reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bon Jovi - The Crush Tour

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (25 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.3.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.10.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.3.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.1.2010
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.9.2009
lion71
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.11.2008
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.2.2010
Luky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.7.2005
B.Butch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
28.11.2008
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.5.2008
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
10.3.2008
gyzmo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.2.2011
sluníčko1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.3.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.5.2009
fanik94
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
13.1.2013
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.12.2007
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2007
igorko61
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
15.11.2007
Roman14
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.12.2008
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
banik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.11.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
16.11.2007
jarro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007
ajenka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.7.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21387minih21387Tři mušketýři (1973) 
The Three Musketeers n
minih46023minih46023Deník zabijáka (2007) 
You Kill Me n
minih43299minih43299Cimrman v říši hudby (2006) [DVD] 
n
minih20690minih20690Teče tudy řeka (1992) 
A River Runs Through It n
minih46432minih46432Scrubs: Doktůrci (2001) [TV seriál] 
Scrubs n
minih54700minih54700Cesta rájem (1998) [Video] 
Eros n
minih3146minih3146Ano, Virginie, Santa Claus je... (1991) [TV film] 
Yes Virginia, There Is a Santa Claus n
minih32615minih32615Klamné léto '68 (1984) 
Varljivo leto '68 n
minih44023minih44023Na zdraví! (1982) [TV seriál] 
Cheers n
minih55863minih55863Bořek stavitel: Z Julči je strašák (2007) 
Bob The Builder: Scarecrow Dizzy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 %
5   - pataamat
8   - ignac1
7   - Kuvik
7   - REKBRIT
7   - R.RICKIE
8   - lion71
7   - MaKy92z
7   - Luky
8   - B.Butch
9   - T800
3   - Area
9   - gyzmo
9   - sluníčko1
8   - deatdavid
10 - fanik94
9   - Brosis
6   - tomkal
7   - igorko61
8   - Roman14
8   - vendelin1

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520530
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129549

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.285/0.254