Duben
ohodnotit

Brazilský masakr

Turistas / Turistas go home

Další název:
Paradise Lost, Turisti
Rok:
2006
Délka:
89 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Brazilský masakr
Po autobusové nehodě uvízne v brazilském městě skupina turistů. Náhodou se ocitnou na pláži, kde se seznámí s místním Kikem. Během večera popíjejí, tancují a užívají si. Ráno se probudí s bolestí hlavy a také zjištěním, že jim chybí všechny věci. Kiko je odvede pryč. Během cesty však Kiko utrpí otřes mozku a všichni se ukryjí u jeho strýce. Tam je však neznámí lidé zajmou a jejich dva přátelé zabijí. Ostatní se snaží dostat pryč. Z hrůzného masakru však vyváznou pouze tři.


Autor: 261972

Popis / Obsah / Info k filmu Brazilský masakr
Brazílie: Alex (Josh Duhamel), jeho sestra Bea (Olivia Wilde) a její kamarádka Amy (Bau Garrett) cestují autobusem po Brazílii. V jedné prudké zatáčce se jejich autobus vybourá a oni jsou nuceni čekat několik hodin na další. Poblíž silnice objeví nádhernou pláž s exotickým barem a krásnou barmankou Camilou (Andréa Leal). Zůstanou tady a seznámí se s několika dalšími cestujícími. Australankou Pru (Melissa George), Finnem (Desmond Askew), Liamem (Max Brown) a švédským párem Swendem (Gustav Roth) a Annikou (Olga Diegues).A také s několika domorodci Kikem (Agles Steib) a hezkou Aroleou (Lucy Ramos).

Přes den se všichni skvěle baví na pláži, jenom Camila někam telefonuje. Večer probíhá v baru párty plná tance, alkoholu a i sexu. Ráno se však všichni probudí okradeni. V noci při párty jim někdo namíchal do pití drogy. Swend s Annikou zmizeli. Unesli je nějací domorodci, kteří je teď nesou džunglí neznámo kam. Annice se sice podaří uniknout, ale vzápětí se zabije pádem ze skály a Swenda potom ze vzteku zabije jeden z domorodců.
Alex a ostatní se zatím dostanou do blízké vesnice, kde marně hledají policii. Potkají zde však Kika, jenž se nabídne, že je odvede do domu jeho strýce v džungli. Tam budou v bezpečí. Ale před čím je chce ochránit, to jim neřekne. Na cestě džunglí jim Kiko ukáže podvodní jeskyně a také své tajné místo, kde si báječně zaplavou.

Při jednom skoku ze skály do vody se ale Kiko ošklivě poraní na hlavě. Ostatní jej vezmou a nesou směrem, kde tuší dům jeho strýce. Po chvíli jej, sice prázdný, objeví. Ošetří zde Kika, který vzápětí usíná a zabydlí se v prázdném domě.

V noci, když téměř všichni spí, přiletí vrtulník i s Kikovým "strýcem" Zamorou (Miguel Lunardi) a jeho lidmi. Zamora je obchodník s lidskými orgány a oni jsou jeho kořist. Vyžene Kika do džungle a začne "operovat" Amy. Další na řadě má být Finn. Ostatní jsou zavřeni venku v kotcích pro psy.

Kiko se však vrátí a vysvobodí je. Pak i Finna,jehož ale zastřelí jeden ze strážných a také zraní Liama. Ostatní utíkají se Zamorou a jeho lidmi v patách. Chtějí se ukrýt v podvodních jeskyních, jenže Zamora je zná také. Jeden ze strážných tady zastřelí Kika a ostatní se potopí do jeskyní. Nastane podvodní honička bitva, při níž Bea zabije jednoho ze střážných.

Poté padnou do pasti Zamorovi, který si na ně v jedné z jeskyní počíhal. Alex jej sice málem umlátí kamenem ale to už je tu Zamorův strážný, jenž je má všechny na mušce. Zamora na něj křičí, ať je všechny zastřelí. Pru jej však prosí, aby je propustil. Strážnému se to asi všechno rozleží v hlavě, zastřelí Zamoru a ostatní nechá jít.

Alex,Bea a Pru se po dlouhé cestě džunglí nakonec dostanou do vesnice a poté i na letiště. Nakonec odlétají s velmi smýšenými pocity s Brazílie.


Pozn. aut: Popisek vznikl za spolupráce Hortensie.


Autor: M.A.G.

Popis / Obsah / Info k filmu Brazilský masakr
Po úděsné autobusové nehodě, zůstane v brazilském městě poblíž pláže bez pomoci skupina dobrodruhů. Postupem doby zjišťují, že bělostná písečná pláž a nepropustná džungle kolem ukrývají temné, zatím neodhalené tajemství.


Popis / Obsah / Info k filmu Brazilský masakr
Pomoc není vždy tím, za co se vydává! Po autobusové nehodě v malém brazilském městečku, čeká skupinka lidí na pomoc. Zajdou si do baru, kde je veselo a kde se seznámí se sympatickým mladíkem. Ráno je méně veselé, protože zjistí, že jim bylo ukradeno naprosto vše, jak věci tak peníze. Ten sympatický mladík z minulého večera jim nabídne, aby počkali na pomoc u jeho strýce, v jeho domě v džungli. Skupinka pomalu zjišťuje, že poblíž ležící pláž skrývá zatím neodhalené tajemství...

Zdroj: IKO Cable, s.r.o. (Film+)


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910

Tagy

TV Program

ČT1 - Kde domov můj? (2016) [TV pořa...

18:25 - 18:55

1 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

ČT2 - Útulek pro záchranu šimpanzů J...

18:20 - 19:10

6 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

56 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

31 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190566
Osobností: 697848
Fotografií: 763974
Plakátů: 376593
Obsahů a biografií: 178281

Poslední komentáře

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Santa je úchyl! (2003)

Santa je úchyl!
Tohle opravdu není pro   diváky, kteří nezvládají   drsnější a svéráznější   humor, který se ještě   navíc opírá o vánoční   atmosféru. Období, více >

Autor: Karius | Hodnocení: 8 / 10

Etiketa (2004) [TV seriál]

Etiketa
Opravdu hodně povedený a   hlavně velmi užitečný   dokumentární cyklus o tom,   co by měl vědět každý z   nás, ale většina z nás to   buď neví, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 9 / 10