reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bolševikova slabina

La Flaqueza Del Bolchevique

Další název:
The Weakness of the Bolshevik
Rok:
2003
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Bolševikova slabina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
31.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
1.3.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.5.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
28.10.2010
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.5.2012
xebece
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2006

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih60548minih60548Children on Their Birthdays (2002) 
Children on Their Birthdays n
minih31780minih31780Replikant (2001) 
Replicant n
minih9735minih9735Johnny Handsome (1989) 
Johnny Handsome n
minih43391minih43391Čínská moře bouří (1935) 
China Seas n
minih44085minih44085100 dní v džungli (2002) [TV film] 
100 Daysin the Jungle n
minih4154minih4154Bitva o Alžír (1965) 
La Battaglia di Algeri n
minih44919minih44919Odpadlík (1992) [TV seriál] 
Renegade n
minih51776minih51776Byl jsem tady (2008) 
Mina olin siin n
minih39718minih39718Kanibalové (1979) 
Cannibal Holocaust n
minih73649minih73649Nevěstinec (2011) 
L'Apollonide - souvenirs de la maison close n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65 %
9   - pataamat
3   - Kuvik
6   - mat.ilda
4   - satyr
8   - Andrejevna
9   - xebece

TV Program

ČT1 - Zvon Lukáš (2003) [TV inscenac...

13:05 - 14:00

17 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

ČT2 - Babylon

13:00 - 13:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

47 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

37 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599409
Fotografií: 517153
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.433/0.413