reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Bludný Holanďan

The Flying Dutchman

Rok:
2000
Délka:
89 minut

Celkové hodnocení filmu Bludný Holanďan

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 55% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.3.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.5.2008
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
27.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.10.2010
T800
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.5.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.8.2014
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
tomkal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.10.2007
makiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
29.10.2007
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8364minih8364Hluboký spánek (1946) 
The Big Sleep n
minih40323minih40323Anděl strážný (2004) [TV film] 
The Wool Cap n
minih29917minih29917Dům hrůzy (1999) 
House on Haunted Hill n
minih39000minih39000Bestie (2003) 
Belly of the Beast n
minih5531minih5531Černý kocour (1989) 
Il gatto nero n
minih36858minih36858Bláznivé holky na lovu (1997) 
B*A*P*S n
minih4348minih4348Výbuch (1993) 
Blown Away n
minih12915minih12915Motýlek (1973) 
Papillon n
minih53338minih53338Černej Dynamit (2008) 
Black Dynamite n
minih4816minih4816Buster: Velká vlaková loupež / Buster (1988) 
Buster n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

55 %
7   - pataamat
5   - Lienocka22
6   - Kuvik
5   - satyr
5   - T800
10 - Gremmie
2   - deatdavid
3   - tomkal
7   - makiki
5   - glacer

TV Program

ČT1 - Hoby naší doby (2011) [TV pořa...

12:25 - 12:50

21 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Stalingrad: Za Volhou není zem...

12:10 - 13:00

36 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

12:35 - 13:35

11 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

Prima - Big Ben (1996) [TV seriál]

12:45 - 14:50

1 minut již uběhlo
124 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599403
Fotografií: 517141
Plakátů: 250312
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Děs!

Vánoční Kameňák
Strašné. Žádný pořádný   vtip a herecke výkony na   zblití. Totální odpad. Ze   Zemana udělán totální   alkoholik (ne, že by si   občas nedal :-) Ale za mně   hodnocení: -8

Autor: Eros83 | Hodnocení: 1 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.242/0.222