reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bráškové [TV seriál]

Žánr:
Rok:
2003
„Příběhy dvou malých štěňat, ze kterých se posléze "vyklubou" vlčata. Flíček a Žolík nás zavedou do krásných českých lesů, ale krátce i do jižní Afriky.“

Celkové hodnocení filmu Bráškové

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
green-tea
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.10.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.1.2010
Ondrej_pribehar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.10.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.11.2010
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.9.2010
AlbertPeta
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
2.1.2009
Alex.Denim
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2014
yuyka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.3.2009
matlafa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.12.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25382minih25382Ano, Masaryk 1.-3. (1997) 
n
minih15561minih15561Pavučina (1986) 
n
minih44151minih44151Au Pair II aneb Pohádka pokračuje (2001) [TV film] 
Au Pair II n
minih72309minih72309Ta naše povaha česká (1993) [TV cyklus] 
n
minih40813minih40813Alfons Karásek v lázních (1971) [TV film] 
Alfons Karásek v lázních n
minih11375minih11375Letiště nepřijímá (1959) 
Letiště nepřijímá n
minih24808minih24808Vojáci svobody I. - IV. (1977) 
Komunisté n
minih3592minih3592Barbora Hlavsová (1942) 
n
minih16493minih16493Poselství bohů (1976) 
Botschaft der Götter n
minih9395minih9395Jarní píseň (1944) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 %
8   - green-tea
8   - REKBRIT
9   - Ondrej_pri
9   - satyr
8   - Persefonia
6   - AlbertPeta
10 - Alex.Denim
10 - yuyka
10 - matlafa

TV Program

ČT1 - Máte slovo s M. Jílkovou (2008...

01:25 - 02:30

11 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

ČT2 - Hrdelní zločiny: Bez slitování

01:20 - 02:15

16 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

NOVA - Áčko (1997) [TV pořad]

01:35 - 02:45

1 minut již uběhlo
69 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:25 - 02:15

71 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.225/0.205