reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blázni ve válce

La feldmarscialla

Další název:
Crazy Kids of the War
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
110 minut

Celkové hodnocení filmu Blázni ve válce

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 56.7% (15 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.5.2009
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2009
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2013
Gredor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.3.2009
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
11.6.2008
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
29.7.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
23.3.2008
kamil.ice
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
26.8.2009
Andy789
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.1.2009
karesm
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.11.2007
dr.obek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.2.2009
Status
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.10.2007
TomasekWRC
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
16.8.2008
BudTerence
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.9.2012
miriss
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih80502minih80502Proti mužům zákona (1997) 
Against the Law n
minih80079minih80079Není kam utéct (2011) 
A Lonely Place to Die n
minih54712minih547124 jezdci (2008) [Video] 
The Four Hoursemen n
minih28111minih28111Zamilovaný profesor 2: Klumpovi (2000) 
Nutty Professor 2: The Klumps n
minih53769minih53769Západní křídlo Bílého domu (1999) [TV seriál] 
The West Wing n
minih23677minih23677Závrať (1962) 
n
minih38708minih38708Obchodník se smrtí (2005) 
Lord of War n
minih128717minih128717Já se nebojím (2013) 
PYSE n
minih47967minih47967O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle (1983) [TV inscenace] 
O spící princezně, šípkových růžích a uražené víle n
minih105109minih105109Čas vlka (2002) 
Time of the Wolf n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

56.7 %
5   - curil
7   - satyr
8   - oulisna
6   - Gredor
4   - Rendys
6   - POMAJZ
7   - Area
5   - kamil.ice
5   - Andy789
6   - karesm
3   - dr.obek
5   - Status
6   - TomasekWRC
7   - BudTerence
5   - miriss

TV Program

ČT1 - Nástrahy zubařského křesla (19...

16:40 - 18:25

6 minut již uběhlo
99 minut zbývá do konce

ČT2 - Dobrovolní hasiči 2016

16:25 - 17:20

21 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

NOVA - Vánoce naruby (2004)

15:20 - 17:20

86 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

14:50 - 17:00

116 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599413
Fotografií: 517159
Plakátů: 250323
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Květ pouště (2009)

Květ pouště
Je to burcující svědectví   a nemělo by nechat nikoho   lhostejným, protože i v   jednadvacátém století   miliony žen musí trpět   kvůli více >

Autor: collen | Hodnocení: 9 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

MISE SPLNĚNA!

Velká vánoční jízda
Vánoční náladu mi, spíše   než tenhle americky   kýčovitý a uvřískaný   animák, navodí zasněžené   obrázky pana Lady,   popřípadě Petronel s více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Je to jen konec světa (2016)

Je to jen konec světa
Jedna divačka za mnou po   skončení filmu prohlásila:   "Já na ně na všechny byla   celou dobu naštvaná, ale   zároveň mi jich bylo všech   více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 6 / 10

Vánoční Kameňák (2015)

Sice

Vánoční Kameňák
pleáda známých herců a   postav,ale "úrovně" prvních   dílů to nedosahuje.Hodně   špatně nastavená kaše,leč   na vypnutí mozku a relaxaci   při pátečním večeru to   kupodivu stačilo.

Autor: Máša13 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.847/0.824