reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Bob Dylan - Unplugged

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 73.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
cicis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.12.2010
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.6.2009
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
28.2.2010
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
20.1.2010
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.2.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.4.2006
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.9.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
17.10.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
8.5.2008
KURUAZIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2009
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
13.12.2007
vendelin1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.10.2007
milan53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih21247minih21247Tramvaj do stanice Touha (1995) [TV film] 
Tennessee Williams' A Streetcar Named Desire; A Streetcar Named Desire n
minih96139minih96139Na stopě vrahovi (2011) [TV film] 
Good Morning, Killer n
minih11360minih11360Létající mariňáci (1951) 
Flying Leathernecks n
minih20104minih20104Šampión pro Danny (1995) [TV film] 
A Horse for Danny n
minih43091minih43091Komplic (2007) 
The Lookout n
minih64761minih64761Follow Me (1989) 
Follow Me n
minih110254minih110254Agatha Christie: Život v obrazech (2004) [TV film] 
Agatha Christie: A Life in Pictures n
minih16321minih16321Policie (1985) 
Police n
minih43543minih43543Brána do záhrobí (1981) 
E tu vivrai nel terrore - L'aldilà n
minih9956minih9956Karanténa (1999) [TV film] 
Quarantine n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

73.6 %
8   - cicis
9   - curil
7   - pataamat
5   - Kuvik
6   - REKBRIT
9   - Charlie35
8   - davidek
5   - R.RICKIE
8   - satyr
6   - T800
7   - KURUAZIE
8   - Alfonc
9   - vendelin1
8   - milan53

TV Program

ČT1 - Motiv (2013) [TV seriál]

23:05 - 23:45

9 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Souvislosti Jana Pokorného

22:25 - 23:25

49 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Temný příliv (2012)

22:35 - 00:50

39 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Prima - Telebazar (2003) [TV pořad]

22:45 - 23:50

29 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599614
Fotografií: 517432
Plakátů: 250468
Obsahů a biografií: 128932

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 1.346/1.323