Bobby Z (2007)

Bobby Z (The Death and Life of Bobby Z)
67.8 %
 
 

The Death and Life of Bobby Z

Další název: Let's Kill Bobby Z / Zabite Bobbyho! (SK)

    Žánr: akční / drama / krimi / thriller
    Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
    Premiéra v ČR: 3.7.2008        
    Délka: 97 min.
Detektiv Tad Gruzsa (L.Fishburne) potřebuje vyměnit s mexickými drogovými mafiány svého zajatého parťáka za americkou drogovou spojku Bobbyho Z . Problém tkví v tom, že Bobby je mrtvý, a tudíž k výměně nepoužitelný. Naštěstí se ve vězení nachází zlobivý hipík jménem Tim Kearney (P.Walker), který je Bobbymu neuvěřitelně podobný. A protože o jeho smrti ví zatím jen policie, rozhodnou se použít k výměně Tima. Pokud proběhne vše podle plánu, Tim získá svobodu. Situace se jim ovšem vymkne z rukou…
Zajímavost: Paul Walker, hlavní hrdina z obou dílů Rychle a zběsile, a Laurence Fishburne (Morpheus z Matrixu), se setkali v akční kriminálce Johna Herzfelda (15 minut s De Nirem a Rodenem).

režie:
John Herzfeld
 
 
hraje:
Paul Walker (Tim Kearney), Laurence Fishburne (Tad Gruzsa), Jason Lewis (Bobby Z), Jarrod Bunch (Security Guard), Olivia Wilde (Elizabeth), Jason Flemyng (Brian Cervier), Jacob Vargas (Jorge Escobar), Keith Carradine (Johnson), Michael Bowen (Duke), Josh Stewart (Monk), Tracey Walter (One-Way), Joshua Leonard (Dude), Julio Oscar Mechoso (detektiv Martinez), J.R. Villarreal (Kit), Rebecca Chaney (Ashley), Troy Brenna (herec), Shirly Brener, Candace Elaine (dívka v bikinách), Joaquim de Almeida (Don Huertero)
 
 
scénář:
Bob Krakower, Don Winslow
 
 
hudba:
Tim Jones
 
 
střih:
Bruce Cannon, Alain Jakubowicz
 
 
masky:
Sara De Pue
 
 
producent:
Matt Luber, Heidi Jo Markel, Keith Samples
 
 
Copyright © 2003-2019, BigZoom, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.