reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 18.1.2017 a svátek má Vladislav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Boj za spravedlnost

Fighting Justice

Žánr:
Rok:
1988
Délka:
104 minut

Celkové hodnocení filmu Boj za spravedlnost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 60% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.12.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.2.2010
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
13.2.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.10.2010
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.4.2008
nienne
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.8.2011
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih67303minih67303Hra pro čtyři (2007) 
Détrompez-vous n
minih53766minih53766Muž v hnědém obleku (1989) [TV film] 
The Man in the Brown Suit n
minih58223minih58223Škola života (2009) 
An Education n
minih21344minih21344Třetí na řadě (1981) 
Il turno n
minih43080minih43080Santa má bráchu (2007) 
Fred Claus n
minih56083minih56083Čtyři kroky v oblacích (1956) 
Era di venerdì 17 n
minih48336minih483362001 maniaků: Pole vřískotu (2010) 
2001 Maniacs: Field of Screams n
minih27987minih27987Emmanuelle (1974) 
Emmanuelle n
minih60451minih60451Brand Upon the Brain! A Remembrance in 12 Chapters (2006) 
Brand Upon the Brain! A Remembrance in 12 Chapters n
minih25610minih25610Akta X 12: Konec (1998) [Video] 
The X Files : File 12 - The End n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

60 %
7   - curil
7   - Kuvik
4   - catamount
7   - satyr
5   - Raptor150
7   - nienne
5   - makiki
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 140504
Osobností: 602480
Fotografií: 520531
Plakátů: 252128
Obsahů a biografií: 129550

Poslední komentáře

Město 44 (2014)

63 dnů

Město 44
Novodobý pohled režiséra   Jana Komasy na tragické a pro   většinu Poláků i   traumatické události z   období Varšavského   povstání.Již téměř více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 8 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík asi baví...

Trpaslík
...ale mě moc ne. Vychválili   mi ho, tak jsem ho shlédl,   ale bylo to chvilkami trochu   trápení.
Sem tam se   člověk pobaví, jindy se   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Svět pod hlavou (2016) [TV minis...

Seriál sází na nostalgii

Svět pod hlavou
...které asi není nikdy   dost. Také jsem jedním z   těch, kteří když vidí   něco, co se "tehdy"   používalo, nebo dělo,   nostalgicky se více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 5 / 10

Teorie tygra (2015)

A je tu další český film

Teorie tygra
... který mě nezklamal svou   kvalitou, ale čekal jsem od   něho víc.
Opět, stejně   jako v případě Ztraceni v   Mnichově, se jedná o   více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Je jen moje chyba,

Ztraceni v Mnichově
...že jsem od tohoto filmu   čekal víc.
A to ve všech   směrech. Na současné   české poměry se pořád   jedná o nadprůměrný   snímek, ale to je více >

Autor: mikee007 | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 5.354/5.322