reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 7.12.2016 a svátek mají Ambrož a Benjamín.

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Blažené bytosti

Being Light

Žánr:
Země:
Rok:
2001
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
5.12.2002
„Svobodu ducha těžko zavřít do klece“

Celkové hodnocení filmu Blažené bytosti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 62% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.5.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
26.2.2010
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2012
Pardal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
21.5.2008
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
15.10.2010
cora22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
24.3.2011
leopard60
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2007
blue.moon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
27.12.2006
petuna19
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.3.2008
leokata
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13990minih13990Nenávist (1999) [TV film] 
n
minih19753minih19753Strašidla ze Spessartu (1960) 
Das Spukschloß im Spessart n
minih49320minih49320Příčinu smrti neuvádět (1968) 
Uzrok smrti ne pominjati n
minih114055minih114055Noc hrůzy 2 (2013) [Video] 
Fright Night 2: New Blood n
minih4892minih4892C.H.U.D. (1984) 
C.H.U.D. n
minih46029minih46029Jsi jen naše (2005) 
Our Very Own n
minih111998minih111998Na konci cesty (1998) [TV film] 
At the End of the Day: The Sue Rodriguez Story n
minih47368minih47368Dům na konci města (1977) [TV inscenace] 
Dům na konci města n
minih11389minih11389Léto na divoké řece (1986) 
White Water Summer n
minih3840minih3840Bez detektivky nejde Mimi do postele (1962) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

62 %
7   - curil
4   - Kuvik
4   - mat.ilda
6   - Pardal
6   - satyr
7   - cora22
6   - leopard60
9   - blue.moon
7   - petuna19
6   - leokata

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

17:15 - 17:40

7 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - S kuchařem kolem světa: Řecko

16:55 - 17:55

27 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:25

22 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Prima - Neobyčejná láska (1996) [TV fi...

15:35 - 17:30

107 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139602
Osobností: 599606
Fotografií: 517418
Plakátů: 250466
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Pohádky pro Emu (2016)

Taková předvánoční pohádka

Pohádky pro Emu
Film se mi líbil. Výborný   výkon podala Ańa   Geislerová, i ostatní herci.   Krásné záběry krásných   měst, předvánoční   atmosféra hezky více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.984/0.961