Duben
ohodnotit

Blade II

Další název:
Blade 2: Bloodhunt (USA - pracovní název)
Žánr:
Rok:
2002
Délka:
116 minut
Premiéra v ČR:
4.7.2002
„Největší lovec upírů všech dob se vrací, aby opět zasel hrůzu do řad krvežíznivých nepřátel…“

Komentáře k filmu Blade II

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 46
SvoKar
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 24.10.2012
Jak píšu už u jedničky,   tohle sleduju tak leda pro   akci. Výmysl "něco mezi   člověkem a upírem, ale   ještě jiní než Blade"   mi přijde jako nastavování   kaše. Ale Nyssy (nebo jak) mi   bylo líto:) Aspoň že se   Roden nadaboval sám; slyšet   ho s jiným hlasem by bylo   hodně směšný...
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.1.2010
Blade II
Musím říct, že Blade II   byl rozhodně lepší než   jeho předchůdce. Bylo tam   mnoho akce, mnoho krve   přestě tohle by nemělo   chybět v žádném upírském   filmu.
Já tento film   řadím k mým oblíbeným a s   radostí se na něj vždy   podívám. Vřele doporučuji   lidem, kteří se rádi   podívají na upíry.
MARi0
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.10.2008
Blade II
Pokračování lovce upírů.   I když většinou nemám rád   tyhle bezdějové akčňáky,   Blade mě mile překvapil. Za   prvé - natáčelo se v Praze,   za druhé - na tyhle   krvežiznivé potvory prostě   věřím, a za třetí Leonor   Varena - když už na nic, tak   na ní se dá koukat vždycky.   Akce ve stylu Matrix   (neporazitelný Blade se   vždycky mlátí hlava nehlava   s neporazitelnými zlouny).   Prostě celkově jsem se   nenudil ani chviličku...
Jinak, jak sám říká   Jakubisko (já vím, s tímhle   filmem nemé nic společného,   vzpomněl jsem si na něj v   souvislosti s Čachtickou   paní) - v krvi se prostě   nedá koupat: má tak vysokou   hustotu (jako mléko), že by   se v tak velké mmnožství   srazila...

Na   druhé skouknutí už ale o   hodně horší dojem...
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 12.11.2011
Možná více krve a akčních   scén,ale už trochu vaření   z vody a.Pobaví Marek Vašut   ve své životní   scéně:-)Akce je svižná a   film má spád a zajímavou   hudbu,už to ale není jak u   prvního dílu.Potěší i   další Čeští herci a že   se nátáčelo zde u nás.
martin.stusak.9
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 18.6.2013
Pokračování úspěšného   snímku o likvidátorovi   upírů, který potěší   nejednoho vlastence.   Odehrává se v Praze a tak   nám dává najevo, že i v   Česku jsou upíři. Pomáhá   jim Karel Roden, který tu   ztvárnil jejich právníka.   Marek Vašut je zlikvidován   hned na začátku po   úvodních titulcích.   Příběh je krapet   propracovanější,   akčnější a hororovější.   Opět skvělá hudba, která   dává vyprávění a hlavně   soubojům patřičný rytmus.   Horší je to už s   digitálními efekty. Už na   začátku příběhu, kdy je   úkryt Bladea přepaden si   nelze nevšimnout, že část   souboje Bladea s protivníkem   je digitální animace, která   je nehorázně zprasená.   Pohyby jsou nerealistické a   tak se jich nelze nevšimnout.   A je jich tu daleko více. Tak   dobrý film to sráží na   kolena a je to škoda. Mohl   mít nad jedničkou navrch.
pataamat
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.3.2009
zmena režiséra Bladeovy   vobec neprospela ,alebo možno   staré pravidlo zasa   potvrdené jednoka lepšia ako   dvojka
M.A.G.
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 13.11.2009
Blade - tentokrát v Rusku.   Opět pěkné. Tady jim to s   tou dvojkou vyšlo. Tvůrci se   určitě nemají za co   stydět. Hodně se mi líbil   Luke Goss, který hrál   Nomaka. Taky jsem byl   překvapen, že toho hlavního   protivníka starého upíra   zahrál Thomas Kretschmann -   no já jsem ho hned ani   nepoznal. Spokojený jsem byl   i s Karlem Rodenem.

P.S.: Jo ale úplně   nejlepší herec v tomto filmu   byl a to mi dá jistě každý   za pravdu, Marek Vašut :-).   Ten tu hrál asi tak tři   vteřiny :-).
Agostino
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 14.4.2009
Ani tento film nezaostal za   svojím očakávaním, lepšie   povedané, vydaril sa.   niektoré scény sú tu   lepšie ako v prvom dieli.
Lienocka22
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Dvojka je z tejto trilógie   asi najlepšia. Dobré akčné   scény + celkom dobrý nápad   s inou rasou upírov. Trošku   mi vadilo, že v niektorých   bojových scénach bolo dosť   zreteľne vidieť, ako sú   postavy počítačovo   upravené :) No nevadí,   celkový dojem nebol zlý.
LenC2
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.1.2009
Blade jako upírobijec se   přesunul do Prahy kde hledá   svého učitele a kolegu z   prvního dílu Whistlera.   Dochazí k zajímavému   spojeni lidi a upírů,   kteří musí čelit novému   monstru, které vysavá i   upiry. Blade se tedy spoji s   bandou bojových upirů,   kteří původně trénovali   aby zabily deního tvora   BLADE. Skvělá akční   podívaná vekteré diky to mu   že se odehrava v Praze je k   vidění na chvilku Marek   Vašut a jako právník Karel   Roden. Výborně natočeno od   režiséra Guillerma del Tora.
PORTER
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 31.1.2013
Druhý díl Blade stejně   dobrý jako jednička.Opět   film plný akce,občas   nějaký vtip a pořád dobrá   hudba i efekty.Bladeovi navíc   přijde na pomoc proti   upírům parta bojovníků   kterých na konci moc nezbyde.
BinLADIN
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 6.7.2009
Blade 2 mně osobně moc   nechytla ale toje jen můj   názor jinak no vydržel jsem   čekal jsem mnohem mnohem   větší akční scenky
Chrustyn
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2007
Velice povedené   pokračování skvělého   snímku. Tentokrát se film   více zaměřuje na hororovo   atmosféru. Temnější,   hororovější a hlavně   krvavější.
pigal
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.7.2005
REZULT:7/10 Kultovy film,ktory   sa natacal v Prahe/to vsetci   vieme/ neprisiel s nicim   novym,ale vyborne bojove   sceny,zaujimave zbrane a   tajomne prostredie sveta   upirov ma hned od zaciatku   vtiahli do deja.Ten kto je   fanusikom danej tematiky vrelo   doporucujem PC hru   Vampires:The   Bloodlines-Masquarade,kde sice   hrate za tych zlych/vec   nazoru:)/,ale je to super hra.
karlosphonic
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 5.6.2009
Vašut a jeho slova
Vůbec se mi nelíbí tento   tip akčních filmů.Ale Blade   nějakým způsobem prostě   dobře funguje.Nedovedu si   představit,že by se Blade   měl natočit   lépe.Navíc,téměř vždy se   mi líbí druhý díl méně   než první,ale Blade 2 je pro   mě stejně působivý jako   první díl.
Když si   vzpomenu,že kromě Rodena   hrál ve filmu i Vašut a jeho   pasáž se scvrkla jen na dvě   slova - kur...,pí...při   útěku,vždy mě to hrozně   pobaví.
Deviant_Girl
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 14.7.2022
Akčnější a epičtější
Druhý díl vyniká hlavně   tím že je vtipnější a   akčnější. K tomu se točil   i nás objeví se tu i pár   českých herců. K tomu tu   má Whistler nezapomenutelný   hlášky. Perlman je tu tak   dobrý. Prostě akční   nářez s upíry.
CyberMageFroll.LF
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 9.8.2004
Příliš komplikovaný a   trochu nezáživný děj. O   mnoho horší než jednička.
kali.4
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 21.9.2008
Ten film má myšlenku.   Nikterak hlubokou či, nedej   bože, originální, ale   skutečnou myšlenku. A kolem   ní je efektní stylové   pozlátko a spousta   zajímavých postaviček, ze   kterých si určitě vyberete   tu, která Vám alespoň   trochu padne do noty. Na filmu   Blade II je zatraceně vidět,   že jej točil Del Toro. Celý   snímek je propracovaný   (přestože je tu několik   okatých logických děr),   nápaditý, humorný i lehce   hororový, má gradující   děj a je plný osobité akce.   Jako bonus je zde takový   příjemný, „osudově   romantický“ závěr.   Podobně, jako se tomu dělo u   série X-Men, odhaluje druhý   díl skutečný potenciál   celé série. Ano, dost se mi   to líbilo.
wena
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 16.1.2011
Denní tvor opět   zasahuje.Plno krásných   rychlích akcí nenechá   diváka nudit.Srozumitelný   děj pochopí každý.Další   pěkný snímek o boji s   upíry.
Elementik
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 31.12.2006
Lepší než jednička -   maximální výplach myšlenek   = ve výsledku mnohem   zábavnější dílko.
Daleko lepší,   svižnější a zábavnější   než první díl. Marně   přemýšlím o jiném filmu   jehož první část mě moc   nezaujala a pokračování   naopak dostalo
Vídžej
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.11.2003
Je to i né kafe
Oproti jedničce se mi líbí,   že upíři začínají   vystrkovat růžky:)Hlavně   přidání nové rasy bylo   impulsem pro získání   nových fanoušků a ukotvení   těch starých.Sice je to   pořád o tom, že Wesley   musí zabít miliony upírů   ale kdo jiný by to dělal a   navíc vždyť ta romantika na   konci kdy se vám milenka   upírka rozpadne v popel pod   rukama je přeci fakt dost   dobrá. Koho z nás by to   napadlo? A přeci jenom se   někdo takový našel protože   jinak by tahle hodně   zajímavá scéna nevznikla.   Je to dobrej bráška svýho   staršího brášky:)
Strength
Hodnocení:
Přidáno: 28.5.2007
Zajímavé pojetí filmu. Tak   trochu mi to připomínalo   Matrix + Underworld. Ale   nejspíše jde o názor   člověka. Příběh nebyl až   zase tak špatný, efekty byly   na vysoké úrovni, jen mi   trochu vadilo, že když už   tam jsou český herci tak   jeden nemusí zařvat hned v   prvních minutách. :-)
Ivett
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 25.10.2007
Takový pohodový film. Snipes   opět předvádí to svoje   bojové umění (nevím jak se   to jmenuje). Navíc je to   všechno tak nějak   příjemně odlehčené. Pro   patriota je třešničkou na   dortu účast Karla Rodena,   pro milovníka červeného   trpaslíka zase role Dannyho   Johna-Julese.
bouncer
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 13.9.2003
Blade II
Dvojky bývají většinou   horší, ale u Bladea to   eplatí...zůstal W. Snipes a   přibyli lepší upíři.   Ovšem příběh už je   ohraný.
AlCapone
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2007
Druhý díl serie Blade v   podání s Wesley   Snipes.Akční/hororové   pokoukání na upíry :)   Docela zábavné a nudit se   nebudete.
pepe15
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 6.4.2009
Co povědět k tomuto filmu?No   jednoduše je   perfektní.Oproti jednotce je   tu omnoho víc akcí a přesto   že má film skoro 2 hodiny   určite sa nebudete ani   chvílku nudit.Blade se   ohání mečem líp než   kdokoliv jiný.
basi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 22.5.2007
Pokračování Bladea už   není tak dobré jako   jednička.Viditelně mu   dochází dech.Wesley   zestárnul, ale zase tak moc   mu to nevadí.Opět nám   předvede pěkné   kousky.Tentokrát proti sobě   nemá jen upíry ale ještě   jakousi jejich mutaci.Tudíž   se Blade a upíři spojí aby   společně porazily   mutanty.Zápletka nic moc ale   zase se na to pěkně   kouká.Když k tomu přičtete   ďábelského Karla Rodena v   jedné ze záporných rolí   máme tu lehce nadprůměrnou   akční podívanou, které   nechybí šťáva.
martas_v
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 24.5.2010
Bohužel šla kvalita   příběhu od 1. dílu dolů,   ale stále si drží svůj   vysoký standart. Akční   scény jsou točené dobře,   zvrat v příběhu je také,   ale chybí lepší záporák.
Shadow
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.7.2004
Blade 2 - horší než jednička
Tento druhý díl není tak   dějově jednoznačný jako   jednička, a zdá se mi,   přeci jen trochu   překombinovaný. Nápad   nadupíří rasy je   zajímavý, ale když do toho   zatáhli genetické pokusy s   DNA, tak se horor přenesl   přeci jen do trochu ještě   jiného žánru, který se mi   nelíbí. Mohli to vyřešit   jinak, třeba jako se vyvíjí   lidstvo a příroda, vznikají   druhy a zanikají, tak zrovna   tak mohl vzniknout nový druh   upírů, nemuseli do toho   tahat genetiku. Na druhou   stranu byl poměrně dobře   potlačený trochu nudný   aspekt zlomeného hrdiny, ale   zase z něho udělali až   příliš sebejistého   neohroženého hrdinu. Nápad   vzkřísit Whistlera nebyl   špatný, vždy byl Bladeovi   rádcem, a tak je dobře, že   ho opět Blade získal na svou   stranu, ačkoli jsme si   všichni na konci jedničky   mysleli, že Blade bude   bojovat s krásnou doktorkou   po boku místo zastřeleného   Whistlera, ale to by se zase   ve dvojce nemohl zakoukat do   Nyssy. Sice se do ní   zamiloval, ale jinak než   její smrti to stejně nemohlo   dopadnout, protože vztah mezi   zabijákem upírů a upírkou   není možný. Dále je zde   dobrá hudba, kamera a   kostýmy zrovna tak jako v   jedničce. O bezvadných   efektech snad ani nemusím   mluvit. V jedničce byly   dobré, ale ve dvojce je   skvělé, že je jich ještě   víc a lepší. Mimochodem   potěší české nápisy, a   zahrál si zde poskoka   Damoskina skvělý český   herec Karel Roden. Takže   shrnuto a sečteno: čeká   vás tu hodně zvratů, bojů,   super efektů při boji,   rozpadajících se upírů,   krve, střev a podobně,   přesto právě kvůli výše   uvedeným nedostatkům jsem mu   snížila hodnocení. Dobré   efekty přeci nemohou   vylepšit špatný scénář.
beretap
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.2.2010
beretap
Je-li svět ohrožen novým a   ještě smrtonosnějším   druhem superupírů, musí   legendární Blade (Wesley   Snipes) a jeho rádce Whistler   (Kris Kristofferson) spojit   síly s elitním týmem   bojovníků   "Bloodpack", který   sestává z jeho   zapřisáhlých nepřátel.   Aby bylo zastaveno   krveprolití, musejí být   zuřiví zloduchové za   každou cenu zničeni.   Napětí, ohromující efekty,   bojové umění a především   elektrizující Wesley Snipes   opět v roli z původní   kultovní klasiky   "Blade".

"Největší lovec   upírů všech dob se vrací,   aby opět zasel hrůzu do řad   krvežíznivých   nepřátel..."

Když Blade (Wesley   Snipes) v předchozím dílu   opustil svého nejlepšího   přítele Whistlera (Kris   Kristofferson), měl za to,   že je mrtvý. Došlo však   ještě k něčemu daleko   horšímu. Whistler byl   infikován upířím virem. O   tom však Blade nemá ani   tušení. Našel si nového   společníka, který si   říká Scud (Norman Reedus) a   je expertem na antiupíří   zbraně všech typů.   Společně křižují nocí a   zdá se, že je likvidace   upírů baví více než   kdykoli předtím. Jako blesk   z čistého nebe je tak   zasáhne zpráva, že Whistler   je zadržován kdesi v Praze a   není na tom zrovna nejlépe.   Blade neváhá ani sekundu,   protože přijít na pomoc   příteli je pro něj   samozřejmost, i když to   znamená proniknout hluboko do   týlu nepřátelských linií.   Boj s nemilosrdným   protivníkem začíná a Praha   se brzy zalije krví...
cynik
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 12.6.2008
Neskutečný comicsový   blábol, který je dějově   naprosto pitomý, ale díky   režisérovi, který filmu dal   úžasné vizuální   zpracování, které nechává   divákovi zapomenout stupiditu   děje. Zábava která se   nechá vidět, ale vracet se k   ní nemá smysl.
Markst
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 11.10.2008
I když na první díl tohle   nemá,tak to nic nemění na   tom že pokračování stojí   za to.K dokonalosti chybý   málo.
mirhasik
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 11.4.2007
No, no.... ale přece   jenom...je to Blade. Ale   nemůžu říct, že jsem   nebyl zklamaný. Blade   zatlačený do pozadí,   drákula no...jak říct,   trapný a podle mě dokonce   svýma schopnostma slabší   než předchozí dva   záporáci a "Blade   tým?" - bez charakteru,   bez šťávy.
fifoml
Hodnocení:
Přidáno: 17.2.2005
Kazdy porovnava s jednickou.   Ale co kdyz zme ji nevidei?   Stejne to je slabsi,   komplikovanejsi a vice   nezazivny. :-)
Ziidgaa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.9.2004
Dvojka na rozdíl od jedničky   ztrácí na efektivitě. Kdyby   to nebylo pokračování, ale   samostatný snímek, možná   by se líbil víc...
To   už je úděl velké řady   filmů, které mají   staršího bráchu.
Michal1667
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 15.2.2006
"Dvojka" mě   nepřesvědčila - bohužel.   Technicky je film velmi dobře   odvedené řemeslo ale jinak   nic nového a překvapivého.   Ovšem komu se líbil první   díl tak si na konci trochu   povzdechne...
lidri10
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 28.7.2009
Blade II
Druhé pokračování hondby   na zmutovanými upíry, pod   vedením Blada! Tentokrát   jsou ještě silnější a   ohrožení lidstva je daleko   větší!
Ramax
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 13.3.2005
Nemůžu si pomoct, ale dvojka   zdaleka podle mě nedosahuje   kvalit jedničky. Blade I se   mi dost líbil, ale dvojka je   jen jakési pokračování   dílu prvního. Neurazí, ale   nenadchne.
prcekx
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 9.3.2008
Rychlejší akčnější než   jednička. Jen co vytknu je   scéna před reflektory, a   její nedokonalé   zpracování.
Peto508
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.1.2008
podarené pokračovanie   blade,aj ked si mmyslím že   jednotka bola lepšia.Akcia je   skvelá,ale film vás bude   nudiť.
kyushi
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 14.5.2007
dvoječka upírů
No je pravda, že od jedničky   je to slabší odvar, ale i   tak je to dobré;-) Upíři   už nejsou tak bezmocní   protože mají taťku upíra.   Takže BLADE musí pořádně   máknout aby tentokrát   přežil. Jeho učitel a GURU   v oboru se dal na špatnou   stranu, ale je z toho   osvobozen právě BLADEm.   Blade dostává naději a jde   do boje...
IceCold
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 29.8.2006
Jedno z lepších   pokračovaní,ktoré je pre   mňa osobne lepšie ako   jednotka.Skrátka viac akcie a   podarené efekty v spojení so   slušnými vtipkami dávajú   dobrý dojem z filmu,ktorý   prekonáva pôvodný diel.
pavelnop
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 31.7.2003
Blade II
Tentokrát se upíři a lidé   spojí proti společnému   nepříteli který kouše jak   upíry tak i lidi. Nutno   podoknout, že upíři na   konci zradí ale Blade s tím   samozřejmě počítal a   jednomu odpálí hlavu   přísavnou hlavicí. (moc   efektní).

Jinak je to pořád to   samý boj, upíři a krev.
nikyvan89
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 30.12.2008
Dvoujka se mi zdála   nejlepší. A nejen, že něco   bylo natáčeno v Praze. I   když vždy mě potěší,   když si někdo od amerických   filmů vzpomene na krásnou   Českou republiku nebo Prahu.
jet20
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 14.11.2009
Myslim si že srovnavat to s   jedničkou by byl hřích,film   samotný nepusobí moc dobře   zejména ta scéna kdy blade   bojuje s Nissou a Assadem je   naprosto mimo prostě je to   moc počítačově přehnaný   což mi vzalo chut do   dalšího koukání ale nějak   sem to přežil,ted nějaký   pozitivum,třeba zpracování   nových upíru to jak   otvírají držku pusobí až   neuvěřitelně realně   obsazení hercu, návrat   Whistlera a samozřejmě   Praha.
vousac
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 10.9.2003
Stále to samé
Ale kvalitní a efekty též   vynikající. Je to dobře   koukatelné. já byl   spokojený.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih15802minih15802Pilotův návrat (1985) 
The Aviator n
minih40745minih40745Nikdy to nevzdávej! (2004) 
Raise Your Voice n
minih46417minih46417V jednom kole (2005) 
In the Mix n
minih58094minih58094O Šípkové Růžence (2006) [TV film] 
O Šípkové Růžence n
minih55126minih55126Slečna Marplová: Kapsa plná žita (2008) 
Marple: A Pocket Full of Rye n
minih94500minih94500Bungaku Shoujo Memoir III - Koi Suru Otome no Rhapsody (2010) [Video] 
Bungaku Shoujo Memoir III - Koi Suru Otome no Rhapsody n
minih28615minih28615Kdekoli, jen ne tady (1999) 
Anywhere But Here n
minih15318minih15318Pan Chůva neboli osobní strážce (1992) 
Mr. Nanny n
minih56808minih56808Hezké vstávání (2010) 
Morning Glory n
minih15412minih15412Panna a netvor (1978) 
Panna a netvor n


Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Blade (2006) [TV seriál]

 Blade (2006) [TV seriál]
Blade n
Blade: The Series
Žánr: akční / fantasy / horor / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Alex Chapple, Félix Enríquez Alcalá, Michael Robison

(spin-off)

Blade: Trinity (2004)

 Blade: Trinity (2004)
Blade: Trinity n
 
Žánr: horor / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: David S. Goyer

(pokračování)

Blade (1998)

 Blade (1998)
Blade n
 
Žánr: akční / horor / thriller
Země: Spojené státy americké
Režie: Stephen Norrington

(pokračování)

TV Program

ČT1 - Mít tak holku na hlídání (1980...

14:30 - 15:05

14 minut již uběhlo
21 minut zbývá do konce

ČT2 - Zázračná planeta: Serengeti

14:20 - 15:15

24 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

14:35 - 15:30

9 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

14:30 - 15:35

14 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190567
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178285

Poslední komentáře

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Body Bags - Historky z márnice (...

Body Bags - Historky z márnice
Proč tak nízký hodnocení   na jiných stránkách? Dyť   je to celkem velká kultovní   klasika devadesátek...

Autor: svitani