok:
1976
Délka:
94 minut
Premiéra v ČR:
9.5.1978
„Komedie o muži, který se chtěl vyhnout věštbě“

Celkové hodnocení filmu Brunet přijde po setmění

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.7% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.4.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.4.2009
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.4.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
9.3.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.4.2008
Mariusz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.6.2014

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33876minih33876Skutečný génius (1985) 
Real Genius n
minih66234minih66234Další rok (2010) 
Another Year n
minih10872minih10872Krvavé slunce (1971) 
Soleil rouge n
minih30996minih30996Memento (2001) 
Memento n
minih113595minih113595Cesta na vrchol (2010/1) 
Risen n
minih43763minih43763Návrat živé smrti II. (1988) 
Return of the Living Dead Part II n
minih29504minih29504Snila jsem o Africe (2000) 
I Dreamed of Africa n
minih100777minih100777Janie Jones (2010) 
Janie Jones n
minih16625minih16625Poslední tango v Paříži (1972) 
L'ultimo tango a Parigi - Last Tango in Paris n
minih25037minih25037Svatý muž (1998) 
Holy Man n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.7 %
7   - curil
8   - pataamat
8   - Edward52
5   - Kuvik
7   - Faye
8   - Mariusz

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

10:10 - 11:05

42 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Vražedná n...

10:25 - 11:10

27 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Stroj času (2002)

09:10 - 11:00

102 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Prima - Osudová cesta (2014) [TV film]

10:45 - 12:45

7 minut již uběhlo
113 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599401
Fotografií: 517140
Plakátů: 250305
Obsahů a biografií: 128873

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.384/0.365