reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 8.12.2016 a svátek má Květoslava. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Björk - Pagan Poetry

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.3% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.3.2009
R.RICKIE
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.9.2009
Topi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.5.2009
Bado
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
30.11.2007
dx23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.11.2007
Kunajzz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.6.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5473minih5473Černá kobra 3. (1990) 
Cobra nero 3 n
minih11425minih11425Líbánky v Las Vegas (1992) 
Honeymoon in Vegas n
minih13463minih13463Náhlá smrt (1995) 
Sudden Death n
minih16905minih16905Pražákům, těm je hej! (1991) 
n
minih32741minih32741Chyť mě, když to dokážeš (2002) 
Catch Me If You Can n
minih41773minih41773Povstání strojů (2005) [TV film] 
A.I. Assault n
minih27360minih27360Katastrofa letu č. 19 (1997) [TV film] 
Final Descent n
minih25428minih25428Bible - Nový zákon (1952) 
The Living Bible n
minih5134minih5134Císařovy nové šaty (1994) 
n
minih3650minih3650Barvy moci (1998) 
Primary Colors n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.3 %
4   - pataamat
2   - R.RICKIE
7   - Topi
10 - Bado
8   - dx23
10 - Kunajzz

TV Program

ČT1 - Kluci v akci (2005) [TV pořad]

05:00 - 05:30

26 minut již uběhlo
4 minut zbývá do konce

ČT2 - Pan Selfridge (2013) [TV seriá...

05:05 - 05:50

21 minut již uběhlo
24 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

31 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - Návrat komisaře Rexe (2008) [T...

03:15 - 06:20

131 minut již uběhlo
54 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 139604
Osobností: 599615
Fotografií: 517432
Plakátů: 250469
Obsahů a biografií: 128931

Poslední komentáře

The Shrine (2010)

Cosi na kopci

The Shrine
Za hory za lesy daleko odtud ,   kdesi v Kanadě žila byla   ambiciozní novinářka.   Místní včelstvo zdejších   farmářů ji příliš   netáhlo a více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 1 / 10

Smích z ráje (1970)

inspirativní...

Smích z ráje
Doporučuji ke shlédnutí,   vcelku vyvedená britská   taškařice, vhodná pro   inspiraci, pokud Vás budoucí   "dědici" zlobí. Až jednou   nadejde více >

Autor: Vinz.Clortho | Hodnocení: 10 / 10

Capone (1975)

průměr

Capone
6 * dávám jen, že mám rád   mafiánský filmy. Průměrný   film, který nijak nenadchne.   Ben Gazarra mi na Al Caponeho   vůbec nesedí. Na něj se více >

Autor: jureff | Hodnocení: 6 / 10

Anděl Páně 2 (2016)

Nezklamali - chi chi chi :-)

Anděl Páně 2
Nádherný film s kouzelnou   atmosférou, natáčeno v   krásných exteriérech i   interiérech...Moc jsme se   těšili a nezklamalo nás   nic, spíš více >

Autor: Aglaja | Hodnocení: 10 / 10

Bezva ženská na krku (2016) [DCP...

Příjemná odpočinková komedie

Bezva ženská na krku
Petra Hřebíčková se mi ve   filmu moc líbila. Vtipný,   odpočinkový film, zápletka   nic moc, ale pohoda a hezké   pokoukání. Hezky česky.

Autor: Aglaja | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
iPhone
 
App Store hodnocení:
Android
 
Google Play hodnocení:
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
BlackBerry
 
BB world hodnocení:

Copyright © 2003-2016, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.206/0.186