reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 10.12.2016 a svátek má Julie. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bratři

Brødre

Další název:
Brothers
Žánr:
Země:
Rok:
2004
Délka:
110 minut
Premiéra v ČR:
27.4.2006
„Láska má moc překonat i největší překážky, ale může také rozvrátit rodinu.“

Celkové hodnocení filmu Bratři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 74.6% (13 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.3.2010
Mlapiska
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.6.2013
karlosphonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.10.2012
Akana
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.3.2013
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.6.2015
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.11.2010
luan66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2011
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
19.5.2013
LilySue
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.3.2012
depor09
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2016
albez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
28.5.2011
vita.martin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
8.2.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47674minih47674Jindabyne (2005) 
Jindabyne n
minih2527minih2527Ad fundum (1993) 
Ad fundum n
minih21565minih21565U nás v Kocourkově (1934) 
U nás v Kocourkově n
minih60894minih60894Los Sin Nombre (1999) 
Los Sin Nombre n
minih21562minih21562U konce s dechem (1983) 
Breathless n
minih38950minih38950Čára (1993) [TV film] 
n
minih53634minih53634Bye, bye, Barbara (1968) 
Bye, bye, Barbara n
minih19128minih19128Smrt krásných srnců (1986) 
Smrt krásných srnců n
minih26882minih26882Záhada hlavolamu (1969) [TV seriál] 
Záhada hlavolamu n
minih47716minih47716Člověk žena (1988) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

74.6 %
6   - pataamat
7   - Kuvik
6   - Mlapiska
8   - karlosphon
8   - Akana
10 - cerfik
6   - satyr
4   - luan66
6   - rockwoman
6   - LilySue
10 - depor09
10 - albez
10 - vita.marti

TV Program

ČT1 - Velký flám (1966)

22:50 - 00:50

42 minut již uběhlo
78 minut zbývá do konce

ČT2 - Tenkrát v Americe (1984)

20:00 - 23:45

212 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - Těžko ho zabít (1990)

22:45 - 00:40

47 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

Prima - Napospas osudu (2014)

22:05 - 00:35

87 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139669
Osobností: 599813
Fotografií: 517576
Plakátů: 250512
Obsahů a biografií: 128958

Poslední komentáře

Zhasni a zemřeš (2016)

Zhasni a zemřeš
Byť je to z názvu patrné,   tvůrci nám již na samém   počátku dějství ukáží o   co tu jde. Duchařský   hororový thriller se nese v   tvorbě více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Harry Potter a Relikvie smrti – ...

Harry Potter a Relikvie smrti – část 2
Temný závěr celého   příběhu. Překrucování   faktů, hrdelní   soudy...kontrola svobody   projevu...to vše připomíná   Evropskou unii dnešních více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zvon Lukáš (2003) [TV inscenace]

Zvon Lukáš
Možná až příliš   umělecky míněná pohádka,   ale zároveň ne příliš   dobře natočená. Taková   zvláštní perlička   ušmudlaná.

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

...a je to! (1979) [TV seriál]

znají ho všude

...a je to!
nejlepší animovaný   československy seriál,   jezdím posvětě a třeba   Iranci ho milují, no netřeba   dabing :) za mě asi   nejlepší díly z více >

Autor: basse | Hodnocení: 10 / 10

Zázrak z Valby (1989)

Zajímavé sci fi

Zázrak z Valby
když jsem viděl film, tak   jsem byl ve věku hlavních   postav, za mě mohu říct,   hodně povedený, pamatuji na   muziku skupiny Roxette

Autor: basse | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.22/0.198