reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Brána pekel

Jigokumon

Další název:
Brána do pekel; Gate of Hell
Žánr:
Země:
Rok:
1953
Délka:
89 minut
Premiéra v ČR:
16.11.1955
„Samurajské drama podle středověké pověsti.“

Celkové hodnocení filmu Brána pekel

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
martas.s
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.4.2009
VASEK168
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.12.2008
satosan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih36975minih36975Chata na nebesích (1943) 
Cabin in the Sky n
minih9918minih9918Kansas City (1996) 
Kansas City n
minih20028minih20028Světlo jeho očí (1936) 
n
minih53120minih53120Jack and the Beanstalk (1952) 
Jack and the Beanstalk n
minih28379minih28379Bludička (1963) 
Le Feu follet n
minih75281minih75281Štěstí je teplá deka (2011) [Video] 
Happiness Is a Warm Blanket, Charlie Brown n
minih16672minih16672Postel (1998) 
Postel n
minih53365minih53365Jak šlo vejce na vandr (1968) 
Jak šlo vejce na vandr n
minih4889minih4889Bytost (1981) 
The Entity n
minih53237minih53237Byla nebyla (2006) 
Byla ne byla n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - curil
9   - pataamat
6   - Kuvik
6   - martas.s
10 - VASEK168
5   - satosan
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140527
Osobností: 602541
Fotografií: 520668
Plakátů: 252152
Obsahů a biografií: 129562

Poslední komentáře

Lví srdce (2013) [2k digital]

Lví srdce
Silný severský snímek,   který nepostrádá vtip a   nadhled. Zároveň vás z   několika scén pěkně   zamrazí. Některé scény mi   připomínají více >

Autor: lucymat | Hodnocení: 9 / 10

Pád Bílého domu (2013)

Akcna cukrova vata...

Pád Bílého domu
Akcny film so zaujimavym   napadom,ale jeho realizacia je   slabsia.
Celkovy napad   obsadenia "Olympu" hranici so   sci-tematikou a je plny patosu více >

Autor: pigal | Hodnocení: 7 / 10

Pustina (2016) [TV minisérie]

PUSTINA....

Pustina
to je seriál hodný ocenění   a to mezinárodně;herecké   výkony jsou bez chyby s   plným nasazením a   syrovostí.Zde by byl   příklad pro ČT více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Předčítač (2008)

Předčítač
Silný, dramatický příběh,   který jsem sledovala   zpočátku s pusou dokořán.   Ještě větší silou však   udeřilla skutečnost, která   spoustu více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Návrat (2003)

Návrat
Opravdu velice silný film,   který není zase až tak   daleko od pravdy. Atmosféře   nahrává i fakt, že krátce   po natáčení představitel   více >

Autor: Barney94 | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.498/0.478