reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 3.12.2016 a svátek má Svatoslav. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blázni v parku

Meet the Deedles

Žánr:
Rok:
1998
Délka:
93 minut

Celkové hodnocení filmu Blázni v parku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.10.2010
Roman.H
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.3.2011
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2007
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.4.2008
rika-ml
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2009
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
18.5.2009
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12832minih12832Momo (1986) 
Momo n
minih36977minih36977Objížďka (1945) 
Detour n
minih5382minih5382Čajovna U srpnového měsíce (1956) 
The Teahouse of the August Moon n
minih56727minih56727Baby on Board (2009) 
Baby on Board n
minih51742minih51742Bojový oddíl (2003) 
Marines n
minih53153minih53153C.K. dezertéři (1986) 
C.K. dezerterzy n
minih45912minih45912Smrtící zbraň (2008) 
Pistol Whipped n
minih49108minih49108Ozbrojení a nebezpeční (2009) 
Armored n
minih40443minih40443Moje léto lásky (2004) 
My Summer of Love n
minih28921minih28921Between The Cheks I (1990) 
Between The Cheks n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50 %
3   - pataamat
4   - Kuvik
4   - satyr
7   - Roman.H
6   - iris
6   - Raptor150
7   - rika-ml
2   - deatdavid
6   - sarka76

TV Program

ČT1 - StarDance VIII ...když hvězdy ...

20:00 - 21:40

74 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

ČT2 - Valdezovi koně (1973)

20:00 - 21:40

74 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Harry Potter a Relikvie Smrti ...

20:20 - 23:00

54 minut již uběhlo
106 minut zbývá do konce

Prima - Perfect Days - I ženy mají své...

20:15 - 22:30

59 minut již uběhlo
76 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139538
Osobností: 599419
Fotografií: 517159
Plakátů: 250328
Obsahů a biografií: 128876

Poslední komentáře

Dva životy (2012)

Dva životy
Velice silný příběh o   ženě, kterou dostihla   minulost, která zaskočí   nejen její rodinu.   Námětově snímek velmi   připomíná Hřebejkův více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 10 / 10

Želvy Ninja 2 (2016)

Želvy Ninja 2
Kdo by neznal kultovní   kreslený seriál o čtyrech   želvách a kryse co brání   svobodu a pomáhá slabším   proti různým zmetkům. Ten   jsem ve více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Únos letadla (2010) [Video]

Únos letadla
Mockbuster poskládaný z   různých motivů z několika   filmů na podobné téma a   nutno přiznat, že nebýt   značně krkolomného   scénáře a pro více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 3 / 10

Městečko South Park (1997) [TV s...

Salibsburský stejk

Městečko South Park
Jeden z najkontroverznejších   seriálov, a to aj pre mňa.   Nie preto, že je sprostý a   nadáva sa tam. To mi vôbec   nevadí. Problém je v   více >

Autor: volam.sa.pistik

Johančino tajemství (2015) [TV f...

Johančino tajemství
Asi jsem vůbec nepochopila   úkol s nakrmením   přivázaných oslů k sobě a   s jednou kupkou sena. On je to   problém??? Tahle kostrbatá   pohádka je asi natočená pro   hooodně malé děti.

Autor: beneva | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.817/0.796