reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 6.12.2016 a svátek má Mikuláš. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blázinec pondělní noci

Monday Night Mayhem

Žánr:
Rok:
2000
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Blázinec pondělní noci

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.3.2010
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.2.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.10.2010
Petak69
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.10.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.5.2011
deatdavid
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
18.5.2009
glacer
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
6.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73207minih73207Khumba (2013) [2k digital] 
Khumba n
minih65671minih65671Na vlnách hrůzy (2008) 
The Open Door n
minih80058minih80058Seznamte se, Monica Velour (2010) 
Meet Monica Velour n
minih16203minih16203Poklad na Sierra Madre (1948) 
The Treasure of the Sierra Madre n
minih11770minih11770Madla zpívá Evropě (1940) 
n
minih9773minih9773Jsem nesmělý, ale léčím se (1978) 
Je suis timide, mais je me soigne n
minih8151minih8151Hedvábné punčochy (1957) 
Silk Stockings n
minih29889minih29889Město duchů (2002) 
City of Ghosts n
minih46379minih46379Control (2007) 
Control n
minih56385minih56385Hra na vraha (2009) 
Kill Theory n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.8 %
9   - curil
6   - pataamat
4   - Kuvik
7   - satyr
5   - Petak69
6   - rosta12
1   - deatdavid
5   - glacer

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

01:45 - 02:40

11 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

ČT2 - Kam zmizel ten nový song

01:40 - 02:05

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Kolotoč (1996) [TV pořad]

01:30 - 04:55

26 minut již uběhlo
179 minut zbývá do konce

Prima - Místo činu (1969) [TV seriál]

00:10 - 02:05

106 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139585
Osobností: 599576
Fotografií: 517323
Plakátů: 250409
Obsahů a biografií: 128917

Poslední komentáře

Příchozí (2016)

Příchozí
Když to po těch dvou   hodinách skončilo, nějak   jsem měl potřebu se zeptat   vedle sedící kamarádky, o   čem že to vlastně bylo.   Solidní více >

Autor: Ostrovan | Hodnocení: 7 / 10

Velká vánoční jízda (2011)

Velká vánoční jízda
Vtipná záležitost, jejíž   krása tkví především v   detailech. Já osobně jsme si   zamilovala sestříhanou   bradku Santova syna Stevea do   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

A Bitter Draught (2016) [TV epiz...

A Bitter Draught
Regina sklízí, co kdysi jako   Zlá královna zasila. Ono se   určitě pár dalších   kostlivečků najde. Christo   mě nepotěšil, byť ho hrál   více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 7 / 10

300: Bitva u Thermopyl (2007)

Průsmyk

300: Bitva u Thermopyl
"Jdi, poutníče, a zvěstuj   Lakedaimonským že my tu   mrtvi ležíme, jak zákony   kázaly nám." Komiksově   převyprávěný příběh   skutečných více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 7 / 10

Profesionáli (2008) [TV seriál]

manželka

Profesionáli
nevim jestli si toho nekdo   vsimnul ale manželka Marosa   je Růženka a ne Helenka   .jinak je to celkem zabavny   sitcom .

Autor: gabriela73

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.623/0.595