reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Boj za spravedlnost

Fighting Justice

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Boj za spravedlnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2008
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56747minih56747Na tuhle nemám (2010) 
She's Out of My League n
minih62830minih62830Vlna veder: Nikdo neunikne (2008) [TV film] 
Die Hitzewelle - Keiner kann entkommen n
minih102206minih102206Nymfomanka (2013) 
Nymphomaniac n
minih51542minih51542Neskutečné historky (1976) [TV seriál] 
Ripping Yarns n
minih114494minih114494Žraločí lidožrouti (2012) 
Shark Week n
minih86174minih86174Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) 
Percy Jackson & the Olympians: The Sea of Monsters n
minih57323minih57323Amazonský trojúhelník (2008) 
n
minih129693minih129693Nebezpečná hra (2011) [TV film] 
Amoureuse n
minih36641minih36641Chladnokrevně (2003) 
Confidence n
minih130962minih130962Klenoty naší krajiny (2015) [TV cyklus] 
Klenoty naší krajiny n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
7   - Kuvik
4   - catamount
7   - satyr
5   - Raptor150
7   - nienne
5   - makiki

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

56 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

36 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

41 minut již uběhlo
94 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599417
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.514/1.493