reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bohatí muži, svobodné ženy

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62.9% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.10.2010
Ingrid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.2.2007
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.5.2008
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
27.11.2007
kavka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
28.5.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih9044minih9044Chytrost nejsou žádné čáry (1969) 
Wie heiratet man einen König n
minih33919minih33919Bomby pod Berlínem (1999) [TV film] 
Götterdämmerung - Morgen stirbt Berlin n
minih51817minih51817Balast (2008) 
Ballast n
minih46283minih46283Cestou nejkrásnější (1958) 
Cestou nejkrásnější n
minih42658minih42658Bílá růže (1976) [TV inscenace] 
Bílá růže n
minih41033minih41033Záviš a Kunhuta (1985) [TV inscenace] 
Záviš a Kunhuta n
minih20536minih20536Taking Off (1971) 
Taking Off n
minih27798minih27798Sněhová kalamita (2000) 
Snow Day n
minih55850minih55850Důvod k zabití (1992) 
Fatal Instinct n
minih52908minih52908Návrat domů (1998) [TV film] 
Coming Home n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62.9 %
3   - Kuvik
6   - satyr
6   - Ingrid
10 - oulisna
7   - Area
5   - karesm
7   - kavka

TV Program

ČT1 - Hubert a Staller (2012) [TV se...

15:50 - 16:45

0 minut již uběhlo
55 minut zbývá do konce

ČT2 - Vorga

15:20 - 16:30

30 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

50 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

15 minut již uběhlo
100 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139601
Osobností: 599605
Fotografií: 517409
Plakátů: 250443
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zlo nikdy nespí (2016)

co to je?

Zlo nikdy nespí
všechno takové umělé,   nepřirozené, pomalé...až   by z toho člověk usnul,   kdyby ho občas neprobralo   nějaké to zadunění,   prásknutí více >

Autor: zeus12xy | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.315/0.295