reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 19.1.2017 a svátek má Doubravka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Božský skeptik [TV film]

Další název:
Předčasná úmrtí - Václav Voska
Žánr:
Rok:
2001
Délka:
52 minut

Celkové hodnocení filmu Božský skeptik

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 72.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.2.2013
Serpentina
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.12.2010
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.10.2016
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.9.2009
michal33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.2.2008
jambroz58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.5.2009
corado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.3.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42911minih42911Na každého jednou dojde (1960) 
Two Way Stretch n
minih57416minih57416Paintball (2009) 
Paintball n
minih25735minih25735Silvestry Vladimíra Menšíka (1996) 
n
minih24402minih24402Život je pes (1933) 
Život je pes n
minih58603minih58603Jižní pacifik (2009) 
South Pacific n
minih14967minih14967Jedno bláznivé léto (1986) 
One crazy summer n
minih142468minih142468Zhasni a zemřeš (2016) 
Lights Out n
minih59516minih59516Meč: Historie symbolu moci a síly (2009) [TV seriál] 
The Sword n
minih28718minih28718Vlny smrti (2000) 
Blood Surf n
minih9431minih9431Jdi, řekni spartským (1977) 
Go Tell the Spartans n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

72.9 %
7   - hvezdyn
7   - Serpentina
10 - cerfik
7   - R.RICKIE
6   - michal33
5   - jambroz58
9   - corado
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140523
Osobností: 602531
Fotografií: 520596
Plakátů: 252145
Obsahů a biografií: 129556

Poslední komentáře

Do útoku (1987)

Do útoku
Emoční snímek o vztahu mezi   otcem a synem, mezi láskou a   nenávistí, pokroku k novým   horizontům, naději a   ambicím. Příběh je prostý   a více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Tajný agent Jack T. (1997)

Jack T

Tajný agent Jack T.
Pre mna super film. Klasicky   Seagal. Ziadne extremy. Celkom   dobry dej filmu a aj celkova   pointa, ktora niekde chyba...

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 10 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....



















Q

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Kameňák (2003)

Kamenak

Kameňák
Tato komedia mi uz pride dost   trapna...
Nula   bodov....

Autor: Pepo2202 | Hodnocení: 1 / 10

Absolvent (1967)

Absolvent

Absolvent
Film, který neví, zda chce   být komedie nebo spíše   drama, a tak ani jedna ze   složek nějak nevyčnívá.   Několik úsměvných situací   a více >

Autor: dobes.pavel | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.784/0.76