reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 23.1.2017 a svátek má Zdeněk. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bolševikova slabina

La Flaqueza Del Bolchevique

Další název:
The Weakness of the Bolshevik
Rok:
2003
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Bolševikova slabina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih39059minih39059Utopie – nejvíc lidí žije v Číně (2002) 
Folk flest bor i Kina n
minih96335minih96335Městečko hrůzy (1989) 
Far from Home n
minih5767minih5767Ďáblova žena (1947) 
Le diable souffle n
minih6122minih6122Detektiv (1968) 
The Detective n
minih56051minih56051Bitva na Baltu (1987) 
Moonzund n
minih15239minih15239Ovoce stromů rajských jíme (1969) 
Nos Mangeons les fruits des arbres du paradis n
minih4000minih4000Bílý anděl (1943) 
L'angelo bianco n
minih44690minih44690Trojská válka (1961) 
La Guerra di Troia n
minih30311minih30311Černé démanty (1976) [TV film] 
Fekete gyémántok n
minih53027minih53027Černá Karkulka (1983) 
Czarny Kapturek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
9   - pataamat
3   - Kuvik
6   - mat.ilda
4   - satyr
8   - Andrejevna
9   - xebece

TV Program

ČT1 - 168 hodin (2006) [TV pořad]

10:00 - 10:30

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Neznámá Indonésie

09:55 - 10:45

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Koření (2005) [TV pořad]

09:45 - 10:35

29 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

Prima - Láska ve hře (2004) [TV film]

10:05 - 12:00

9 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140622
Osobností: 602755
Fotografií: 520977
Plakátů: 252270
Obsahů a biografií: 129650

Poslední komentáře

Pustina (2016) [TV minisérie]

Pustina
Móda severských detektivek   byla inspirací i pro tvůrce   tohoto napínavého seriálu.   Ponurá atmosféra je až   mrazivá a do poslední   chvíle více >

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 9 / 10

Dveře (1976) [TV hra]

Dveře
Typický cimrmanovský slovní   humor v televizním   příběhu, kde si z tím   viditelně a s elánem pohrál   Petr Nárožný. Takovýto   námět je i více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Pytláci (2016) [TV epizoda]

Pytláci
Na oddělení přijdou dva   kluci, kterým teče ještě   mlíko po bradě a hned musí   honit rajtovní babu, která   má syfilis a zjistit kdo   více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 7 / 10

Baron Kafr (2016) [TV epizoda]

Baron Kafr
Dnes je nalezen v tunelu muž,   u kterého je podezření, že   spáchal sebevraždu, s které   se vyklube vražda jako vrata.   Jde o barona Podhajského, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Rodokaps (2016) [TV epizoda]

Rodokaps
K obrazovce si každý pátek   usedne divák, který si   oblíbil nový seriál o   četnících, zdá se, že se   povedl přímo vzorně.   Obyvatelé více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.277/0.256