reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bora Bora

Žánr:
Rok:
1968
Délka:
97 minut

Celkové hodnocení filmu Bora Bora

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
28.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.2.2010
yoogurt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.10.2007
MirHer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.9.2009
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.3.2008
roup
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
pan_opicka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
hrdyivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
kyushi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih44673minih44673Once (2007) 
Once n
minih8696minih8696Hračky (1992) 
Toys n
minih23845minih23845Policajti z centra (2012) [TV seriál] 
Policajti z centra n
minih17040minih17040Prohnilí (1984) 
Les Ripoux n
minih67631minih67631Titanic II (2010) [Video] 
Titanic II n
minih25008minih25008G.I. Jane (1997) 
G.I. Jane n
minih47577minih47577Zrcadla (2008) 
Mirrors n
minih49996minih49996Kořist (1971) 
Le Casse n
minih47431minih47431Sherlock Holmes: Pes baskervillský (1988) [TV film] 
The Hound of the Baskervilles n
minih36256minih36256Básník, jenž miloval svět (1977) [TV inscenace] 
Básník, jenž miloval svět n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71 %
8   - Kuvik
6   - Bara.40
8   - satyr
8   - yoogurt
7   - MirHer
6   - Tominko
7   - roup
6   - pan_opicka
7   - hrdyivan
8   - kyushi

TV Program

ČT1 - Konec semestru (1974) [TV insc...

14:45 - 15:45

23 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

ČT2 - Bedekr

15:05 - 15:35

3 minut již uběhlo
27 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

13:55 - 15:20

73 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

18 minut již uběhlo
112 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599412
Fotografií: 517159
Plakátů: 250321
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.904/0.885