Duben
ohodnotit

Blade: Trinity

Další název:
Blade III (USA - pracovní název)
Žánr:
Rok:
2004
Délka:
114 minut
Premiéra v ČR:
17.2.2005
„Poslední štvanice začíná …“

Komentáře k filmu Blade: Trinity

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 42
Deviant_Girl
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Potřetí...
Třetí Blade je více   humorný i komiksový.   Zamrzela mě smrt Whistlera, a   otrávila nevtioná účast   Reynoldse který takto zkazil   více komiksů. Ani Biel se tu   moc nepředvedla. Naopak Posey   se tu předvedla dobře a   patří k nejlepším novým   postavám v Blade trilogii.   Škoda Goyer se mohl   předvést líp, narozdíl od   Batman začíná se tohle   tolik nepovedlo. Ale pořád   jde o důstojné zakončení   trilogie která odstartovala   komiksovou mánii a patřila   mezi první novodobé komiksy.
klasifikátor
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.12.2021
Celá tahle upíří filmová   série je kvalitou dost   konzistentní. Mezi původním   filmem, dvojkou a tímto   pokračováním nevidím   žádný významný rozdíl co   se týče celkové kvality.   Tuhle trojku solidně herecky   okysličují Ryan Reynolds,   Dominic Purcell a Jessica   Biel. Je vidět pokrok, který   za těch pár let udělala   technika trikování, ale   jinak to není ani lepší ani   horší než 1 a 2. Žádná   pecka, ale určitě dost   dobrý filmařský standard.   Trochu tu z mého pohledu   ztrácí proti předchozím   dílům hudební složka.   Příběh jako takový je   lehce předvídatelný, ale ve   filmech tohoto typu je stejně   zcela druhotný.
MARi0
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 25.5.2018
Blade: Trinity
Ještě před tím, než se z   Ryana Reynoldse stal Deadpool,   měl důležitou roli ve   třetím pokračování   kultovního snímku Blade.   Společně s Wesley Snipesem   (kterému prostě víc sluší   ty záporné role, viz   příklad za všechny   Demolition Man) se rozhodnou   zlikvidovat pár upírů, a u   toho si dát rovnou samotného   Draculu. Nejsou moc skromní,   ale situace si tak žádá,   tak proč ne.
Já budu   v tomhle ohledu trochu víc   kritický, a to hlavně proto,   že už z předchozích dílů   mě nic moc nenadchlo, a tak   jsem neměl ani žádný   důvod se pořádně těšit.   Akce je tu taková, na jakou   jsme asi zvyklí, prostě se   zase objeví nějaký   nepřemožitelný upír který   už už natrhne Bladovi zadek,   ovládne lidstvo a stane se   pánem všeho, naštěstí je   vždy náš super hrdina tak   dobrý, že odolá a z   posledních sil všechno   zvládne. Příběh za mě   tedy mínus, muzika také nic   extra originálního, postavy   už jsme všechny viděli   jinde a že by zde byla   nějaká ultra sexy krásná   herečka, z které bych   slintal ještě týden potom,   to se také nestalo. Teď jen   doufat, že čtvrté   pokračování již nikdy   nebude...
martin.stusak.9
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.7.2013
Třetí příběh je pojat   poněkud jinak, než   předchozí snímky a bohužel   na škodu. Scény jsou hodně   natahovány, takže se   vytratila ona jízda, na jakou   jsme byli zvyklí. Výprava   však je skvělá a souboje   jsou daleko na větší   úrovni, než ty ve dvojce.   Nebýt předchozích snímků,   hodnotil bych tento daleko   více. Bohužel byla nastavena   laťka, ke které má hodně   daleko. A je to škoda.
PORTER
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Třetí díl o malinko   pokulhává za předchozími   dvěma díly ,ale pořád je   to odbrý akční horor.Opět   nebojuje Blade proti upírům   sám,ale přicházejí další   spolubojovníci.Opět dobrý   akční scény a dobrá hudba.
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 3.11.2012
Ačkoli tu není zase nějaký   nový "poddruh",   film mi přijde skoro nastejno   s dvojkou. Prostě krom   některých akcí je to   střelenost; ještě že se   dá zrychlovat. Aspoň že   herci trénovali a nejsou   evidentní dvojníci.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Tak tento snad poslední Blade   mě moc nechytil už se jen   snažily vydělat prachy, pro   mě bez atmosféry a dobrých   nápadů. Myslím ,že u   druhého dílu mnělo zůstat.
wena
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2011
5ekl bych že je to   nejslabší čast .Nějak mi   tam nepasovali ty noční   lovci.V každé části se   zjevý nějaký nezničitelný   upír ale přece ho nějak   Blade zabije a ukončí jeho   činost upíra.Hudba   dobrý,honičky a bitky taky   jen ty zbraně nějak   pokulhávali.
Peykka
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 15.8.2010
Podle mě nejlepší Blade.   Nejvíc akční a nové trio   Snipes, Reynolds a Biel je   fakt super. Film nepostrádá   ani vtip a to se mi líbí.
martas_v
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 24.5.2010
Bohužel skoro zbytečný   díl, ale na druhou stranu se   na scéně objevují noví   pomocnící a Jessice to moc   sekne ;).
M.A.G.
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Starý dobrý Blade -   tentokrát proti samotnému   Dráculovi ( skvěle ho   stvárnil Dominic Purcell   ).
Jedna věc je ale   jistá, osobně bych čtverku   už nikdy netočil. Ono se   nadarmo neříká, že v   nejlepším se má skončit.
hledaseniki
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.11.2009
Blade: Trinity
Blade potřetí a rozhodně se   nejedná o nějaký   nekvalitní snímek.   Zajímavý příběh o   Draculovi, tentokrát to bylo   trochu něco jiného, ne tak   jak ho známe. Filmu   samozřejmě vévodí Wesley   Snipes, kterému tentokrát   přišli na pomoc Ryan   Reynolds, Jessica Biel a   Dominic Purcell. A také film   má hodně slušný   soundtrack.
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Blade: Trinity
Závěr skvělé triologie,   kde se dozvíme jestli je   Blade opravdu ta silný a   rychlí! Bude stát proti   opravdové hrozbě, proti   samotnému králi upírů!
BinLADIN
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Blade 3 je na úrovni 1 tam   už jsem zpokojen od začátku   do konce mám rád i herce   Kris Kristofferson hrál sice   převážně jiné role ale je   i dobrej zpěvák
elitalegolas
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.6.2009
Ujde
1 a 2 byla lepsi , aspon teda   me se vice libily :( tady uz   ma skupinu a nema to takovou   stavu jako 1 a 2 :(
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Predošle časti s tejto   trilógie boli o čosi   lepšie, ale ani tento diel   nezaostáva za nimi. Režisér   sa snažil tento film   skombinovať s Draculovskou   tematikou.
pepe15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
I třetí pokračovaní Blada   je stale vynikajíci a   tentokrát se dokonce vedle   jinych upíru predstavuje i   sam Dracula.
rankinfitch
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.3.2009
Třetí pokračování Bladea   je pořád dobrý, ať už má   na to názor kdokoliv jakej   chce. Paradoxně je tady u   tohohle filmu lepší jeho   kinoverze, než prodloužená   režisérská, ale toť zas   můj názor. Ať tak či tak,   neni to až tak super tako   první klasa i česká dvojka,   ale pořád drží laťku   solidně nahoře.
LenC2
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Po shlédnutí filmu Blade   Trinity jsem měl pocit, že   třikrát a dost, ale když se   zamyslím zpětně tak   myšlenka, že upíři ze   strachu před Bladem oživí   prvního upíra tedy Draculu   aby jej zlikvidovali působí   až směšně. Blade netušil,   že má v likvidování   upírů konkurenci, která jej   zachrání a společně   připravují plán jak zničit   všechny upíry. Vytvořili   vir kterému k dokonalosti   chybí Draculova krev.
Zdendulinka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.10.2008
Fakt super akční film.   Dominic Purcell je sexy herec.   A jako upír byl užasnej.   Blade trochu pokulhává, ale   jeho nový pomocníci mu   pomohou.
Markst
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.10.2008
Krásná Abigail Whistlerová   (Jessica Biel),a k tomu   Hannibal King (Ryan Reynolds)   ze skvělejma hláškama.Ale i   přeto je tohle nejslabší   díl,už tam jsou i nějaký   ty hluchý místa (ale těch   je vážne minimum) kde jsem   se i trochu nudil,ale špatný   to určitě není.
monchu
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 2.9.2008
Podle mě nejlepší Blade. Na   Bladeovo škádlení s Hanibal   je radost se koukat. Navíc   super hlášky a skvělé   bojové scény. Taky   nemůžemem opomenout Drakea,   který je k sežrání. Jen   tam na můj vkus padlo až moc   sprostých slov.
Naomi21
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 23.8.2008
Wesley už pomalu ani nehraje,   navíc se zdá jakoby unavený   vším tím pobíháním.   Jessica Biel a její vnady   situaci moc nezachrání (tedy   pokud nejste chlap a nemáte   její plákát pověšený na   zdi - pokud ano, větu před   touto závorkou nečtěte a   ihned si sežeňte tenhle   film). Ryan Reynold sem tam   utrousí nějakou vtipnou   poznámku a působí jako   zdaleka nejlepší ingredience   herecké skvadry ve filmu.   Nevyužitý záporák Dominica   Purcella je k pláči -   působí příliž měkce a   jemně na to, že by měl být   rovnocenným protivníkem   Bladea a postrachem lidí.   Zápletka celá je vlastně   dostatečně nevyužitá a ač   filmaři zdůrazňují Drakovu   (nebo Drákulovu - jak je vám   libo) hrůzostrašnost,   skutečný film se jí jen   letmo dotkne a nerozehraje   partii vhodnou pro oba   protivníky.
johnny-rk
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.8.2008
Treti dil Blade kapku zaostava   za predeslymi dily... Rad se   podivam na Jessicu Biel a take   Ryan Reynolds je suprovej.. z   komedii si vzal hodne a tak ma   celkem dobry kecy... a nas   Wesley.?. nerikej ze uz nam   starnes a proto musime videt   mene a mene akce...
Snape
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.5.2008
No děj je nic moc, ale   zpracování špatné není.   Ale hlavně - Jessica Biel je   tu mimořádně koukatelná. V   takové formě jsem ještě   žádnou herečku neviděl.   Fakt namakaná :)
Chrustyn
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 1.11.2007
Tak už i Blade šel totálně   do hajzlu. Akce je zde minimum   a když už je tak nemá   takový šmrnc jako v   předešlích dílech. Ryan   Reynolds je ve filmu jen proto   aby se objevila nějaká ta   hláška (a občas i celkem   slušná) a Jessica Biel je   zde jen na koukání když už   tu není ta akce. Zatracená,   trapná slabota.
Justik66
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 29.10.2007
Třetí díl Blada se povedl   asi nejvíc. Souboje mezi   Bladem a "Draculem"   jsou uchvatné. Blade má   konečně vyrovnanějšího   soupeře. Celkově se   trilogije Blade povedla,   takže vřele doporučuji   všem fandům tohoto žánrů
Tristan_
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 20.10.2007
Třetí díl upírského filmu   Blade začíná kdesi v   syrijské poušti, kam   partička upírů přišla   oživit... ano Draculu. Tady   mu sice říkají Drake,   zřejmě aby si ho mohli   upravit po svém a nemuseli se   držet toho, jak má Dracula   vypadat, ale všichni vědí,   že Drake je vlastně Dracula,   tedy společný předek všech   upírů.
kali.4
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 15.10.2007
Zatímco del Toro si s   „dvojkou“ pohrál, Goyer   si evidentně hrát neumí (a   asi vůbec umět nechce).   Rutinně jede podle   primitivního scénáře, což   je škoda, protože herecké   obsazení slibovalo hodně (od   sexy Jessicy Biel přes   hláškujícího Ryana   Reynoldse až po naprosto   nevyužitého a hloupě   podaného Dominica Purcella).   Těžko uvěřit, že někdo   jako Goyer dokázal napsat   scénář k filmu Batman   začíná.
issoumaila
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 24.7.2007
8/10
Tento film má prakticky   všetko. Nechýba mu akčnosť   podporovaná peknými   filmovými efektamy. Štipka z   horroru a predovšetkým i kus   komédie. Jednotka je možno   klasika, dvojka bol len taký   slabý odvar dvojky no ale   trojka má tendenciu zaujať   každého. Keby sa rozhodol   vziať v tejto dobe do ruky   projekt 4 dielu Michael Bay   tak to by sme sa podla mňa   mali naozaj na čo kukať no i   tak po stránke filmových   efektov to má grády a ja som   to Goyerovi všetko spapklal.   ;)
petr99999
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.6.2007
No takže BLADE je tu   potřetí na scéně a   rozdává si to s upíry. V   jedničce to bylo v pohodě   dvojkovní upír byl drsňák   a ted ve trojce to ma opravdu   Blade těžké, protože toto   je opravdový prvorozený.   Blade předvádí akrobacii   stejně tak ve trojce jako v   jedničce. V tomto dílku   dokonce najde skupinku   "dětí" které mu   pomohou. Zajímavé   dokončení trilogie   vampýrů.
kyushi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
Upíři troječka
No takže BLADE je tu   potřetí na scéně a   rozdává si to s upíry. V   jedničce to bylo v pohodě   dvojkovní upír byl drsňák   a ted ve trojce to ma opravdu   Blade těžké, protože toto   je opravdový prvorozený.   Blade předvádí akrobacii   stejně tak ve trojce jako v   jedničce. V tomto dílku   dokonce najde skupinku   "dětí" které mu   pomohou. Zajímavé   dokončení trilogie   vampýrů.
kaylin
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 13.5.2007
Do třetice průměr
Po jedničce a dvoje Bladeovi,   které měly dobrou hororovou   a akční atmosféru,   zákonitě přichází   čtyřka, která už však až   tak moc zákonitě   hororovo-akční není.   Hororovost se z filmu naprosto   vytratila a hraje se zde   spíše na akčnost a na   hlášky, které, přiznejme   si, zas tak vtipné nejsou.   Blade je sice pořád Blade,   Wesley Snipes se pro něj   narodil, ale to kolem něj už   je křoví, co na sebe chce   strhnout pozornost. Verdikt   – nejhorší Blade, co byl   natočen, ale pokud má někdo   rád styl Underworldu, tak   proč ne.
Tom_Hardy
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 26.4.2007
První díl je atmosférická   klasika, která je v mém   osobním žebříčku   zatraceně vysoko. Dvojka sice   postrádá onen   "nádech" jedničky,   ale jde o natolik akčně   úderné béčko, že mi   nedělá problém to   akceptovat. Třetí díl nemá   nic. Je to vykastrovaný   slepenec předchozích dílů,   který paradoxně selhává   výhradně tam, kde dominovali   jeho předchůdci - hlášky,   obsazení a akce. Goyer se   měl vykašlat na režii a   zůstat jenom u psaní   scénářů. Ale alespoň   nemá na koho svádět   pohřbení série - tohle je   čistě Goyerův průser...
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Třetí díl serie Blade v   podání s Wesley   Snipes.Akční/hororové   pokoukání na upíry :)   Docela zábavné a nudit se   nebudete.
Elementik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 31.12.2006
Po nadprůměrném prvním a   druhém díle vysloveně   zklamání!!!! Nic než   bezduché béčko ....
Třetí díl nemá nic. Je   to vykastrovaný slepenec   předchozích dílů, který   paradoxně selhává   výhradně tam, kde dominovali   jeho předchůdci - hlášky,   obsazení a akce
Hammer
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 24.7.2006
Po výtečné jedničce a   dvojce velké zklamání.   Docela jsem se obával jestli   náhodu trojka neupadne pod   průměr a bohužel se tak   stalo. Celý film se docela   vleče, nezaujme pojetím   příběhu, ze kterého by se   dalo vytěžit určitě mnohem   více, ta správná   "bladeovská"   atmosféra úplně chybí.
power
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 3.5.2006
tenhle film nepatri k   nejhorsim ale je dost slabe   ukonceni sagy blade myslel sem   ze to bude lepsi ale ne .ti   ktery maate radi upiri si   radsi podivejte interwiew s   upirem
palivasto
Hodnocení:
Přidáno: 21.4.2005
Trapny
To byl ale humus! Moc horsich   filmu sem nevidel (snad krome   E. Ladove ... :-)))
A   nebo to nebylo az zas tak   spatne? Ja vlastne ani nevim,   protoze sem v te   "nejvypatejsi" scene   skutecne usnul.
Ramax
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 7.4.2005
No nemám radost, ale musím   konstatovat, že celá série   má sestupnou úroveň.   Jednička byla super, dvojku   jsem přijal s rozpaky a   trojku pokládám za   zbytečnou. Škoda času.
fifoml
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 17.2.2005
Co je moc to je moc. Ja dvojku   sem se dokazal divat, ale   tohle uz nevedeli co filmovat   tak neco splacali dohromady.   Ale nijak se jim to   nepodarilo.
efCZa
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.1.2005
klasický příběh Blada.   Drake je poměrně   nevýrazný, leč   charismatický. Nejedná se o   nejlepší příběh, ale   každopádně je to výborná   podívaná. pro milovníky   filmů s lovci upírů je to   standardní dobrá podívaná.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih114798minih114798Kancelář Blaník (2013) [TV seriál] 
Kancelář Blaník n
minih43043minih43043Noc v muzeu (2006) 
Night at the Museum n
minih158664minih158664Zběsilá pomsta (2017) 
Savage Dog n
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih6958minih6958Dům duchů (1993) 
The House of the Spirits n
minih42966minih42966Bezva vejška (2006) 
Accepted n
minih28527minih28527Chalupáři (1975) [TV seriál] 
Chalupáři n
minih26523minih26523Hvězdná brána (1997) [TV seriál] 
Stargate SG-1 n
minih63240minih63240Letecké katastrofy (2003) [TV seriál] 
Mayday n
minih59346minih59346Věra - nevěra (1972) [TV inscenace] 
Věra - nevěra n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Blade (2006) [TV seriál]

 Blade (2006) [TV seriál]
Blade n
Blade: The Series
Žánr: akční / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Alex Chapple, Félix Enríquez Alcalá, Michael Robison

(spin-off)

Blade II (2002)

 Blade II (2002)
Blade II n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo
Režie: Guillermo Del Toro

(pokračování)

Blade (1998)

 Blade (1998)
Blade n
 
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Norrington

(pokračování)

TV Program

ČT1 - V kondici (2007) [TV pořad]

01:55 - 02:15

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Na moll

01:50 - 02:30

8 minut již uběhlo
32 minut zbývá do konce

NOVA - Specialisté (2017) [TV seriál]

01:50 - 03:05

8 minut již uběhlo
67 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

01:45 - 02:45

13 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697848
Fotografií: 763986
Plakátů: 376597
Obsahů a biografií: 178284

Poslední komentáře

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani

Sud (1998) [TV epizoda]

Sud
Spíš nadprůměrnej díl,   ale pobavilo duo Ničitel &   Vraceč určitě   přejmenování Kelso na Blbso   to mě rozbilo! Holt párty se   sudem piva se nakonec vyvinula   drobek jinak.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Erikova první práce (1998) [TV e...

Erikova první práce
Díl začne normálně, pak to   jede na plný plyn. Poté co   Eric Forman získá práci ve   Fatso Burger a nemá na nic   čas, nestíhá ani párty   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10